Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Sistem array BOSE L1 Model 1S cu bass B1 (Negru)
Bose Sistem array BOSE L1 Model 1S cu bass B1 (Negru) Sistemul pentru muzică live L1 Model 1S cu bass B1   • Recomandat pentru public de până la 300 de persoane • Cele 12 incinte dispuse sub formă de ansamblu conferă acoperire a sunetului de 180 de grade pe orizontală • Produce un echi 3611257
8899.99 Out of stock

Sistem array BOSE L1 Model 1S cu bass B1 (Negru)

COD: [ Sistem array L1 Model 1S cu bass B1 ] ID: 3611257
8.899,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
8.900,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem array BOSE L1 Model 1S cu bass B1 (Negru)

Descrierea produsului Sistem array BOSE L1 Model 1S cu bass B1 (Negru)

Sistemul pentru muzică live L1 Model 1S cu bass B1
 
• Recomandat pentru public de până la 300 de persoane
• Cele 12 incinte dispuse sub formă de ansamblu conferă acoperire a sunetului de 180 de grade pe orizontală
• Produce un echilibru tonal substanțial cu mai puțină scădere a volumului în distanță
• Componentele interconectabile permit transportul, instalarea și demontarea cu ușurință
• Modulul de bass B1 inclus
 
Petrece mai puțin timp instalându-ți echipamentele și mai mult timp bucurându-te de ele. Noul sistem array pentru sunet live Bose L1 Model 1S portabil reprezintă o combinație eficientă între portabilitate și performanță. Este compact și suficient de ușor pentru a fi instalat repede și simplu, dar suficient de puternic pentru un loc de dimensiuni medii. Acest sistem este potrivit pentru muzicieni solo, formații și discursuri publice.
 
 
Lasă sistemele convenționale de mare putere în urmă
 
Dispunerea verticală a difuzoarelor de dimensiuni mici apropiate unul de celălalt permite sistemului pentru sunet live Bose L1 Model 1S să emită sunetul în față și în lateral, conferind astfel o acoperire de 180 de grade orizontal și foarte puțin în sus și în jos, reducând reverberația nedorită. Se produce astfel un balans tonal substanțial deoarece sunetul se propagă uniform pe scenă și în public, iar nivelul volumului scade mult mai lent decât cu o incintă convențională.
 
Tehnologiile unice Bose fac acest sistem să servească atât ca incintă de mare putere, cât și ca monitor. Poate fi poziționat în spatele sau în partea din lateral a interpretului – iar acesta aude exact ce aude și publicul. Ai controlul complet și nu ai nevoie de monitoare, mixere și sisteme clasice de mare putere.
Comoditate și portabilitate.
 
Cele trei componente ale sistemului L1 Model 1S – array-ul superior, extensia inferioară și power stand-ul – se conectează rapid și ușor, fără să mai fie nevoie de stative separate pentru boxe. Instalarea și demontarea durează doar câteva minute. Și totul se depozitează ordonat în gențile de transport incluse, făcând deplasarea ușoară, de asemenea.
 
Bass puternic din carcase mici
 
Modulul de bass B1 este cea mai portabilă opțiune a noastră. Este considerabil mai ușor și mai mic decât incintele de bass convenționale, necesare pentru aceeași performanță. Și asigură cea mai clară amplificare a notelor joase pentru cele mai multe voci și instrumente.
La sistemul pentru sunet live Bose L1 Model 1S puteți adăuga un al doilea modul B1 sau un modul de bass B2 pentru mai multă flexibilitate sau pentru o putere și mai mare.
 
Flexibilitate pe mai multe canale
 
Mixer-ul opțional T1 ToneMatch audio engine adaugă încă patru canale, așa că puteți extinde sistemul și conecta instrumente și microfoane auxiliare. Poți să folosești mixer-ul ToneMatch pentru a îmbunătăți sunetul folosind instrumente patentate Bose de modelare a tonului.
 
Caracteristici
 
Tehnologia de Dispersie Spațială ™ și Ansamblul Articulat (Articulated Array) din incinta acustică produc sunet amplu și acoperire uniformă. Cele 12 difuzoare de dimensiuni mici sunt dispuse folosind tehnologia Ansamblului Articulat într-o carcasă verticală subțire, creând astfel o acoperire orizontală de aproape 180 de grade și un echilibru tonal substanțial.
 
Amplificatoarele integrate în power stand conferă o amplificare de mare acuratețe pentru sistemul L1 Model 1S cu două module de bass B1 sau un modul B2. Iar cu amplificatorul opțional PackLite A1, puteți adăuga încă un modul de bas B2.
 
Port-ul ToneMatch poziționat pe power stand pentru conectarea mixer-ului ToneMatch.
Intrare analogică, trim control și semnal LED pentru intrare jack (TRS ¼) pentru semnal analog de linie. Poate fi folosită pentru instrumente sau alte surse audio ca mixere pentru DJ, MP3 playere, computere sau sisteme DVD.
 
Ieșire pentru modulul bass – pentru amplificarea semnalului de ieșire al modulului bass. Sistemul L1 ajustează automat egalizarea când sunt conectate module bass.
Design-ul realizat prin interconectarea componentelor ușoare elimină necesitatea stativelor și a cablurilor pentru boxe. Instalarea durează numai câteva minute.
 
Picioarele retractabile conferă stabilitate pentru power stand-uri și incinte. Patru picioare retractabile se desfășoară simultan pentru o instalare rapidă și transport cât mai compact.
Gențile de transport potrivite – câte una pentru incintă, power stand și modulul bass – fac transportul până la spectacol și înapoi mult mai simplu.
 
Modulul bass B1
 
Design eficient cu două difuzoare de 13,3 cm de mare putere ce produc un bass puternic și profund, dintr-o carcasă de dimensiuni mici.
Carcasa compactă și ușoară este ușor de transportat, instalat și demontat. Ocupă considerabil mai puțin spațiu decât tradiționalele incinte pentru bass necesare pentru aceeași performanță. Picioarele interconectabile permit poziționarea în siguranță a până la patru module pe laturile lor.
 
 
Specificatii:
 
Public: Până la 300 persoane
Culoare: Negru
 
Conectivitate: Sistemul L1® Model 1S, Intrarea analogică: 6,35 mm (1/4”) mufă TRS (mufă tip jack) sau cablu TRS pentru a se potrivi cu o gamă largă de surse. Doar ajustați controlul de volum până este atins nivelul dorit. Intrarea ToneMatch® asigură alimentare și sunet la și de la mixer-ul T1 ToneMatch® printr-un singur cablu ethercon. Ieșirea pentru modulul bass se conectează la modulul bass B1 sau B2
Articole în cutie: Power stand-ul L1® Model 1S și cablul, Geantă de transport pentru power stand, Modulul de bass B1 și cablu, Husă pentru modulul B1, Incinta acustică ansamblu și extensia L1® Model 1S, Geantă de transport pentru incinta acustică
 
Boxa array L1 Model 1 S
 
Înălțime: 111 cm
Lățime: 9 cm
Adâncime: 10,5 cm
Greutate: 7,4 kg
 
Extensia L1 Model 1S
 
Înălțime: 100,6 cm
Lățime: 10,6 cm
Adâncime: 10,5 cm
Greutate: 3,8 kg
 
Modulul de bass B1
 
Înălțime: 38 cm
Lățime: 26 cm
Adâncime: 45 cm
Greutate: 11,4 kg
 
Power stand L1 Model 1S
 
Înălțime: 12,8 cm
Lățime: 26,2 cm
Adâncime: 69,2 cm
Greutate: 10,7 kg

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipSistem array
AmplificareActiv
CuloareNegru
Vezi mai mult