Interfon video cu 3 monitoare model PNI DF-926-3 cu ecran LCD de 7 inch
Pni Interfon video cu 3 monitoare model PNI DF-926-3 cu ecran LCD de 7 inch Monitorizare audio si video   PNI DF-926-3 este un video interfon practic si modern care include o unitate externa cu camera video si 3 monitoare cu un ecran generos de 7" si cu o rezolutie de 800 x 600px. Acest model de video interfon este o solut 3803648
940.00 Out of stock

Interfon video cu 3 monitoare model PNI DF-926-3 cu ecran LCD de 7 inch

COD: [ PNI-DF-926-3 ] ID: 3803648
940,00 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
940,00 Lei
(TVA inclus)
Interfon video cu 3 monitoare model PNI DF-926-3 cu ecran LCD de 7 inch

Descrierea produsului Interfon video cu 3 monitoare model PNI DF-926-3 cu ecran LCD de 7 inch

Monitorizare audio si video
 
PNI DF-926-3 este un video interfon practic si modern care include o unitate externa cu camera video si 3 monitoare cu un ecran generos de 7" si cu o rezolutie de 800 x 600px. Acest model de video interfon este o solutie simpla pentru a face mai sigur accesul in locuinta dumneavoastra. Puteti vedea cine este la usa, ii puteti vorbi persoanei respective si puteti actiona deschiderea automata a usii, daca aveti instalata o yala electromagnetica. Evitati, astfel, surpize neplacute si oaspeti nedoriti.
 
 
Vizionare pe timp de noapte
 
Unitatea externa include o camera video color, microfon, buton de sonerie si un difuzor pentru comunicarea bidirectionala. Datorita LED-urilor cu infrarosu, chiar si in conditii de intuneric absolut, puteti identifica persoana din fata usii dumneavoastra.
 
 
Comunicare bidirectionala
 
Interfonul PNI DF-926-3 adopta un circuit inchis de monitorizare video si este compus dintr-o unitate instalata in exterior, care transmite imaginea catre monitorul din interiorul casei. Comunicarea este una bidirectionala.
 
Conexiune sisteme de control acces
 
Video interfonul PNI DF-926-3 poate fi conectat si poate controla o yala electromagnetica sau un sistem de control acces (vandute separat), dandu-va, astfel, posibilitatea deschiderii usii de acces prin simpla apasare a unui buton de pe unitatea interna.
 
 
 

Detalii tehnice

Carcateristici generaleTip produsInterfon
CuloareArgintiu
Vezi mai mult