Kit Interfon video cu IP PNI House 900 si Yala electromagnetica PNI H1073A din otel
Pni Kit Interfon video cu IP PNI House 900 si Yala electromagnetica PNI H1073A din otel Vizionare pe timp de noapte   Interfonul video cu IP, PNI House 900, are in dotare 6 leduri cu infrarosu, care va permit vizionarea imaginilor si pe timp de noapte, la claritate si calitate foarte buna cu vizitatorii / musafirii. Comunicarea cu s 3804014
620.00 Out of stock

Kit Interfon video cu IP PNI House 900 si Yala electromagnetica PNI H1073A din otel

COD: [ PNI-KIT900V1 ] ID: 3804014
620,00 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
620,00 Lei
(TVA inclus)
Kit Interfon video cu IP PNI House 900 si Yala electromagnetica PNI H1073A din otel

Scurta descriere

Vizionare pe timp de noapte
 
Interfonul video cu IP, PNI House 900, are in dotare 6 leduri cu infrarosu, care va permit vizionarea imaginilor si pe timp de noapte, la claritate si calitate foarte buna cu vizitatorii / musafirii.
Comunicarea cu soneria interioara este wireless.
 
 
Monitorizare si fotografiere
 
PNI House 900 dispune de un slot microSD unde se poate introduce un card de pana la 64Gb (nu este inclus) , pe care se pot inregistra imagini la  in mod automat in functie de configurare.
Prin apasarea butonului de sonerie, va suna atat soneria de interior, cat si aplicatia dedicata deschisa pe telefon / smartphone.
 
 
Protectie in caz de ploaie
 
PNI House 900 beneficiaza de clasa de protectie IP66, ce o face rezistenta la praf si apa in cele mai dure conditii.Temperatura de utilizare se claseaza intre -10 si +50°C
 
 
Ton sonerie selectabil
 
Unitatea soneriei are 52 de tonuri muzicale pe care le puteti seta apasand butonul dedicat, deasemenea se poate ajusta si volumul soneriei,
Aceasta functioneaza la o distanta de pana la 100m in camp deschis si scade in functie de obstacole.  Alimentarea se face de la 3 baterii/acumulatori tip AAA/R3. (nu sunt inclusi)
 
 
Exemplu de montaj
 
Interfonul PNI House 900 are posibilitatea de a controla accesul persoanelor in incinta, sau la iesirea din incinta, cu ajutorul unei yale electromagnetice Fail Safe sau Fail Secure, si al unui buton de acces ce pot fi conectate la acesta.
 
Accesul / Deschiderea yalei poate fi permisa / comandata si din aplicatia dedicata, ulterior unui apel de la interfon, din modul video in Ful screen, apasand Simbolul Cheie(Ios) sau Usa(Android).
 
 
 
 
Actionare de tip Non-fail safe
 
Actionare de tip Non-fail safe (Fail-secure). In aceasta configuratie, aplicarea curentului electric va cauza deschiderea yalei. Componentele mecanice asigura deschiderea din interior chiar si in cazul penelor de curent.
 
Montaj aplicat
 
Se potriveste solutiilor de interfon cu intercom sau sistemelor de control acces. Poate fi montata in cladiri rezidentiale, spatii comerciale, hoteluri, scoli, depozite, institutii, etc.
 
Echipament electric
 
Yala functioneaza alimentata de un curent de 12V max 1A. Comanda de deschidere se face la impuls electric sau operare manuala.
 
Din otel
 
Cu carcasa din otel inoxidabil, aceasta yala electromagnetica este potrivita pentru multe usi exterioare sau interioare. Montarea pe usa se poate face in functie de specificul de instalare, cu posibilitatea modificarii directiei de deschidere.
 
Waterproof IP66
 
Yala electromagnetica PNI H1073A respecta standardul de protectie impotriva prafului si apei IP66.

 

Detalii tehnice
Carcateristici generaleTip produsVideointerfon