Raporteaza o problema
Senzor de miscare PNI A005, wireless (Alb)
Pni Senzor de miscare PNI A005, wireless (Alb) Detectie miscare Senzorul PNI A005 are rolul de a detecta miscarea in spatiul protejat si de a transmite un semnal de alarma catre un sistem de avertizare la efractie. Acesta poate fi utilizat doar la interior, deoarece la exterior pot aparea multe ala 3200751
50.00 Out of stock

Senzor de miscare PNI A005, wireless (Alb)

COD: [ PNI-A005 ] ID: 3200751
50,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 49,40 Lei)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
50,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 49,40 Lei)
Senzor de miscare PNI A005, wireless (Alb)

Scurta descriere

Detectie miscare

Senzorul PNI A005 are rolul de a detecta miscarea in spatiul protejat si de a transmite un semnal de alarma catre un sistem de avertizare la efractie. Acesta poate fi utilizat doar la interior, deoarece la exterior pot aparea multe alarme false.

Comunicare wireless

PNI A005 este foarte usor de utilizat si instalat deoarece nu necesita nici un fel de cabluri si este compatibil cu aproape orice sistem de avertizare la efractie fara fir, utilizand o comunicare de tip wireless cu semnale in frecventa 433MHz.

Autonomie

Senzorul se alimenteaza cu o simpla baterie de 9V ce ii ofera pana la 1 an autonomie. Recomandat este sa testati totusi functionarea detectorului la un interval de cateva luni.

Instalare

Puteti monta detectorul pe perete utilizand o banda dublu adeziva sau prin prinderea in suruburi pe un suport fix. Inaltimea recomandata pentru montarea detectorului este de 2m de la podea.

Detalii tehnice
CaracteristiciTip senzorSenzor de miscare
Distanta RF100 metri (spatiu deschis)
Baterie9 v
CuloareAlb