Raporteaza o problema
Sistem Home Cinema Philips HTD3570
Philips Sistem Home Cinema Philips HTD3570 Sunet surround puternic de la boxele compacte   Amplificaţi-vă experienţa de divertisment la domiciliu cu sistemul home theater HTD3570 de la Philips. Driverele pentru boxe la vedere oferă sunet surround puternic de 300 W şi conversia DVD-uril 1270259
1088.70 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Sistem Home Cinema Philips HTD3570

COD: [ HTD3570/12 ] ID: 1270259
1.088,70 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.089,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem Home Cinema Philips HTD3570

Scurta descriere

Sunet surround puternic de la boxele compacte
 
Amplificaţi-vă experienţa de divertisment la domiciliu cu sistemul home theater HTD3570 de la Philips. Driverele pentru boxe la vedere oferă sunet surround puternic de 300 W şi conversia DVD-urilor la o rezoluţie superioară de până la 1080p prin HDMI oferă o calitate video cvasi-HD.
Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală
 
Deoarece Dolby Digital, standardul audio multi-canal digital cel mai bun din lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.
Redă DVD, VCD, CD şi dispozitive USB
 
Redă aproape orice disc şi orice dispozitive media doriţi - indiferent că sunt DVD-uri, VCD-uri, CD-uri sau dispozitive USB. Experimentaţi confortul imbatabil al capacităţii excelente de redare şi luxul de a partaja fişiere media pe televizorul dvs. sau pe sistemul home theater.
DivX Ultra Certificat pentru redare video DivX îmbunătăţită
 
Cu suport DivX, vă puteţi bucura de clipuri video şi de filme codate DivX de pe Internet, inclusiv de filme achiziţionate de la Hollywood, în confortul camerei dvs. de zi. Formatul media DivX reprezintă o tehnologie de comprimare video pe bază MPEG-4 care vă permite să salvaţi fişiere mari precum filme, trailere şi clipuri video muzicale pe suporturi media precum CD-R/RW şi disc înregistrabil DVD pentru redare pe dispozitivul dvs. Philips DivX Ultra Certified Blu-ray sau pe player-ul DVD. DivX Ultra combină redarea DivX cu caracteristici excelente precum subtitrări integrate, limbi audio multiple, melodii şi meniuri multiple într-un format convenabil de fişier.
HDMI pentru filme de înaltă definiţie şi calitate a imaginii
 
HDMI este o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video de înaltă definiţie, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic, această tehnologie oferă o calitate perfectă a imaginii şi a sunetului, complet lipsită de bruiaje. Filmele la definiţie standard pot fi urmărite acum la rezoluţie cu adevărat de înaltă definiţie – asigurând mai multe detalii şi imagini mai realiste.
Intrare audio pentru a vă bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3
 
Intrarea audio vă permite să redaţi muzică uşor, direct de pe iPod/iPhone/iPad, playerul MP3 sau laptop printr-o conexiune simplă la sistemul dvs. home cinema. Pur şi simplu conectaţi dispozitivul audio la mufa de intrare audio pentru a asculta muzică pe sistemul home cinema Philips la o calitate superioară a sunetului.
EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă
 
EasyLink îţi permite să controlezi mai multe dispozitive precum DVD playerele, playerele Blu-ray, boxele Soundbar, sistemele home theater, televizoarele etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, poţi utiliza simultan toate echipamentele tale activate şi conectate la HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi redare se pot efectua acum extrem de uşor.
Difuzoare la vedere pentru un puternic sunet surround
Puterea de 300 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
Detalii tehnice
Caracteristici generaleCanale audio5.1
Sateliti wirelessNu
Putere totala (W)300
Medii CD/DVD suportateCD, CDDA, CD-R/CD-RW, DVD, DVD +R/+RW, DVD -R/-RW, SVCD, VCD
RadioDa
ConectivitateIesire HDMIDa
Intrare audio analogicaDa
Intrare USBDa
TelecomandaDa
ARC (Audio Return Channel)Da
Accepta difuzoare surround wirelessNu
Numar de intrari/iesiri compoziteDa
Decodare audioDecodoare incorporateDolby Digital 5.1
Redare video/audio/fotoDVDDa
Redare videoAVI, DivX, MPEG, MPG
Redare audioMP3, WMA
Redare fotoJPEG, BMP, GIF
Convertor 4KNu
Dimensiuni si greutateDimensiuni sateliti fata (mm)220 x 1006 x 220
Dimensiuni sateliti spate (mm)220 x 1006 x 220
Dimensiuni satelit central (mm)185 x 90 x 82
Dimensiuni subwoofer (mm)160 x 265 x 265
Greutate sateliti fata (Kg)2.56
Greutate satelit central (Kg)0.350
Greutate subwoofer (Kg)2.6