Raporteaza o problema
Boxe podea TAGA Harmony TAV-506F V.2 (Maro)
Taga Boxe podea TAGA Harmony TAV-506F V.2 (Maro) TAV-506F V.2 sunt boxele de podea cu o constructie complet reproiectata fata de modelul anterior,avand performantele sonore imbunatatite intr-un mod de-a dreptul spectaculos.   Cu un design extrem de atragator aceste boxe sunt o alegere perfecta pe 3620316
1049.00 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Boxe podea TAGA Harmony TAV-506F V.2 (Maro)

COD: [ Boxe podea TAGA Harmony TAV-506F V.2 Wallnut ] ID: 3620316
1.049,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.048,20 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.049,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.048,20 Lei)
Boxe podea TAGA Harmony TAV-506F V.2 (Maro)

Scurta descriere

TAV-506F V.2 sunt boxele de podea cu o constructie complet reproiectata fata de modelul anterior,avand performantele sonore imbunatatite intr-un mod de-a dreptul spectaculos.
 
Cu un design extrem de atragator aceste boxe sunt o alegere perfecta pentru sistemul dumneavoastra de acasa.
 
TWEETER
 
1” (25mm) Tweeterul de tip dom de mătase cu magnet supradimensionat (Φ70 în modelul F), răcirea ferofluidă și bobina mobilă plată de mare putere din cablaj de aluminiu rezistă la puteri înalte și asigură performanțe exacte, clare și detaliate. Tehnologia Waveguide TWG TAGA, cu difuzoare concave, permite sunetului să fie distribuit egal.
 
MID-RANGE DRIVER (FRONT SPEAKER)
 
Conul rigid și ultra-light din fibră de sticlă și suspensia de cauciuc se mișcă foarte rapid și permit frecvențelor de mijloc să fie foarte ample, vaste și plăcute. Bobina mobilă de mare putere și magnetul de Φ70 rezistă la temperaturi și puteri electrice foarte înalte. Capacul anti-praf de forma unui glonț îmbunătățește dispersia unei mai mari game de frecvențe de mijloc.
 
WOOFER ȘI MID-RANGE/WOOFER 
 
Constructia Woofer-ul prezinta un con de hârtie presată, bobină mobilă și miezul bobinei de mare putere îmbunătățește performanțele și redă sunete de bass precis și adânc. Capacul anti-praf de forma unui glonț îmbunătățește dispersia unei mai mari game de frecvențe de mijloc.  
 
BASSREFLEX PORTS
 
Porturile low-turbulence și high-velocity, prezinta porturi concave, oferind o crestere a dispersiei frecvențelor joase.
 
CROSSOVERELE
 
Cablajele utilizate in crossover atent selecționate, pentru o neutralitate absolută a sunetului, rezistente și fiabile în timp.  
 
CABLAJUL INTERN
 
TAGA Harmony folosește doar cabluri de înaltă calitate pentru cablarea internă, ceea ce asigură o redare audio nealterata de la receiver sau amplificator fără pierderi de detalii.  
 
SPEAKER'S BINDING POSTS
 
Toate boxele din linie prezinta conectori tip banană, placate cu aur, de înaltă calitate, compatibile cu cabluri de până la 10 AWG și cele mai întâlnite tipuri de conectori.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipBoxe podea
AmplificarePasiv
Putere amplificator recomandata (W)20 - 120
CuloareMaro
Boxe frontalePutere (W)Putere anplificator recomandat: 20 - 120 W
Nr. cai boxa frontala3
Difuzor inalte (mm)1 x 25
Difuzor medii (mm)1 x 133
Difuzor joase (mm)2 x 133
Impedanta (ohmi)6
Raspuns in frecventa42Hz - 25KHz
Sensibilitate (dB)89
Dimensiuni (mm)900 x 170 x 235
Greutate boxa frontala (Kg)20.4 perechea