Datorită perioadei și a numărului mare de solicitări, livrarea produselor poate suferi intârzieri. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro #StaiAcasa

Raporteaza o problema
Blu-ray player Panasonic DMP-BDT381EG, 3D, 4K (Negru)
Panasonic Blu-ray player Panasonic DMP-BDT381EG, 3D, 4K (Negru) Bucuraţi-vă de fotografii 4K uimitoare Upscaling la rezoluţie 4K Consideraţi că filmele Blu-ray arată bine? Aşteptaţi să vedeţi cât de bine arată după un upscaling la rezoluţia 4K. Procesarea puternică adaugă milioane de pixeli suplime 3043375
831.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Blu-ray player Panasonic DMP-BDT381EG, 3D, 4K (Negru)

COD: [ DMP-BDT381EG ] ID: 3043375
831,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 831,19 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
832,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 831,20 Lei)
Blu-ray player Panasonic DMP-BDT381EG, 3D, 4K (Negru)

Scurta descriere

Bucuraţi-vă de fotografii 4K uimitoare
Upscaling la rezoluţie 4K


Consideraţi că filmele Blu-ray arată bine? Aşteptaţi să vedeţi cât de bine arată după un upscaling la rezoluţia 4K. Procesarea puternică adaugă milioane de pixeli suplimentari la imaginile originale la rezoluţie Full HD de pe discul Blu-ray, oferindu-vă imagini atât de pline de textură, de detalii şi de claritate, încât vă veţi simţi ca într-un cinematograf digital.

Amintiri frumoase chiar şi pe ecrane de dimensiuni mari
Redare JPEG la rezoluţie 4K


Cu playerul Blu-ray Disc™ Panasonic model 2016 puteţi să redaţi cu uşurinţă fişiere JPEG la rezoluţie 4K, pe care le-aţi creat cu camera foto sau video. Aceasta vă permite să vă bucuraţi de amintirile din vacanţe în toată splendoarea naturală a acestora, de la peisaje minunate la imagini preţioase cu familia şi prietenii.

Capacitate de lucru în reţea fără fir în mai multe încăperi
DLNA


Puteţi partaja în mod liber conţinut, cum ar fi fotografii, înregistrări video şi muzică, cu alte dispozitive conectate, indiferent unde se află în locuinţă. Fiecare membru al familiei se poate bucura de conţinutul dorit, cu propriul său stil, în orice loc şi în orice moment.

Varietate mare de conţinut online
Aplicaţii Internet Apps


Puteţi accesa diverse servicii şi tipuri de conţinut prin internet şi prin reţele rezidenţiale.
Cu playerele Blu-ray Panasonic seria 2016, vă puteţi bucura de diverse tipuri de conţinut, inclusiv filme, ştiri, jocuri, muzică şi multe altele.

Partajaţi conţinut de pe telefonul inteligent sau de pe tabletă pe televizor
Miracast™


Aplicaţia Miracast este prezentă pe unele playere Blu-ray Panasonic, seria 2016. Folosind-o, acum este simplu să redaţi pe televizor fotografiile şi înregistrările video stocate pe telefoanele dvs. inteligente, pentru a le putea partaja cu familia şi prietenii. În plus, deoarece Miracast stabileşte o conexiune Wi-Fi directă între dispozitivele dvs., nu trebuie să aveţi acces la un ruter Wi-Fi.

Retea de domiciliu inteligenta
DLNA


Pe langa fotografii digitale (JPEG), muzica (MP3, WMA) si inregistrari video (AVCHD, WMV), mai puteti reda wireless fisiere JPEG la rezolutie 4K, care contine de patru ori mai multi pixeli decat rezolutia Full HD, prin simpla conectare la reteaua dvs. locala (LAN).

Detalii tehnice
Caracteristici tehniceFormat TVPAL/NTSC
Formate suportateXviDDa
WMADa
WMVDa
WAVDa
MPODa
MP3Da
AACDa
FLACDa
ConectoriHDMIDa
USB 2.0Da
WirelessDa
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Dimensiuni (WxDxH mm)415 x 43 x 182
Greutate (Kg)1.2