Micro Sistem Audio Panasonic SC-UA3E-K, 300W, FM, CD, USB, Bluetooth (Negru)
Panasonic Micro Sistem Audio Panasonic SC-UA3E-K, 300W, FM, CD, USB, Bluetooth (Negru) Unde este petrecerea?   Impartasiti cu toata lumea muzica de inalta calitate din camera dumneavoastra de zi. Stilul dumneavoastra elegant si activ de viata muzicala urbana incepe aici, cu noul nostru dispozitiv audio multifunctional, UA3.   3605036
1226.99 Out of stock

Micro Sistem Audio Panasonic SC-UA3E-K, 300W, FM, CD, USB, Bluetooth (Negru)

COD: [ SC-UA3E-K ] ID: 3605036
1.226,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.227,00 Lei
(TVA inclus)
Micro Sistem Audio Panasonic SC-UA3E-K, 300W, FM, CD, USB, Bluetooth (Negru)

Descrierea produsului Micro Sistem Audio Panasonic SC-UA3E-K, 300W, FM, CD, USB, Bluetooth (Negru)

Unde este petrecerea?
 
Impartasiti cu toata lumea muzica de inalta calitate din camera dumneavoastra de zi. Stilul dumneavoastra elegant si activ de viata muzicala urbana incepe aici, cu noul nostru dispozitiv audio multifunctional, UA3.
 
 
Viata pe ritmuri de muzica, Reimaginata.
 
Designul unic al manerului si dimensiunile compacte il fac un produs ideal pentru petreceri. Sunet clar si puternic din aproape orice tip de sursa, de la CD-uri la dispozitive USB si Bluetooth. Difuzorul UA3 va extinde orizontul muzical in orice mod doriti.
 
 
Sunet care umple incaperea si insufleteste petrecerea
 
Difuzorul UA3 este proiectat sa redea sunet intr-o gama larga, chiar si la petreceri aglomerate. Unghiul si amplasarea celor patru tweetere de 4 cm (cate doua pe fiecare parte) si a celor doua woofere de 13 cm au fost calculate cu precizie pentru o claritate maxima a sunetului, avand drept rezultat un sunet extins care umple incaperea si care asigura o experienta puternica, dar echilibrata de ascultare a muzicii la care nu v-ati fi asteptat de la un dispozitiv compact.
 
 
Tehnologia DEEP BASS (BAS PROFUND) amplifica basul
 
DEEP BASS (BAS PROFUND)
 
Difuzorul UA3 combina diverse tehnologii pentru a crea un bas puternic si mai dinamic. Structura distinctiva de tip fagure din partea din spate imbunatateste rigiditatea, iar cadrul trapezoidal confera o rigiditate suplimentara structurii si reduce rezonanta nedorita. Portul aerodinamic reduce zgomotul produs de aer, ceea ce asigura un bas mai puternic si mai clar.
 
 
Caracteristici imbunatatite de sunet
 
Structura de tip fagure pe panoul din spate
 
O structura de tip fagure pe partea din spate creste rigiditatea pentru un bas mai clar. Compartimentele interioare au aceeasi structura pentru a imbunatati rigiditatea.
 
Un port aerodinamic pe partea dreapta si stanga optimizeaza fluxul de aer prin reducerea turbulentelor, pentru un bas puternic si clar.
 
Cadrul trapezoidal reduce reflexia si undele stationare, imbunatatind in acelasi timp rezistenta pentru a reduce rezonanta.
 
 
Design si portabilitate in echilibru ideal
 
Design maner
 
Manerul de pe panoul frontal, una dintre caracteristicile unice ale difuzorului
 
UA3, il face usor de transportat, dar nu impiedica manevrarea
 
difuzorului. Manerul este lustruit cu un finisaj cu linii fine pentru a asigura o rigiditate imbunatatita, precum si un contrast elegant cu carcasa cu finisaj texturat mat. Partea din spate a manerului este ondulata si ajuta la reducerea nivelului rezonantei nedorite.
 
 
Creeaza un spatiu elegant
 
Design cu stil urban
 
Butoanele centrale au retroiluminare, iar linia care strabate manerul este iluminata la randul sau. Aceste lumini albastre fragmenteaza suprafata neagra, conferind o senzatie de design „urban”. Sistemul de difuzoare orizontale reda un sunet remarcabil de clar si de puternic printr-un design compact cu o singura unitate, iar forma orizontala asigura stabilitate, astfel ca il puteti amplasa in siguranta practic oriunde.
 
 
Redati melodii de la prieteni
 
Aplicatie Panasonic MAX Juke
 
Aplicatia Panasonic MAX Juke insufleteste atmosfera petrecerii. Utilizati aplicatia pentru a reda cu usurinta melodii de pe telefonul inteligent prin Bluetooth sau pentru a solicita si a reda melodii de pe un dispozitiv de memorie USB prin functia Jukebox Request (Melodii solicitate prin Jukebox).
 
*Aplicatia Panasonic MAX Juke necesita un telefon inteligent cu compatibilitate cu tehnologia fara fir Bluetooth (versiune SO 4.1 sau mai recenta, Android™2.3 ori mai recenta).
 
Marca verbala si siglele Bluetooth sunt marci comerciale inregistrate, detinute de Bluetooth SIG, Inc. Utilizarea acestora de catre Panasonic Corporation se face sub licenta. Celelalte marci comerciale si denumiri comerciale apartin detinatorilor respectivi.
 
 
Bucurati-va de karaoke acasa
 
Difuzorul UA3 va permite sa va bucurati de karaoke acasa nu cu una, ci cu doua mufe pentru microfon, astfel ca puteti conecta doua microfoane pentru a canta in duet cu prietenii. Diverse functii fac mai usor cantatul, cum ar fi Vocal Cancel (Anulare voce), Key Control (Control taste), Tempo Control (Control ritm)*, BGM Level Control (Control nivel BGM) si Mic EQ (Egalizator microfon). Iar functia Echo (Ecou) produce efecte extraordinare de cantat in stil karaoke.
 

Detalii tehnice

Specificatii produsPutere Totala300 W
Presetare egalizatorDa
Intrare audioDa
Intrare microfonDa
Conexiune USBDa
Conexiune BluetoothDa
Player CDFormat redare audioCD / CD-R / CD-RW / MP3
TunerBanda frecventeFM / AM
Presetari30 FM / 15 AM
Vezi mai mult