Modul de bas BOSE B2 (Negru)
Bose Modul de bas BOSE B2 (Negru) Amplificatoarele integrate în power stand conferă o amplificare de mare acuratețe pentru sistemele L1 Model 1S și L1 Model II cu două module de bass B1 sau un modul B2. Pentru a adăuga al doilea modul de bas B2, este necesară adăugarea amplifica 3611255
2942.99 Out of stock

Modul de bas BOSE B2 (Negru)

COD: [ Modul de bas B2 ] ID: 3611255
2.942,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.943,00 Lei
(TVA inclus)
Modul de bas BOSE B2 (Negru)

Descrierea produsului Modul de bas BOSE B2 (Negru)

Amplificatoarele integrate în power stand conferă o amplificare de mare acuratețe pentru sistemele L1 Model 1S și L1 Model II cu două module de bass B1 sau un modul B2. Pentru a adăuga al doilea modul de bas B2, este necesară adăugarea amplificatorului A1 PackLite.
 
Modulul bass B2 de înaltă performanță conferă un randament mai mare pe frecvențe joase atunci când este nevoie de mai multă putere a bass-ului pentru un public mai numeros. Modulul include trei setări pentru mai multă flexibilitate. Setarea standard este ideală pentru chitara bass sau pentru toba mare.
 
O setare superioară este concepută pentru DJ/aplicații de muzică playback. Iar setările de bază funcționează bine pentru chitara acustică și pentru vocal.
 
Carcasa compactă este ușor de transportat, instalat și demontat. Ocupă considerabil mai puțin spațiu decât tradiționalele incinte pentru bass necesare pentru aceeași performanță.
 
Design eficient cu două difuzoare de 13,3 cm de mare putere ce produc un bass puternic și profund, dintr-o carcasă de dimensiuni mici.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipModul de bas
CuloareNegru
SubwooferDimensiuni (mm)594 x 338 x 480
Greutate (Kg)20.41
Vezi mai mult