Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Boxe de exterior BOSE 151 (Negru)
Bose Boxe de exterior BOSE 151 (Negru) Cele mai populare boxe Bose de exterior au un nou design și durabilitate mai mare. Sistemul de proiectare al boxelor Articulated Array oferă performanțe Stereo Everywhere pentru o audiție consistentă. Linia elegantă le face potrivite pentru orice 3611172
1573.99 Out of stock

Boxe de exterior BOSE 151 (Negru)

COD: [ Boxe de exterior Bose 151 Black ] ID: 3611172
1.573,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.574,00 Lei
(TVA inclus)
Boxe de exterior BOSE 151 (Negru)

Descrierea produsului Boxe de exterior BOSE 151 (Negru)

Cele mai populare boxe Bose de exterior au un nou design și durabilitate mai mare. Sistemul de proiectare al boxelor Articulated Array oferă performanțe Stereo Everywhere pentru o audiție consistentă. Linia elegantă le face potrivite pentru orice amplasare - pe casă sau în grădină, lângă piscină sau ponton și chiar pe yacht.
 
Aceeași calitate și la exterior
 
Fie că este vorba de un simplu picnic sau de un concert pe malul lacului, boxele Bose 151 oferă un sunet plin, natural și consistent pe întreaga suprafață.
În interior sunt folosite câte trei difuzoare full-range de 2 1/2", poziționate conform sistemului Articulated Array. Spre deosebire de boxele convenționale, ce oferă calitate maximă numai într-un punct central, boxele Bose 151 sunt astfel capabile de performanțe Stereo Everywhere, lăsând libertatea de a asculta din orice poziție sunet de calitate consistentă.
 
Vremea rea și muzica bună
 
Timp de peste zece ani, boxele de exterior Bose au făcut față celor mai grele condiții. Au fost testate în zăpadă, ploaie, sare și la temperaturi extreme - între -40 C si 70 grade Celsius. Au fost, de exemplu, testate timp de 1200 ore în mediu umed și sărat (ceața marină), adică dublul cerut de standardele industriale ale marinei americane. Astfel, putem oferi o garanție de cinci ani.
 
 
Eleganță înăuntru, eleganță în afară
 
Și boxele de exterior se bucură de aceeași atenție pentru detalii. Liniile curbe, dimensiunile reduse și posibilitatea de a fi amplasate atât orizontal, cât și vertical, le fac să se potrivească în orice decor. Colierele rezistente la intemperii permit amplasarea ușoară în orice poziție. Eleganța discretă a boxelor Bose 151 scoate în evidență sunetul de calitate și acoperirea uniformă, fără a interfera cu decorul existent.
 
Lifestyle extins
 
Bucură-te de audiții ireproșabile în aer liber cu un pachet Bose 151 și amplificatorul Bose SoundTouch SA-5. De asemenea, poți adăuga unui sistem Lifestyle pachetul 151 / amplificator SA-5 și extinde capabilitățile acestuia și în exterior. Poți aduce muzica lângă piscină, în grădină sau oriunde vrei în jurul casei, în timp ce Bose Lifestyle poate fi folosit în interior pentru a asculta altceva sau pentru vizionarea filmelor. Dacă sunt deja instalate un sistem Lifestyle și boxele 151, conectează-le direct printr-un amplificator SA-5.
 
Streaming de muzică folosind SoundTouch
 
O altă caracteristică minunată de care vă puteți bucura este streaming-ul de muzică prin rețeaua WiFi a casei. Cu un amplificator opțional SoundTouch SA-5 vă puteți bucura de muzică mai simplu decât oricând. Streaming wireless cu 20000 stații Internet radio din toată lumea, piese și playlist-uri din propria colecție muzicală și servicii muzicale (în România este disponibil Deezer). Toate sunt accesibile prin intermediul rețelei WiFi a casei. Funcționează de asemenea cu alte sisteme SoundTouch pentru a crea o experiență de audiție multi-room. În modul Party, aceste sisteme conlucrează pentru a reda aceeași muzică peste tot. Puteți face streaming cu melodii diferite în încăperi diferite sau să creați zone personalizate.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipBoxa exterior
AmplificarePasiv
CuloareNegru
Vezi mai mult