Boxe de exterior BOSE FreeSpace 51 (Verde)
Bose Boxe de exterior BOSE FreeSpace 51 (Verde) Plasează-le lângă piscină sau ascunde-le în gradină - boxele Free Space 51 sunt cele mai performante şi mai versatile boxe de exterior de la Bose. Conectate la sistemul audio, vor oferi un sunet excepţional pe suprafaţă mare, fie că sunt plas 3611170
3265.99 Out of stock

Boxe de exterior BOSE FreeSpace 51 (Verde)

COD: [ Boxe de exterior FreeSpace 51 ] ID: 3611170
3.265,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,80 Lei
(Pret fara taxa verde: 3.265,19 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.266,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,80 Lei
(Pret fara taxa verde: 3.265,20 Lei)
Boxe de exterior BOSE FreeSpace 51 (Verde)

Scurta descriere

Plasează-le lângă piscină sau ascunde-le în gradină - boxele Free Space 51 sunt cele mai performante şi mai versatile boxe de exterior de la Bose. Conectate la sistemul audio, vor oferi un sunet excepţional pe suprafaţă mare, fie că sunt plasate pe sol sau îngropate. Sunt cea mai potrivită alternativă la boxele plasate pe perete şi sunt proiectate să reziste în exterior pe tot parcursul anului.
 
Calitate Bose de jur împrejur
 
Acoperirea mare a boxelor de exterior Bose Free Space 51 şi calitatea constantă a sunetului sunt datorate proiectării radiale, care permite dispersarea sunetului la 360 de grade. Materialul rezistent al carcasei şi difuzoarele full-range de 4 1/2 inch, orientate în jos, pot face faţă celor mai vitrege condiţii. Alege melodia preferată şi vei auzi uniform cele mai subtile note, oriunde te vei plimba.
 
Un port amplasat central îmbunătăţeşte performanţele pentru tonurile joase, păstrând profunzimea sunetului. Grila convexă plasată deasupra acestuia reflectă sunetele de frecvenţă înaltă pe suprafaţa de ascultare. Toate aceste caracteristici combinate oferă şi în exterior o calitate şi o consistenţă a sunetului, întâlnite mai degrabă la sistemele de interior.
 
 
Frumuseţea detaliilor
 
Designul elegant şi performanţele deosebite fac din boxele de exterior Bose Free Space 51 alegerea ideală pentru audiţii în exterior. Ascunse în verdeaţă, vor fi greu de descoperit, iar rezistenţa testată în laborator permite să fie lăsate afară pe tot parcursul anului.
Pot fi amplasate pe suprafeţe solide sau în pământ. Baza boxei este proiectată pentru a permite o amplasare solidă şi sigură. Firele pot fi mascate în locaşul special prevăzut, pentru o instalare simplă şi profesională.
Formează sistemul ideal pentru grădina ta cu boxele de exterior Bose Free Space 51 și amplificatorul Bose SoundTouch SA-5. Acesta poate completa și un sistem Lifestyle existent şi aduce sunetul Bose în exterior cu boxele Free Space 51. Poţi asculta muzică afară şi în acelaşi timp sistemul Lifestyle poate fi folosit în interior pentru a asculta altceva sau pentru vizionarea filmelor. Dacă sunt deja instalate, sistemul Lifestyle şi boxele Free Space 51 pot fi conectate direct printr-un amplificator SA-5.
 
Streaming de muzică folosind SoundTouch
 
O altă caracteristică minunată de care vă puteți bucura este streaming-ul de muzică prin rețeaua WiFi a casei. Cu un amplificator opțional SoundTouch SA-5 vă puteți bucura de muzică mai simplu decât oricând. Streaming wireless cu 20000 stații Internet radio din toată lumea, piese și playlist-uri din propria colecție muzicală și servicii muzicale (în România este disponibil Deezer). Toate sunt accesibile prin intermediul rețelei WiFi a casei. Funcționează de asemenea cu alte sisteme SoundTouch pentru a crea o experiență de audiție multi-room. În modul Party, aceste sisteme conlucrează pentru a reda aceeași muzică peste tot. Puteți face streaming cu melodii diferite în încăperi diferite sau să creați zone personalizate.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipBoxa exterior
AmplificarePasiv
CuloareVerde
Boxe frontaleGreutate boxa frontala (Kg)5.4