Raporteaza o problema
Boxe raft Polk Audio Signature S15 (Negru)
Polk Boxe raft Polk Audio Signature S15 (Negru) Noua serie Signature de la Polk Audio prezintă o îmbinare a celor mai noi tehnologii dezvoltate de catre inginerii săi, oferindu-vă audiții extrem de bine definite si detaliate. Performanțe audio de înalta fidelitate Noul Tweeter de tip do 3620106
1419.00 Out of stock

Boxe raft Polk Audio Signature S15 (Negru)

COD: [ Boxe raft Polk Audio Signature S15 ] ID: 3620106

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Boxe raft Polk Audio Signature S15 (Negru)

Scurta descriere

Noua serie Signature de la Polk Audio prezintă o îmbinare a celor mai noi tehnologii dezvoltate de catre inginerii săi, oferindu-vă audiții extrem de bine definite si detaliate.

Performanțe audio de înalta fidelitate

Noul Tweeter de tip dome din terilenă prezintă o forma curbilinie ce asigură o extensie de răspuns ,precum și reducerea rezonanțelor ce pot apărea pe parcursul audiției la un minimum absolut.
 
Difuzoare Mid-range personalizate
 
Difuzoarele de Midrange din polipropilenă cu suspensii din cauciuc-butil, și cu o structură masivă din ceramică asigură o eficiență mare în reproducerea detaliilor, precum și o durabilitate ridicată.
 
Tehnologia exclusivă Power Port de la Polk Audio
 
Tehnologia patentată Power Port oferă o tranziției lina pentru fluxul de aer strâns în portul de bas-reflex,  astfel încat muzicalitatea și adâncimea joaselor prezente să nu fie perturbată de distorsiuni sau turbulențe.
 
 
Compatibilitatea maxima și o sensibilitate ridicată
 
Indiferent de puterea sau procesarea receiver-ului cu care doriți să combinați boxele seriei Signature, acestea vă vor oferi o spațialitate precum și detalii extrem de bine puse la punct. In plus, toate boxele sunt structurate astfel încat să fie compatibile cu cele mai noi tehnologii de reproducere a sunetului, cum  ar fi  Dolby Atmos sau DTS.
 
Grile magnetice de tip Anti-difractie
 
Grilele magnetice au fost concepute astfel încat să corespundă normelor de design modern , ținand cont de minimizarea interferențelor sonice ce pot aparea.
 
Capacitatea de montaj pe perete imbunatatita
 
Montajul pe perete nu a fost niciodata mai usor. Slotul de inserție pentru șurubul filetant este poziționat în spatele incintei ce permite o ajustare rapidă a boxei.
 
Conectori placati cu aur
 
Conectorii boxelor placati cu aur asigură o legatură eficientă iar pierderile sunt reduse la un minim absolut.
 
Un design inedit de incinta
 
Boxele seriei Signature folosesc design-ul curbat , incintele sale din Meddite MDF rigide și inerte din punct de vedere acustic asigurând o functionare lipsită de variații sonore sau rezonanțe , se vor integra perfect în orice spațiu modern amenajat.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipBoxe raft
AmplificarePasiv
CuloareNegru
Boxe frontalePutere (W)100
Difuzor inalte (mm)1 x 25.4
Difuzor medii (mm)1 x 133
Dimensiuni (mm)190 x 304 x 260
Greutate boxa frontala (Kg)5.9