Sistem array BOSE L1 Model II cu bass B2 (Negru)
Bose Sistem array BOSE L1 Model II cu bass B2 (Negru)   Sistemul L1 Model II cu bass B2   • Recomandat pentru public de până la 500 de persoane • Cele 24 de incinte dispuse sub formă de ansamblu conferă acoperire a sunetului de 180 de grade pe orizontală • Produce cel mai bun echi 3611259
13999.99 Out of stock

Sistem array BOSE L1 Model II cu bass B2 (Negru)

COD: [ Sistem array L1 Model II cu bass B2 ] ID: 3611259
13.999,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,80 Lei
(Pret fara taxa verde: 13.999,19 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
14.000,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,80 Lei
(Pret fara taxa verde: 13.999,20 Lei)
Sistem array BOSE L1 Model II cu bass B2 (Negru)

Scurta descriere

 
Sistemul L1 Model II cu bass B2
 
• Recomandat pentru public de până la 500 de persoane
• Cele 24 de incinte dispuse sub formă de ansamblu conferă acoperire a sunetului de 180 de grade pe orizontală
• Produce cel mai bun echilibru tonal cu foarte puțină scădere a volumului în distanță
• Componentele interconectabile permit transportul, instalarea și demontarea cu ușurință
• Modulul de bass B2 inclus
 
Dați un impuls reprezentației cu sistemul pentru sunet live Bose L1 Model II, cel mai avansat sistem al nostru de amplificare pentru muzicieni, DJ și discursuri publice. Incinta acustică redă o acoperire a sunetului de 180 de grade pe orizontală și cel mai fin balans tonal – pe scenă și peste tot în încăpere. Include modulul de bass B2.
Ca și premiatul sistem Bose L1, modelul al II-lea reprezintă o inovație all-in-one care înlocuiește monitoarele, mixerele și sistemele de mare putere convenționale.  Acest sistem de sunet profesional este dotat cu tehnologii patentate Bose, concepute pentru a îmbunătăți calitatea sunetului amplificat.
 
Incinta acustică revoluționară produce un sunet amplu, cu acoperire uniformă de aproape 180 de grade – pe scenă și în publicul de câteva sute de persoane – cu foarte puțină scădere a volumului și a tonului.
Sistemul pentru sunet live Bose L1 Model II este prevăzut, de asemenea, cu tehnologia Ansamblului Articulat (Articulated Array) pentru un balans tonal mai bun. Cele 24 de difuzoare dispuse vertical ale incintei sunt înclinate cu exactitate pentru a reda înalte mai clare și un ton substanțial în încăpere. Chiar și persoanele situate departe, în părțile din lateral se vor bucura de sunet bine echilibrat.
 
 
Bass complet și flexibil
 
Modulul bass B2 de înaltă performanță conferă un randament mai mare pe frecvențe joase atunci când este nevoie de mai multă putere a bass-ului pentru un public mai numeros. Modulul include trei setări pentru mai multă flexibilitate. Setarea normală este ideală pentru chitara bass sau pentru toba mare. O setare superioară este concepută pentru DJ/aplicații de muzică playback. Iar setările de bază funcționează bine pentru chitara acustică și pentru vocal.
Puteți alimenta modulul bass B2 pe un power stand L1. Iar amplificatorul PackLite permite să adaugați un al doilea modul B2 pentru un maxim de putere.
 
 
Simplu și eficient
 
Sistemul pentru sunet live Bose L1 Model II are un power stand ce cântărește numai 11 kg, iar cele patru picioare retractabile îl fac să fie foarte ușor de transportat și instalat. Are, de asemenea, o secțiune de control simplificată și poate fi folosit cu instrumente, microfoane, mixere, laptop-uri, MP3 playere sau sisteme DVD.
 
Toate componentele sistemului sunt făcute să reziste la drum. Incinta acustică are un grilaj robust, iar fiecare pachet include genți căptușite pentru componentele majore.
 
Flexibilitate pe mai multe canale
 
Mixer-ul opțional T1 ToneMatch audio engine adaugă încă patru canale, așa că puteți extinde sistemul și conecta instrumente și microfoane auxiliare. Puteți folosi mixer-ul ToneMatch pentru a îmbunătăți sunetul cu instrumente patentate Bose de modelare a tonului.
 
Caracteristici
 
Tehnologia de Dispersie Spațială ™ și Ansamblul Articulat (Articulated Array) din incinta acustică produc sunet amplu și acoperire uniformă. Cele 24 de difuzoare de dimensiuni mici sunt dispuse folosind tehnologia Ansamblului Articulat într-o carcasă verticală subțire, creând astfel o acoperire orizontală de aproape 180 de grade și un echilibru tonal substanțial.
 
Amplificatoarele integrate în power stand conferă o amplificare de mare acuratețe pentru sistemul L1 Model II cu două module de bass B1 sau un modul B2. Iar cu amplificatorul opțional PackLite A1, puteți adăuga încă un modul de bas B2.
 
Port-ul ToneMatch® poziționat pe power stand pentru conectarea mixer-ului ToneMatch.
Intrare analogică, trim control și semnal LED pentru intrare jack (TRS ¼) pentru semnal analog de linie. Poate fi folosită pentru instrumente sau alte surse audio ca mixere pentru DJ, MP3 playere, computere sau sisteme DVD.
 
Ieșire pentru modulul bass – pentru amplificarea semnalului de ieșire al modulului bass pentru unul sau două module B1 sau un modul B2. Sistemul L1 ajustează automat egalizarea atunci când sunt conectate module bass.
 
Design-ul realizat prin sincronizarea componentelor ușoare elimină necesitatea stativelor și a cablurilor pentru boxe. Instalarea durează numai câteva minute.
 
Picioarele retractabile conferă stabilitate pentru power stand-uri și incinte. Patru picioare retractabile se desfășoară simultan pentru o instalare rapidă și transport cât mai compact.
 
Gențile de transport potrivite – câte una pentru incintă, power stand și modulul bass – fac transportul până la spectacol și înapoi mult mai simplu.
 
Modulul bass B2
 
Carcasa compactă este ușor de transportat, instalat și demontat. Ocupă considerabil mai puțin spațiu decât tradiționalele incinte pentru bass necesare pentru aceeași performanță.
Design eficient cu două difuzoare de 13,3 cm de mare putere ce produc un bass puternic și profund, dintr-o carcasă de dimensiuni mici.
 
 
Specificatii:
 
Public: Până la 500 persoane
Culoare: Negru
Articole în cutie: Power stand-ul L1® Model II și cablul, Geantă de transport pentru power stand, Modulul de bass B2 și cablul, Husă pentru modulul B2, Boxa array L1® Model II, Genți de transport pentru incinta acustică
 
Boxa array L1 Model II - partea inferioară
 
Înălțime: 110,5 cm
Lățime: 9 cm
Adâncime: 10,5 cm
Greutate: 7,9 kg
 
Boxa array L1 Model II - partea superioară
 
Înălțime: 110,5 cm
Lățime: 9 cm
Adâncime: 10,5 cm
Greutate: 7,4 kg
 
Modulul de bass B2
 
Înălțime: 59,4 cm
Lățime: 33,8 cm
Adâncime: 48 cm
Greutate: 20,41 kg
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipSistem array
AmplificareActiv
CuloareNegru