Raporteaza o problema
Boxe podea TAGA Harmony TAV-606F SE (Negru)
Taga Boxe podea TAGA Harmony TAV-606F SE (Negru) WEETER   1” (25mm) Tweeterul de tip dom de mătase cu magnet supradimensionat (Φ70 în modelul F), răcirea ferofluidă și bobina mobilă plată de mare putere din cablaj de aluminiu rezistă la puteri înalte și asigură performanțe exacte, 3620320
1759.00 Out of stock

Boxe podea TAGA Harmony TAV-606F SE (Negru)

COD: [ Boxe podea TAGA Harmony TAV-606F SE Black ] ID: 3620320

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Boxe podea TAGA Harmony TAV-606F SE (Negru)

Scurta descriere

WEETER
 
1” (25mm) Tweeterul de tip dom de mătase cu magnet supradimensionat (Φ70 în modelul F), răcirea ferofluidă și bobina mobilă plată de mare putere din cablaj de aluminiu rezistă la puteri înalte și asigură performanțe exacte, clare și detaliate. Tehnologia Waveguide TWG TAGA, cu difuzoare concave, permite sunetului să fie distribuit egal.
 
MID-RANGE DRIVER (FRONT SPEAKER)
 
Conul rigid și ultra-light din fibră de sticlă și suspensia de cauciuc se mișcă foarte rapid și permit frecvențelor de mijloc să fie foarte ample, vaste și plăcute. Bobina mobilă de mare putere și magnetul de Φ70 rezistă la temperaturi și puteri electrice foarte înalte. Capacul anti-praf de forma unui glonț îmbunătățește dispersia unei mai mari game de frecvențe de mijloc.
 
WOOFER SI MID-RANGE/WOOFER
 
Constructia Woofer-ul prezinta un con de hârtie presată, bobină mobilă și miezul bobinei de mare putere îmbunătățește performanțele și redă sunete de bass precis și adânc. Capacul anti-praf de forma unui glonț îmbunătățește dispersia unei mai mari game de frecvențe de mijloc.
 
BASSREFLEX PORTS
 
Porturile low-turbulence și high-velocity, prezinta porturi concave, oferind o crestere a dispersiei frecvențelor joase.
 
CROSSOVERS
 
Cablajele utilizate in crossover atent selecționate, pentru o neutralitate absolută a sunetului, rezistente și fiabile în timp.
 
INTERNAL WIRING
 
TAGA Harmony folosește doar cabluri de înaltă calitate pentru cablarea internă, ceea ce asigură o redare audio nealterata de la receiver sau amplificator fără pierderi de detalii. SPEAKER'S BINDING POSTS Toate boxele din linie prezinta conectori tip banană, placate cu aur, de înaltă calitate, compatibile cu cabluri de până la 10 AWG și cele mai întâlnite tipuri de conectori.
 
SCHIMBARI FATA DE TAV-606 V.3:
 
-Difuzorul de midrange are un magnet mai mare pentru o sensitivitate mai ridicata,oferind acum un detaliu si mai impresionant, mai ales pe partea de voci, precum si o naturalete inconfundabila.
 
-Difuzorul de woofer are si el un magnet marit(de la 80 la 90 de mm) pentru a imbunatati adancimea si acuratetea frecventelor joase
 
-Cross-overul ajustat in conformitatea cu schimbarile realizate pe partea de difuzoare
 
-Cablurile interne precum si materiale de acustica sunt aceleasi folosite la seriile superioare(Coral,Platinum SE).
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipBoxe podea
AmplificarePasiv
Putere amplificator recomandata (W)20 - 150
CuloareNegru
Boxe frontalePutere (W)Putere anplificator recomandat: 20 - 150 W
Nr. cai boxa frontala3
Difuzor inalte (mm)1 x 25
Difuzor medii (mm)1 x 133
Difuzor joase (mm)2 x 165
Impedanta (ohmi)6
Raspuns in frecventa36Hz - 25kHz
Sensibilitate (dB)91
Dimensiuni (mm)980 x 230 x 250
Greutate boxa frontala (Kg)30.2 perechea