Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 5 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Boxe raft Polk Audio Signature S15 (Negru)
Polk Boxe raft Polk Audio Signature S15 (Negru) Noua serie Signature de la Polk Audio prezintă o îmbinare a celor mai noi tehnologii dezvoltate de catre inginerii săi, oferindu-vă audiții extrem de bine definite si detaliate. Performanțe audio de înalta fidelitate Noul Tweeter de tip do 3620106
1419.00 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Boxe raft Polk Audio Signature S15 (Negru)

COD: [ Boxe raft Polk Audio Signature S15 ] ID: 3620106
1.419,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.418,20 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.419,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.418,20 Lei)
Boxe raft Polk Audio Signature S15 (Negru)

Scurta descriere

Noua serie Signature de la Polk Audio prezintă o îmbinare a celor mai noi tehnologii dezvoltate de catre inginerii săi, oferindu-vă audiții extrem de bine definite si detaliate.

Performanțe audio de înalta fidelitate

Noul Tweeter de tip dome din terilenă prezintă o forma curbilinie ce asigură o extensie de răspuns ,precum și reducerea rezonanțelor ce pot apărea pe parcursul audiției la un minimum absolut.
 
Difuzoare Mid-range personalizate
 
Difuzoarele de Midrange din polipropilenă cu suspensii din cauciuc-butil, și cu o structură masivă din ceramică asigură o eficiență mare în reproducerea detaliilor, precum și o durabilitate ridicată.
 
Tehnologia exclusivă Power Port de la Polk Audio
 
Tehnologia patentată Power Port oferă o tranziției lina pentru fluxul de aer strâns în portul de bas-reflex,  astfel încat muzicalitatea și adâncimea joaselor prezente să nu fie perturbată de distorsiuni sau turbulențe.
 
 
Compatibilitatea maxima și o sensibilitate ridicată
 
Indiferent de puterea sau procesarea receiver-ului cu care doriți să combinați boxele seriei Signature, acestea vă vor oferi o spațialitate precum și detalii extrem de bine puse la punct. In plus, toate boxele sunt structurate astfel încat să fie compatibile cu cele mai noi tehnologii de reproducere a sunetului, cum  ar fi  Dolby Atmos sau DTS.
 
Grile magnetice de tip Anti-difractie
 
Grilele magnetice au fost concepute astfel încat să corespundă normelor de design modern , ținand cont de minimizarea interferențelor sonice ce pot aparea.
 
Capacitatea de montaj pe perete imbunatatita
 
Montajul pe perete nu a fost niciodata mai usor. Slotul de inserție pentru șurubul filetant este poziționat în spatele incintei ce permite o ajustare rapidă a boxei.
 
Conectori placati cu aur
 
Conectorii boxelor placati cu aur asigură o legatură eficientă iar pierderile sunt reduse la un minim absolut.
 
Un design inedit de incinta
 
Boxele seriei Signature folosesc design-ul curbat , incintele sale din Meddite MDF rigide și inerte din punct de vedere acustic asigurând o functionare lipsită de variații sonore sau rezonanțe , se vor integra perfect în orice spațiu modern amenajat.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipBoxe raft
AmplificarePasiv
CuloareNegru
Boxe frontalePutere (W)100
Difuzor inalte (mm)1 x 25.4
Difuzor medii (mm)1 x 133
Dimensiuni (mm)190 x 304 x 260
Greutate boxa frontala (Kg)5.9