Raporteaza o problema
Kit Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 Wifi GSM 3G si 6 senzori suplimentari (Alb)
Pni Kit Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 Wifi GSM 3G si 6 senzori suplimentari (Alb) Aplicatie dedicata pentru Smartphone   Fiind un sistem modern de alarma PNI SafeHouse HS550 poate trimite notificari si alerte direct pe smartphone, si poate fi controlat si configurat cu ajutorul aplicatiilor dedicate: Easy Security sau alternativ 3803793
675.00 Out of stock

Kit Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 Wifi GSM 3G si 6 senzori suplimentari (Alb)

COD: [ PNI-HS550-6 ] ID: 3803793
675,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
675,00 Lei
(TVA inclus)
Kit Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 Wifi GSM 3G si 6 senzori suplimentari (Alb)

Scurta descriere

Aplicatie dedicata pentru Smartphone
 
Fiind un sistem modern de alarma PNI SafeHouse HS550 poate trimite notificari si alerte direct pe smartphone, si poate fi controlat si configurat cu ajutorul aplicatiilor dedicate: Easy Security sau alternativa PNI SafeHouse HS550 . Aceasta este disponibila atat pentru telefoanele smart cu Android cat si pentru iOS . Astfel indiferent unde va aflati, veti fi anuntat instant de catre sistem, in cazul in care se produce un eveniment . 
 
Sistem complet gata de utilizare
 
Sistemul de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 contine toate accesoriile pentru instalarea si utilizarea imediata. Pachetul contine 3 senzori de miscare fara fir, un senzor de usa fara fir, 2 telecomenzi, 2 cartele TAG, si o sirena de interior pentru alertare sonora de 120 dB.
 
 
Protectie totala a locuintei
 
Sistemul ofera o protectie totala a locuintei, oferind utilizatorului control total si monitorizarea in timp real a sistemului si a evenimentelor inregistrate. Aplicatia dedicata pentru smartphone si meniul disponibil pe unitatea centrala ofera informatii in timp real facil si intuitiv atat local cat si la distanta, despre alertele si evenimentele inregistrate pentru fiecare tip de senzor instalat. Adaugam la aceasta categorie si functia functia de monitorizare si comunicare audio in timp real cu zona protejata, prin intermediul conexiunii GSM.
 
 
Gama completa de accesorii compatibile
 
Pe langa accesoriile si senzorii uzuali de miscare si de usa/fereastra, PNI completeaza gama de accesorii optionale cu urmatoarele produse, absolut necesare intr-o locuinta moderna :
 
1. Senzor de miscare PIR PNI SafeHouseHS003 fara fir ;      2. Priza inteligenta PNI SafeHouse HS710 fara fir ;
 
3. Senzor de fum PNI Safe House HS260 fara fir ;                4. Detector de inundatie PNI SafeHouse HS520 fara fir;
 
5. Senzor de gaz PNI SafeHouse HS110 fara fir;                  6. Telecomanda PNI SafeHouse HS190;
 
7. Contact magnetic PNI SafeHouse HS002 fara fir;
 
 
Zone diferite in functie de obiectiv si destinatie
 
Fiecare zona sau camera dintr-o locuinta are nevoie de un senzor diferit si dedicat pentru un anume eveniment. Asfel putem configura parametrii unui senzor astfel in cat sa stim in orice moment daca s-a deschis un geam, o usa, daca a fost detectat fum, gaz sau apa, sau daca a fost detectata miscare intr-o anumita incapere.
 
Astfel avem in configurare nume predefinite pentru fiecare senzor adaugat: usa, fereastra, dormitor, living room, balcon, perimetral, incendiu, gaz sau inundatie.
 
Si avem si tipuri de zone predefinite pentru fiecare senzor adaugat: perimetral, total, 24 ore, sonerie, inchis, 24 ore silentios, perimetral fara intarziere, total fara intarziere
 
Mod dual de alertare la distanta : Wifi/Internet si GSM 3G
 
Sistemul de alarma poate transmite alertele catre utilizatori in 2 moduri, oferind astfel fie optiunea de a alege cel mai potrivit mod, fie un sistem redundant de backup, in cazul in care una din conexiune nu este disponibila temporar: 1. prin GSM prin SMS si apel telefonic catre numerele de telefon configurate in sistem; 2. prin Wifi/Internet catre aplicatia dedicata PNI SafeHouse HS550 instalata pe smartphone-ul utilizatorului.
 
 
 
Protejeaza-ti locuinta in mod automat
 
Ai uitat sa activezi sistemul de alarma la plecare?
 
Ai ajuns de la servici si ai intrat in locuinta fara sa dezarmezi sistemul de alarma ?
 
Stai linistit, PNI SafeHouse HS550 are optiunea de armare / dezarmare automata la orele dorite in functie de programul dumneavoastra: plecare / revenire de la servici sau de ce nu chiar si seara tarziu / dimineata devreme folosind armarea perimetrale.
 
 
Controleaza electronicele / electrocasnicele de la distanta din aplicatia de Smartphone
 
Pe langa functia principala de sistem de efractie/alarma, PNI SafeHouse HS550 vine si cu o functie moderna, extrem de cautata astazi, si anume controlul de la distanta din aplicatia de mobil a prizelor si releelor de 230V compatibile. Astfel puteti porni/opri din aplicatia de mobil pana la 8 aparate electronice / electrocasnice, care sunt conectate la accesoriile optionale fara fir : Priza PNI SafeHouse HS710 si Releul PNI SafeHouse HS810.
 
Detalii tehnice
Carcateristici generaleTip produsSistem de alarma
CuloareAlb