Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb)
Xiaomi Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital masoara nivelul de umiditate si temperatura in camera copilului, in sufragerie, dormitor, baie, bucatarie,la birou si in alte spatii l 3673872 5 42
74.99 Out of stock
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Recomand
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Termometru cu design minimalist. Se poate lega la telefon sau integra in ecosistemul Mihome
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Destul de precis dar fara Gateway trebuie sa-l accesezi de fiecare data pt a vedea temperatura si umiditatea in aplicatie, nu pastreaza un istoric. Este mai mult un simplu termometru de camera si mai putin unul “smart”.
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Merita banii. Cred că o să mai achiziționez 2 bucăți și pentru alte camere.
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Merita.
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Momentan nu l-am verificat ce poate face conectat la telefon dar pana atunci il recomand pt pret si calitate.
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Temperatura si umiditatea se afiseaza din secunda in secunda daca sunt variatii de temperatura si umiditate. Este recunoscut de aplicatia Mi Home fara probleme.
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) L-am verificat cu un instrument calibrat iar diferenta de temperatura a fost de 0.1 grade mai putin iar cea de umiditate cu ~4% mai mica. Diferenta de 4% la umiditate nu este mare. Este foarte greu de obtinut precizie din acest punct de vedere. Probabil o sa iau mai multe sa pun in toata casa.
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Senzorul este super, materiale de calitate, masoara precis.
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Se stabilizeaza rapid si temperatura si umiditatea, are refresh de approx 1/sec - problema este ca umiditatea o arata cu approx 10% mai mare testat in paralel cu alte 3 higrometre.
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Arata ok temperatura si umiditatea. La fel ca alti senzori xiami, poate fi utilizat in crearea de scenarii. Este un fel de termostat
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) calitatea platicului este buna, se updateaza rapid valorile
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Per total sunt multumit, pacat ca nu are conexiune wireless, si gateway-ul e scump
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Recomandat
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) merita
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) autonomie mare, conectare la aplicatia Mi Home prin bluetooth
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Un produs interesant!
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) F util pt verificare temperatura si umiditate camera copil
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Foarte bun
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Un produs excelent, se integraza f. usor cu telefonul si aplicatia MI Home. Este foarte sensibil, masoara cu precizie de 0,1 gr. Poate fi integrat in controlul inteligent al casei. O sa imi mai cumpar pe viitor inca 2 astfel de senzori.
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Ok
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Neasteptat de precis. Conexiunea cu Mi Home rapida.
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Foarte util.
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Un produs foarte ok pentru 60 lei. Conectarea la telefon/aplicatie NU functioneaza daca nu permiti aplicatiei sa iti vada locatia prin GPS (la fel ca la Mi Band 4). Am incercat de 10 ori.
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Produs ok.
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) servicii prompte
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Merita, mai ales in cazul ecosistemelor Xiaomi Mi, al meu fiind pe serverul Europa.
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) un senzor discret, elegant si eficient
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Isi face treaba ok. Calitatea este ok.
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Un produs exceptionnal
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Foarte util !
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Produsul are un raport calitate / pret bun. Poate avea utilitate suplimentara pentru cei care au si alte produse inteligente Xiaomi deoarece se pot configura scenarii utile cu aplicatia lor.
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Usor de instalatn conectare rqpidan tot ce trebuie.
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Super. Este foarte sensibil si iti arata in timp real orice mica variatie a temperaturii si a umuditatii. Mai detin un termometru, de alta firma, iar valorile de temperatura afisate sunt identice (dif de 0,1 grade C). Este mic si elegant.
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) foarte precis. poti face automatizari cu el.
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Un produs foarte ok si versatil
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Noi avem mai multe produse xiaomi, și suntem mulțumiți
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Are un sistem foarte fain de prins pe perete - partea care se fixeaza pe perete are pe o fata banda dublu adeziva, iar pe cealalta parte are un magnet. Astfel poti muta foarte usor dispozitivul (daca e cazul). Sistemul de masurare a temperaturii si umiditatii este destul de precis. Am comparat valorile lui cu termostatul de la centrala si cu un dezumidificator si acestea sunt la fel (uneori au o foarte mica abatere, nesemnificativa). Ma conectez la el prin bluetooth folosind aplicatia Xiaomi Mi - mai am si alte produse de la Xiaomi si sunt foarte multumit de ele.
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) foarte precis si usor de montat oriunde
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Face exact ce spune, afiseaza temperatura si umiditatea. Suport magnetic foarte util
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Un produs foarte bun de la Xiaomi. Folosesc 3 astfel de senzori intr-un apartament de 3 camere. Este sensibil la orice variatie a temperaturii si umiditatii. Aceste valori sunt citite la fiecare secunda. Se configureaza usor pe telefon.
5
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb) Recomand cu incredere.

Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb)

COD: [ NUN4019TY ] ID: 3673872
74,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
74,99 Lei
(TVA inclus)
Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb)

Descrierea produsului Senzor de Temperatura si umiditate Xiaomi NUN4019TY (Alb)

Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital

Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital masoara nivelul de umiditate si temperatura in camera copilului, in sufragerie, dormitor, baie, bucatarie,la birou si in alte spatii locuibile.

Temperatura si umiditatea din atmosfera sunt strans legate de confortul si sanatatea corpului uman. Cand umiditatea din mediul exterior este scazuta, aerul din casa este uscat. In sezoanele ploioase, umiditatea din casa este prea mare.

Atunci cand umiditatea este foarte ridicata, pot aparea mucegaiul, igrasia, care afecteaza respiratia si pun in pericol sanatatea. In plus, un astfel de mediu favorizeaza dezvoltarea bacteriilor, care pot duce la aparitia sau agravarea unor afectiuni respiratorii, precum alergiile. Aerul devine greu de respirat, iar usile, parchetul si obiectele de mobilier (practic tot ceea ce contine lemn) pot suferi deformari. Excesul de umiditate apare in special in perioada sezonului rece.
 
 
De cealalta parte, o umiditate scazuta de asemenea cauzeaza probleme, iar asta pentru ca duce la aparitia senzatiei de nas si gat uscat, sistemul imunitar incepe sa slabeasca, iar pielea noastra devine mai uscata. Iata asadar cat de mult poate afecta nivelul de umiditate confortul pe care noi il resimtim in locuinta noastra.
 
 
Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital masoara la secunda temperatura si umiditatea din locuinta, cu o acuratete deosebita, percepand variatiile de pana la 0.1% atat la temperatura, cat si la umiditate.
 
 
Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital are ecran tip LCD si se fixeaza foarte usor pe perete, cu un suport tip sticker magnetic.
Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital functioneaza optimizat, cu o baterie de tip AAA. (durata de functionare in standby-1 an; bateria nu este inclusa la achizitie).

Detalii tehnice

CaracteristiciTip senzorSenzor de temperatura si umiditate
Baterie1 x AAA
CuloareAlb
Adauga review

Review-uri

Bogdan 09.12.2020 15:26
★★★★★
Recomand cu incredere.

Pro

Indica rapid orice schimbare a temperaturii si a umiditatii. Sunt multumit de achizitie.

Contra

Nimic.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mandita Ciprian 29.11.2020 08:49
★★★★★
Un produs foarte bun de la Xiaomi. Folosesc 3 astfel de senzori intr-un apartament de 3 camere. Este sensibil la orice variatie a temperaturii si umiditatii. Aceste valori sunt citite la fiecare secunda. Se configureaza usor pe telefon.

Pro

Aceeasi acuratete ca senzorul de temperatura de pe termostatul centralei Bateria tine mult Sistemul de prindere - are o baza care se lipeste cu autoadeziv pe perete iar senzorul se prinde de baza cu magnet

Contra

Ai nevoie de un hub pentru a conecta senzorul la telefon.
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mihai Bogdan 09.11.2020 17:07
★★★★☆
Face exact ce spune, afiseaza temperatura si umiditatea. Suport magnetic foarte util

Pro

Afiseaza valorile cu refresh la secunda Autonomie mare Dimensiuni reduse
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Diaconu Iulia 30.10.2020 11:35
★★★★★
foarte precis si usor de montat oriunde
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alex I. 24.10.2020 18:03
★★★★★
Are un sistem foarte fain de prins pe perete - partea care se fixeaza pe perete are pe o fata banda dublu adeziva, iar pe cealalta parte are un magnet. Astfel poti muta foarte usor dispozitivul (daca e cazul). Sistemul de masurare a temperaturii si umiditatii este destul de precis. Am comparat valorile lui cu termostatul de la centrala si cu un dezumidificator si acestea sunt la fel (uneori au o foarte mica abatere, nesemnificativa). Ma conectez la el prin bluetooth folosind aplicatia Xiaomi Mi - mai am si alte produse de la Xiaomi si sunt foarte multumit de ele.

Pro

Precis Bateria tine foarte mult
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ramona Aradoaie 23.10.2020 16:48
★★★☆☆
Noi avem mai multe produse xiaomi, și suntem mulțumiți
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Catalin Arseni 12.10.2020 12:30
★★★★★
Un produs foarte ok si versatil
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Balaceanu Razvan 10.10.2020 15:58
★★★★★
foarte precis. poti face automatizari cu el.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
SZELES ADRIAN 06.10.2020 13:45
★★★★★
Super. Este foarte sensibil si iti arata in timp real orice mica variatie a temperaturii si a umuditatii. Mai detin un termometru, de alta firma, iar valorile de temperatura afisate sunt identice (dif de 0,1 grade C). Este mic si elegant.

Pro

Super. Este foarte sensibil si iti arata in timp real orice mica variatie a temperaturii si a umuditatii. Mai detin un termometru, de alta firma, iar valorile de temperatura afisate sunt identice (dif de 0,1 grade C). Este mic si elegant.

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Borza Bogdan 02.10.2020 07:10
★★★★☆
Usor de instalatn conectare rqpidan tot ce trebuie.

Pro

S-a dauhat foarte repede la Xiaomi Home si pare sa fie foarte exact!

Contra

Nu exista
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Constantinescu Constantin 10.09.2020 16:02
★★★★☆
Produsul are un raport calitate / pret bun. Poate avea utilitate suplimentara pentru cei care au si alte produse inteligente Xiaomi deoarece se pot configura scenarii utile cu aplicatia lor.

Pro

• Finisaj bun, placut, fara bavuri si muchii ascutite • Afisarea valorilor in timp real / sampling sub 1 secunda

Contra

Aplicatia nu are (inca) istoric / log / inregistrari
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Costi 06.09.2020 20:30
★★★★★
Foarte util !
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Barbu Sorin 04.09.2020 18:18
★★★★★
Un produs exceptionnal

Pro

Usor de configurat

Contra

Nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Andrei 13.08.2020 15:31
★★★★★
Isi face treaba ok. Calitatea este ok.

Pro

calitate Ok, face ce zice ca face arata aceiasi temperatura si umiditate ca celelalte aparate pe care le am in casa.

Contra

nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Novac Cosmin 12.08.2020 10:13
★★★★★
un senzor discret, elegant si eficient

Pro

Usor de instalat si configurat

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Podaru Ioan Lucian 05.08.2020 23:12
★★★★☆
Merita, mai ales in cazul ecosistemelor Xiaomi Mi, al meu fiind pe serverul Europa.

Pro

Functioneaza cu baterie AAA. Mic. Se prinde cu un magnet de un suport ce pare a face parte din senzor. Suportul se prinde oriunde, cu dubluadeziv 3M. Citeste constant temperatura si umiditatea ce pare a fi in regula(mai am in aceeasi camera de la un purificator). Nu s-a conectat din prima la BLE Gateway-ul meu (o lustra xiaomi), dar dupa o zi dupa ce l-am ignorat, l-am vazut in aplicatia MiHome conectat la internet. Am incercat o scena: cand creste temperatura sa pornească ventilatorul Xiaomi, dar la fel, aparent nu mergea pana astazi. Din senin s-a deschis ventilatorul semn ca pare a merge. In rest, totul ok. E destul de fancy

Contra

S-a conectat ciudat la BLE Gateway-ul meu. Nu din prima, ci de capul lui
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
mircea nichita 04.08.2020 16:27
★★★★★
servicii prompte

Pro

indicatie buna. design placut
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ovidiu 19.07.2020 21:44
★★★★★
Produs ok.

Pro

Calitate buna.

Contra

Nu am reusit sa-l conectez la bluetooth.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
ALEXANDRU BERA 06.07.2020 11:13
★★★★☆
Un produs foarte ok pentru 60 lei. Conectarea la telefon/aplicatie NU functioneaza daca nu permiti aplicatiei sa iti vada locatia prin GPS (la fel ca la Mi Band 4). Am incercat de 10 ori.

Pro

- Design ok - Dimensiune ok - Se actualizeaza o data pe secunda - Senzor de umiditate exceptional (se schimba umiditatea instant cand apuci aparatul sa-l muti, apoi revine la normal cand il pui jos) - Conexiune bluetooth - Posibilitate de integrare intr-un sistem smart home

Contra

- Ai nevoie de bluetooth gateway pt. a-l putea asocia cu alte aparate Xiaomi
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Grinzeanu Claudiu Andrei 05.07.2020 17:04
★★★★★
Foarte util.

Pro

Ecran lizibil si destul de mare. Este precis si usor de utilizat. Comandat si ridicat rapid din showroom.

Contra

Nu am reusit sa il conectez pe bluetooth conform manualului.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Iulian Stan 19.06.2020 16:07
★★★★★
Neasteptat de precis. Conexiunea cu Mi Home rapida.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dragos-Gabriel IONESCU 07.06.2020 00:11
★★★★★
Ok

Pro

Design

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian Nenciu 29.04.2020 11:56
★★★★★
Un produs excelent, se integraza f. usor cu telefonul si aplicatia MI Home. Este foarte sensibil, masoara cu precizie de 0,1 gr. Poate fi integrat in controlul inteligent al casei. O sa imi mai cumpar pe viitor inca 2 astfel de senzori.

Pro

pretul foarte bun, calitatea senzorului

Contra

vine fara baterie
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Iancu Dragos-Gabriel 20.04.2020 20:23
★★★★★
Foarte bun
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Radulescu ciprian 19.04.2020 19:18
★★★★☆
F util pt verificare temperatura si umiditate camera copil

Pro

Fara gateway bate pana la 10m.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dinut Dorin Valentin 15.03.2020 18:49
★★★★★
Un produs interesant!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius 04.03.2020 09:47
★★★★★
autonomie mare, conectare la aplicatia Mi Home prin bluetooth
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
MOISE ALEXANDRU 03.03.2020 16:00
★★★★★
merita

Pro

conectare rapida, autonomie mare

Contra

raza relativ mica
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
pop adrian vasile 14.02.2020 16:02
★★★★★
Recomandat

Pro

Am cumpărat 2 bucăți.Sunt foarte mulțumit.Raza bluetooth este foarte bună.

Contra

Ar fi fost bună compatibilitate cu mi home
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nagy Hunor 12.02.2020 15:51
★★★★★
Per total sunt multumit, pacat ca nu are conexiune wireless, si gateway-ul e scump

Pro

Masoara bine gradul si umiditatea

Contra

Pacat ca nu are conexiune wireless
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Burducea Dragos 23.10.2019 16:59
★★★★★
calitatea platicului este buna, se updateaza rapid valorile

Pro

display mare, usor visibil, suport magnetic pentru montat pe perete inclus conexiune bluetooth rapida in aplicatia Mi Home

Contra

nu are conexiune wireless pentru a putea fi verificat din afara casei, sau introdus intr-un smart home system
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dan Sergiu Ionut 22.10.2019 08:42
★★★★★
Arata ok temperatura si umiditatea. La fel ca alti senzori xiami, poate fi utilizat in crearea de scenarii. Este un fel de termostat

Pro

Usor de utilizat Se conecteaza usor cu telefonul

Contra

Conexiune doar pe bluetooth
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vlad Dumea 13.10.2019 18:17
★★★★★
Se stabilizeaza rapid si temperatura si umiditatea, are refresh de approx 1/sec - problema este ca umiditatea o arata cu approx 10% mai mare testat in paralel cu alte 3 higrometre.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ostachi Florin 12.10.2019 15:51
★★★★★
Senzorul este super, materiale de calitate, masoara precis.

Pro

Calitate și acuratețe buna

Contra

Cam mic
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Raveanu Marius-Octavian 21.09.2019 16:44
★★★★★
L-am verificat cu un instrument calibrat iar diferenta de temperatura a fost de 0.1 grade mai putin iar cea de umiditate cu ~4% mai mica. Diferenta de 4% la umiditate nu este mare. Este foarte greu de obtinut precizie din acest punct de vedere. Probabil o sa iau mai multe sa pun in toata casa.

Pro

- masoara precis temperatura si umiditatea - se monteaza usor oriunde si se poate detasa din soclul magnetic

Contra

- raspunde putin mai greu pentru ca este bluetooth - nu stiu de ce inca nu imi arata graficul pe saptamani, probabil nu inregistreaza de suficient timp.
4 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stoasa Tudorel 03.09.2019 18:44
★★★★★
Temperatura si umiditatea se afiseaza din secunda in secunda daca sunt variatii de temperatura si umiditate. Este recunoscut de aplicatia Mi Home fara probleme.

Pro

Foarte precis in masuratori

Contra

Daca se putea sa fie displayul mai mare!
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Roberto 03.09.2019 00:33
★★★★★
Momentan nu l-am verificat ce poate face conectat la telefon dar pana atunci il recomand pt pret si calitate.

Pro

Mic, textul este lizibil, pare accurate (nu am avut la dispozitie decat vechiul termometru si afiseaza aceeasi temperatura). Este foarte rapid in masuratori (daca il iau in mana imediat creste temperatura si umiditatea)

Contra

Rata de refresh cred ca este la 1 secunda fiindca fluctueaza cu 0.1 mereu. Contra ca nu are posibilitate de a afisa maximul si minimul inregistrat.
5 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cioara Claudiu 23.08.2019 02:12
★★★★☆
Merita.

Pro

Livrare rapida, produsul arată bine, senzori precisi, conectare ușoară la Home Mi app

Contra

Nu am găsit inca.
6 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Silviu Chilea 29.07.2019 21:10
★★★★☆
Merita banii. Cred că o să mai achiziționez 2 bucăți și pentru alte camere.

Pro

Aspect elegant. Prima impresie este că indică temperatura foarte corect, nu pot să compar acuratețea valorilor pentru umiditate.

Contra

Rata de refresh prea mare, uneori enervanta
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
A.M. 05.07.2019 13:19
★★★★☆
Destul de precis dar fara Gateway trebuie sa-l accesezi de fiecare data pt a vedea temperatura si umiditatea in aplicatie, nu pastreaza un istoric. Este mai mult un simplu termometru de camera si mai putin unul “smart”.

Pro

Mic si usor de instalat

Contra

Semnal slab
5 din 9 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stefan Razvan Victor 20.06.2019 14:38
★★★★★
Termometru cu design minimalist. Se poate lega la telefon sau integra in ecosistemul Mihome

Pro

Design simplu si de afect Suport bine gandit

Contra

Nimic
2 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristian 15.06.2019 20:40
★★★★☆
Recomand

Pro

Foarte precis, cu un design simplist dar eficient. Aplicația Xiaomi Home il identifică imediat fara probleme. Cred ca imi voi lua si un gateway încurând să pot verifica temp. cand nu sunt acasa.

Contra

Valorile afișate fluctuează in permanență cu circa 1%. Rata de refresh ar putea fi mai mare, la 1 minut ar fi mai potrivita. Deasemenea o lumina de fundal ar fi fost utila.
6 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult