Boxe Stereo BOSE 201 (Negru)
Bose Boxe Stereo BOSE 201 (Negru) Boxe compacte și versatile ce recreează senzația de spațialitate a unei performanțe live atunci când sunt conectate la sistemul stereo. Pot fi folosite într-un sistem surround pentru canalele față sau spate.   Senzație de spațialitate pr 3611164
1532.99 Out of stock

Boxe Stereo BOSE 201 (Negru)

COD: [ 201 V BLACK ] ID: 3611164
1.532,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,80 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.532,19 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.533,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,80 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.532,20 Lei)
Boxe Stereo BOSE 201 (Negru)

Scurta descriere

Boxe compacte și versatile ce recreează senzația de spațialitate a unei performanțe live atunci când sunt conectate la sistemul stereo. Pot fi folosite într-un sistem surround pentru canalele față sau spate.
 
Senzație de spațialitate prin tehnologia Direct/Reflecting®
 
Într-o sală de concert, ascultătorii primesc un amestec de sunet direct și sunet reflectat din diferite direcții și în momente diferite. Tehnologia Direct/Reflecting folosește pereții și suprafețele plane ale încăperii pentru a recrea această senzație de spațialitate, caracteristică sălii de concert. Boxele Bose 201 crează o atmosferă aparte, amestecând sunetul direct și cel reflectat, într-un mod similar performanțelor live. Senzația de spațialitate este extraordinară, fie că ascultați ultimul DVD sau un vechi disc vinyl.
 
Performanțele Stereo Everywhere înseamnă că, indiferent de poziția auditorilor, calitatea sunetului stereo va rămâne constantă, păstrând plenitudinea și naturalețea. În loc de a concentra efectele stereo într-un singur punct central, boxele 201® oferă performanțe uniforme și realism în orice poziție.
 
Dimensiunile reduse, eleganța și rafinamentul boxelor Bose 201 le fac potrivite în orice încăpere – living, dormitor sau birou. În secțiunea accesorii sunt prezentate mai multe alternative pentru poziționare.
 
 
Performanțe extinse
 
Unul dintre cele mai versatile sisteme de boxe, Bose 201 poate fi folosit pentru audiții stereo de calitate sau pentru canalele față sau spate ale unui sistem surround.
 
Alcătuiește acum sistemul ideal pentru biroul tău cu pachetul Bose 251 și amplificatorul Bose SA-5. De asemenea, boxele Bose 201 pot fi folosite și pentru a extinde un sistem Lifestyle în altă încăpere, prin pachetul boxe 201 / amplificator SA-5. Foarte simplu și ușor vei putea asculta muzică într-o încăpere în timp ce în alta se vizionează un film. Dacă sunt deja instalate în încăperi diferite, un sistem Lifestyle și boxele 201 pot fi conectate direct printr-un amplificator SA-5.
 
Streaming de muzică folosind SoundTouch
 
O altă caracteristică fantastică de care vă puteți bucura este streaming-ul de muzică prin rețeaua WiFi a casei. Cu un amplificator opțional SoundTouch SA-5 vă puteți bucura de muzică mai simplu decât oricând. Streaming wireless cu 20000 stații Internet radio din toată lumea, piese și playlist-uri din propria colecție muzicală și servicii muzicale (în România este disponibil Deezer). Toate sunt accesibile prin intermediul rețelei WiFi a casei. Funcționează de asemenea cu alte sisteme SoundTouch pentru a crea o experiență de audiție multi-room. În modul Party, aceste sisteme conlucrează pentru a reda aceeași muzică peste tot. Puteți face streaming cu melodii diferite în încăperi diferite sau să creați zone personalizate.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipBoxe raft
AmplificarePasiv
CuloareNegru
Boxe frontaleGreutate boxa frontala (Kg)5