Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Mixer BOSE ToneMatch (Negru)
Bose Mixer BOSE ToneMatch (Negru) Mixer puternic multichannel   Combinând mixer-ul T1 Tone Match cu sistemul L1, cresc opțiunile de a conecta instrumente și microfoane adiționale. Pu folosi, de asemenea, mixer-ul ToneMatch pentru a îmbunătăți sunetul cu opțiunile patentate 3611267
2737.99 Out of stock

Mixer BOSE ToneMatch (Negru)

COD: [ Mixer ToneMatch ] ID: 3611267
2.737,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.738,00 Lei
(TVA inclus)
Mixer BOSE ToneMatch (Negru)

Descrierea produsului Mixer BOSE ToneMatch (Negru)

Mixer puternic multichannel
 
Combinând mixer-ul T1 Tone Match cu sistemul L1, cresc opțiunile de a conecta instrumente și microfoane adiționale. Pu folosi, de asemenea, mixer-ul ToneMatch pentru a îmbunătăți sunetul cu opțiunile patentate de modelare a tonului.
 
Mixer-ul compact, cu patru canale, oferă controlul simplu al unei biblioteci de preset-uri ToneMatch. Doar atingând un buton poți face sute de ajustări precise asupra sunetului instrumentelor și al microfoanelor. Mixer-ul prevede de asemenea o întreagă suită de reverbe de studio, efecte suplimentare și procesare dinamică. Se conectează la sistemul L1 Model 1S printr-un singur cablu pentru o instalare rapidă.

 

Important: Pentru funcționarea cu L1 Compact, vechiul L1 Model 1 sau individual, este necesara utilizarea unui alimentator suplimentar, disponibil ca accesoriu.
 
 

 

Mixer-ul ToneMatch
 
Tehnologia încorporată conferă patru canale independente, având o bibliotecă de preset-uri pentru instrumente și microfoane, tehnologia patentată zEQ și o întreagă suită de efecte de studio și procesoare de sunet.
 
Preset-urile ToneMatch patentate optimizează sistemul L1 să se potrivească sunetului natural al anumitor instrumente și microfoane vocale. Peste 100 de preset-uri sunt organizate în corpuri cu acces rapid și pot fi atribuite independent fiecărui canal. În plus, beneficiați de notificări prin USB între computer si mixer-ul ToneMatch.
 
Tehnologia patentată zEQ ajustează automat registrul controlului tonal pentru a se potrivi cu vocea sau instrumentul, făcând mai ușoară îmbunătățirea sunetului. Mixerele convenționale pot avea game fixe de egalizare care nu influențează cu precizie frecvențele dorite atunci când sunt ajustate. Dar tehnologia zEQ redefinește în mod corespunzător gamele de frecvențe joase, medii și înalte ale surselor indicate.
Egalizatorul parametric single band (ParaEQ) se axează pe frecvența specificată pentru fiecare canal separat. Este un instrument valoros pentru remodelarea frecvențelor problematice din anumite locuri.
 
Cinci tipuri de reverb (small, medium, large, plate și cavern) disponibile pentru sarcini generale, cu control individual al canalelor pentru timpul de reverb, mix level și brightness.
 
Cele trei tipuri de delay: (analog, digital și tape) pot fi atribuite separat canalelor selectate, cu control asupra timpului de răspuns și mix level pentru fiecare canal. De exemplu, poți selecta un tape delay pentru vocal pe canalul 1 și analog delay pentru chitară pe canalul 2.
 
Zece efecte de modulare (trei de tip chorus, două de tip flange, patru de tip phaser și unul vintage tremolo) pot fi atribuite separat canalelor selectate, permițând controlul asupra parametrilor selectați pentru fiecare canal.
 
Șapte tipuri de procesare dinamică (trei compressors, limiter, de-esser, kick gate și noise gate) pot fi atribuite câte unui canal.
 
Opțiunea Scenes îți permite să păstrezi, să revoci și să editezi “imagini” ale setărilor ToneMatch din orice moment dat. Această caracteristică simplifică procesul de setare atunci când folosești un sistem L1 în mod repetat în diferite locații. Mixer-ul include cinci “situații” predefinite Bose scenes, cinci My scenes și cinci Share scenes pe care le poți ceda altor deținători de sisteme L1.
 
Tuner cromatic pentru tuning-ul adecvat al instrumentelor.
 
Un display mare cu layout intuitiv și text ușor de citit pentru moduri și setări.
Rotary encoder pentru acces rapid la moduri, efecte și parametri, incluzând preset-urile ToneMatch, zEQ, ParaEQ, reverb-uri, delay-uri, efecte de modulare, procesare dinamică, scene și tuner. Prevăzut cu un layout simplu, circular.
 
Modul auxiliar pentru canalele 1-3 trimite semnalul de linie înainte sau după modificare către ieșirea auxiliară pentru conectarea la sistemele L1 adiționale sau la dispozitive de înregistrare. Control al nivelului pentru un semnal de ieșire optim.
 
Funcție de volum, mute și FX mute (1-4/5) a canalului pentru ajustarea volumului fiecărui canal individual, mute pentru fiecare canal individual și mute pentru toate efectele de pe canalele selectate.
 
Master volume ajustează nivelul general pentru ieșirea master.
Phantom power aplică putere de +48V pe canalele de intrare 1-3 pentru a amplifica anumite microfoane.
 
Cablul ToneMatch transferă semnalul audio și generează energie de la power stand către mixer-ul ToneMatch.
Șina pentru montaj și transport atașează în siguranță mixer-ul ToneMatch la incinta L1.
Husa de depozitare și transport protejează mixer-ul când este depozitat și transportat.
 
Conectivitate
 
Intrari mic/line (1-3) au combinații de conectori analogici ce acceptă XLR balansat sau cabluri TRS nebalansat de 6,35 mm (1/4”)  (mufă de tip jack)
 
Intrările de linie (4 / 5, L / R)  sau conexiunile stereo analogice pentru keyboard, mixere și computere. Intrările acceptă cablu TRS balansat de 6,35 mm (1/4”) (mufă tip jack). Editarea controlului influențează ambele canale.
 
Controlul trim și semnalele LED (1-4/5) pentru ajustarea nivelului semnalelor de intrare. LED-uri de culoare verde/galbenă/roșie arată status-ul semnalului și permite reglarea corespunzătoare a gain-ului.
 
Ieșiri pre-amp (1-3) – pentru conectarea canalelor de ieșire cu echipamente de înregistrare sau alte amplificatoare prin intermediul unui cablu TRS balansat de 6,35 mm (1/4”) (mufă tip jack)
 
Ieșire auxiliară – poate fi folosită cu modul auxiliar astfel încât canalele 1-4/5 se pot conecta la alte amplificatoare sau echipamente de înregistrare.
 
Ieșire master analogică pentru conectarea la sisteme adiționale L1®, aplificatoare sau echipamente de înregistrare prin intermediul unui cablu TRS balansat de 3,5 mm (1/4”) (mufă tip jack). Poate fi selectată din setările volumului pre sau post master.
 
Port ToneMatch® pentru conectarea ieșirii digitale a mixer-ului la power stand-ul sistemului L1® Model 1S prin intermediul cablului digital ToneMatch® inclus.
Port USB pentru actualizarea mixer-ului ToneMatch® și back-up-ul opțiunilor Scenes prin intermediul unui cablu USB în calculator.
 
Specificatii:
 
Public: 
Până la 100 persoane
Până la 300 persoane
Până la 500 persoane
Culoare: Negru
Tip accesorii: Mixere
Accesorii: Accesorii boxe portabile pentru muzica live
Articole în cutie: Mixer-ul T1 ToneMatch, Cablu ToneMatch, Carcasă protecție, Husă de transport, Suport montaj pentru L1 (nu este compatibil cu L1 Compact)
Mixer ToneMatch
Înălțime: 6,76 cm
Lățime: 16,6 cm
Adâncime: 20,9 cm
Greutate: 1 kg

Detalii tehnice

Caracteristici fiziceCuloareNegru
Vezi mai mult