evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing onlineDepozitAgent Logistica. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Sistem Home Cinema Philips E6/12, 2.1/5.1, 270W, Bluetooth, NFC, Wi-Fi (Negru)
Philips Sistem Home Cinema Philips E6/12, 2.1/5.1, 270W, Bluetooth, NFC, Wi-Fi (Negru) Surround la cerere - boxe surround wireless detaşabile    Afundă-ţi simţurile într-un sunet surround superb, oricând doreşti. Detaşează pur şi simplu boxele surround wireless de la boxele principale şi aşează-le în partea din spate a 3604722
3899.99 Out of stock

Sistem Home Cinema Philips E6/12, 2.1/5.1, 270W, Bluetooth, NFC, Wi-Fi (Negru)

COD: [ E6/12 ] ID: 3604722
3.899,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.900,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem Home Cinema Philips E6/12, 2.1/5.1, 270W, Bluetooth, NFC, Wi-Fi (Negru)

Scurta descriere

Surround la cerere - boxe surround wireless detaşabile 
 
Afundă-ţi simţurile într-un sunet surround superb, oricând doreşti. Detaşează pur şi simplu boxele surround wireless de la boxele principale şi aşează-le în partea din spate a camerei, pentru o experienţă audio surround multicanal completă, pentru jocurile şi filmele tale. Când acţiunea a luat sfârşit, ataşează din nou boxele, pentru a utiliza boxa Soundbar pentru muzică şi emisiuni TV. Graţie utilizării tehnologiei audio wireless patentate şi boxelor surround care funcţionează la o frecvenţă unică, nu există interferenţă de reţea. Rezultatul este un sistem surround wireless complet, cu o calitate audio fără pierderi, atât pentru filme, cât şi pentru muzică.
 
 
Boxă dedicată cu canal central, pentru claritatea superioară a vocilor 
 
Boxă cu canal central, dedicată în special pentru redarea frecvenţelor vocale ale discursului în centrul ecranului. Astfel se asigură poziţionare şi claritate îmbunătăţite ale vocii, ceea ce te va atrage şi mai mult în lumea filmului.
 
 
Calibrare spaţială 
 
Funcţia avansată de calibrare spaţială dezvoltată de laboratorul nostru pentru inovaţii asigură echilibrul optim al sunetului, indiferent de locul din cameră în care au fost plasate boxe-spate. Când este activată, această funcţie foloseşte un ton de semnal special, pentru a localiza fiecare boxă-spate. Apoi foloseşte aceste informaţii pentru a identifica balansul optim al sunetului pentru locaţia boxelor şi ajustează sunetul fiecărei boxe în mod corespunzător. Acest lucru permite ascultătorului să se bucure de sunet echilibrat, chiar dacă boxele nu sunt plasate în poziţia ideală.
 
 
Redă cu uşurinţă muzică de pe telefon pe boxe, prin Google Cast
 
Bucură-te de redare de calitate ridicată, fără probleme, cu aplicaţiile pentru muzică preferate. Acest soundbar dispune de Google Cast încorporat, pentru a putea asculta muzica preferată de pe dispozitivul personal la boxe. Poţi asculta de pe iPhone®, iPad®, de pe telefonul sau de pe tableta cu Android, de pe laptop Mac® şi Windows® sau de pe Chromebook.
 
 
Aplicaţia Philips companion, pentru configurare facilă a reţelei
 
Utilizează aplicaţia Philips HCWeSet Manager, pentru a configura noile tale boxe şi pentru a le conecta la reţeaua wireless proprie şi bucură-te de experienţa audio de înaltă calitate şi de redare fără probleme din aplicaţiile tale preferate*. *Pentru configurarea reţelei este necesară instalarea aplicaţiei, cât şi acordul de servicii şi cel de confidenţialitate, înainte de a putea asculta wireless muzică din aplicaţiile preferate. *Pentru a asculta muzică din Spotify, este necesar Spotify Premium pentru utilizarea funcţiei Connect.
 
 
Spotify Connect pentru o experienţă de aplicaţie nativă, fără efort
 
Cu Spotify Connect poţi răsfoi, explora şi reda cu uşurinţă muzică din orice cameră a locuinţei, folosind dispozitivul tău inteligent ca telecomandă. Printr-o conexiune directă Spotify, poţi reda muzică direct din cloud, pentru ca dispozitivul tău inteligent să poată fi utilizat pentru apeluri, clipuri video sau poate chiar să iasă din raza de acţiune, fără a întrerupe muzica. Este de asemenea mai puţin solicitant pentru baterie, deoarece energia folosită pentru redarea muzicii este minimală. Toate caracteristicile minunate ale Spotify sunt prezente, de la listele gata alcătuite, până la ratele mari de eşantionare. Tot ceea ce ai nevoie pentru a descoperi muzică nouă şi a o asculta în mod optim.
 
 
Trecere HDMI 4K2K pentru a te bucura de conţinutul ultra HD 
 
HDMI 4K2K încorporează standardul HDMI 1.4. Acesta adaugă suport pentru conţinutul video de ultra-înaltă definiţie (UHD). În prezent, acesta se referă la 4K, care la mărimea sa cea mai mare este de 4096 de pixeli lăţime pe 2160 de pixeli înălţime sau de patru ori mai mare decât un afişaj HD standard de 1080p. Termenul se referă la o rezoluţie puţin mai mică decât 4K, de 3840 de pixeli lăţime şi de 2160 de pixeli înălţime. Ambele formate sunt acceptate prin HDMI 1.4. Afişajele 4K pun sistemele home theater de înaltă performanţă în aceeaşi sferă utilizată în multe dintre cinematografele comerciale. Pentru a face boxele acceptate şi în viitor, acest standard a fost integrat pentru creşterea TV 4K.
 
 
Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II 
 
Un decodor Dolby Digital integrat elimină necesitatea unui decodor extern, prin procesarea tuturor celor şase canale de informaţii audio, asigurând posibilitatea de a experimenta un sunet surround şi o percepţie naturală incredibilă. Dolby Pro Logic II oferă cinci canale de procesare surround, din orice sursă stereo.
 
 
Tweetere Soft Dome Premium pentru un sunet de o claritate excepţională 
 
Cu sunetul de claritate excepţională de la Philips, acum veţi putea percepe şi aprecia fiecare detaliu al sunetului, în modul în care este destinat să fie ascultat şi cum au intenţionat artistul sau regizorul! Sunetul de claritate excepţională reproduce sursa sunetelor - indiferent că este un film de acţiune, un muzical sau o reprezentaţie live - cu fidelitate, precis şi fără nicio distorsiune. Sistemele home theater Philips cu sunet de claritate excepţională menţin procesarea audio la minim, păstrând puritatea conţinutului audio iniţial. Rezultatul este o precizie sonică mai mare livrată pentru urechile dvs.
 
 
Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth
 
Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.
 
 
Multi-canal 5.1 pentru un sunet surround cu adevărat captivant
 
E6 este echipat cu canale 5.1 cu 6 amplificatoare încorporate, pentru a oferi o calitate excelentă a sunetului. Aceste sisteme 5.1 utilizează aceleaşi canale de difuzor şi de configuraţie, având o parte frontală stânga şi dreapta, un canal central, două canale de surround şi un subwoofer. Acesta acceptă Dolby Digital pro-logic 2.
 
Boxe portabile autonome cu asociere stereo
 
Ambele boxe detaşabile Philips Fidelio E6 dispun de un modul Bluetooth independent, ceea ce le face cu adevărat independente. Astfel, pot fi luate oriunde, în locuinţă sau afară, pentru libertate completă de a te bucura de muzică. Fiecare boxă portabilă oferă sunet puternic, indiferent unde se află. Pot funcţiona individual, ca o singură boxă Bluetooth sau ca pereche de boxe stereo Bluetooth fără fir.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleCanale audio2.1/5.1
Subwoofer wirelessDa
Putere totala (W)270
Caracteristici audioSurround la cerere
Mod Noapte
Control inalte si joase
Sincronizare audio
Echilibrare automata a volumului
Film
Muzica
Ascultare in apropiere
Voice
Smart Sound
ConectivitateBluetoothDa
Wi-FiDa
NFCDa
Ethernet LANDa
Intrare HDMIx2
Iesire HDMIDa
Intrare audio analogicaDa
Intrare audio opticaDa
TelecomandaDa
ARC (Audio Return Channel)Da
Decodare audioDecodoare incorporateDolby Digital
Dolby Pro logic II
DTS