Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Modul de bas BOSE B1 (Negru)
Bose Modul de bas BOSE B1 (Negru) Amplificatoarele integrate în power stand conferă o amplificare de mare acuratețe pentru sistemele L1 Model 1S și L1 Model II cu două module de bass B1 sau un modul B2. Pentru a adăuga al doilea modul de bas B2, este necesară adăugarea amplifica 3611237
1436.99 Out of stock

Modul de bas BOSE B1 (Negru)

COD: [ Modul de bas B1 ] ID: 3611237
1.436,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.437,00 Lei
(TVA inclus)
Modul de bas BOSE B1 (Negru)

Descrierea produsului Modul de bas BOSE B1 (Negru)

Amplificatoarele integrate în power stand conferă o amplificare de mare acuratețe pentru sistemele L1 Model 1S și L1 Model II cu două module de bass B1 sau un modul B2. Pentru a adăuga al doilea modul de bas B2, este necesară adăugarea amplificatorului A1 PackLite.

 

Bass puternic din incinte mici

Modulul de bass B1 este cea mai portabilă opțiune a noastră. Este considerabil mai ușor și mai mic decât incintele de bass convenționale, necesare pentru aceeași performanță. Și asigură cea mai clară amplificare a notelor joase pentru cele mai multe voci și instrumente.
 
Design eficient cu două difuzoare de 13,3 cm de mare putere ce produc un bass puternic și profund, dintr-o carcasă de dimensiuni mici.
 
Carcasa compactă și ușoară este ușor de transportat, instalat și demontat. Ocupă considerabil mai puțin spațiu decât tradiționalele incinte pentru bass necesare pentru aceeași performanță. Picioarele interconectabile permit poziționarea în siguranță a până la patru module pe laturile lor.
 
La sistemul pentru sunet live Bose L1 Model 1S se poate adăuga adăuga un al doilea modul B1 sau un modul de bass B2 pentru mai multă flexibilitate sau pentru o putere și mai mare.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipModul de bas
CuloareNegru
SubwooferDimensiuni (mm)380 x 260 x 450
Greutate (Kg)11.4
Vezi mai mult