Senzor de miscare Panasonic KX-HNS102FXW (Alb)
Panasonic Senzor de miscare Panasonic KX-HNS102FXW (Alb) Senzor de miscare PANASONIC KX-HNS102 Senzori pentru securitate in miscare Senzorii de miscare informeaza hubul daca detecteaza miscare in jur, pentru a declansa miscare in jur, pentru a declansa reactii cum ar fi trimiterea de alerte pe telefonul dvs 3199971
263.99 Out of stock

Senzor de miscare Panasonic KX-HNS102FXW (Alb)

COD: [ KX-HNS102FXW ] ID: 3199971
263,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,60 Lei
(Pret fara taxa verde: 263,39 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
264,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,60 Lei
(Pret fara taxa verde: 263,40 Lei)
Senzor de miscare Panasonic KX-HNS102FXW (Alb)

Scurta descriere

Senzor de miscare PANASONIC KX-HNS102
Senzori pentru securitate in miscare


Senzorii de miscare informeaza hubul daca detecteaza miscare in jur, pentru a declansa miscare in jur, pentru a declansa reactii cum ar fi trimiterea de alerte pe telefonul dvs. inteligent, emiterea unei alarme sonore sau activarea altor dispozitive pentru locuinte inteligente.

Senzori pentru securitate in miscare

Pe langa detectarea intrusilor si posibilitatea de activare a sirenelor de alarma sau a camerelor, senzorii de miscare pentru locuinte inteligente pot fi utilizati pentru a configura o gama de efecte de automatizare utile in locuinta.

De exemplu, un senzor de miscare declansat de pe scari poate aprinde o lumina conectata la o fisa inteligente in holul de jos.

De asemenea, puteti ajusta sensibilitatea senzorului de miscare, astfel incat sa nu fie declansat accidental de catre animale de companie ale familiei.

Raza lunga de actiune

In mod remarcabil, sistemul pentru locuinte inteligente Panasonic poate functiona pe o raza de actiune de 300 metri. Aceasta inseamna ca senzorii, camerle si fisele inteligente vor putea sa comunice unele cu altele si sa fie controlate de catre dvs. indiferent cat de mare este locuinta sau graina dvs.

Fara taxe lunare

Odata ce ati achizitionat kitul pentru locuinte inteligente Panasonic, cheltuielile dvs. se opresc aici. Nu exista taxe lunare de abonament care sunt asociate de obicei cu sistemele de securitate a locuintei, aplicatia de control este gratuita, nu exista taxe pentru servicii cloud despre care sa va faceti griji si primiti chiar si o card SD gratuit in hub.

*Este posibil sa se aplice taxe pentru date.

Tehnologie mai sigura decat Wi-Fi

Dispozitivele pentru locuinte inteligente Panasonic comunica unele cu altele utilizand un standard de comunicatii fara fir cu energie foarte redusa (Ultra Low Energy - ULE) care este invizibil pentru produsele electronice de larg consum obisnuite si nu tehnologia Wi-Fi normala, care poate fi usor accesata in mod neautorizat.

Configurare usoara

Deoarece sistemul pentru locuinte inteligente Panasonic functioneaza fara fir, este incredibil de usor de configurat. Conectati pur si simplu hubul la retea, descarcati aplicatia de control pe telefonul dvs. inteligent si asociati fiecare dispozitiv cu hubul.

Chiar si asocierea cu o singura apasare inseamna ca trebuie doar sa apasati pe un buton de pe fiecare dispozitiv si pe un buton de pe hub si atat.

Este la fel de usor sa conectati dispozitive suplimentare pentru locuinte inteligente daca decideti sa le adaugati.

Usor de utilizat

Fiecare componenta a sistemului pentru locuinte inteligente Panasonic poate fi controlata in mod complet de pe telegonul dvs. inteligent sau de pe tableta cu ajutorul unei aplicatii foarte intuitive.

Aceasta aplicatie gestioneza totul, de la vizionarea fluxurilor in timp real de la camere si aprinderea sau stingerea luminii la alertarea dvs. in cazul declansarii oricarui senzor de miscare ori pentru ferestre. Poate chiar si sa redea cantece de leagan in dormitorul copilului dvs.

Este ca si cum intreaga dvs. locuinta ar fi concentrata in telefonul dvs. inteligent.

Sistemul pentru locuinte inteligente se dezvolta impreuna cu dvs.

Tehnologia de retea sofisticata a sistemelor pentru locuinte inteligente va permite sa adaptati si sa extingeti sistemul pentru a se potrivi cu nevoile dvs. aflate in schimbare. Puteti personaliza sistemul perfect cu ajutorul oricaror combinatii de dispozitive prezentate in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la multe alte dispozitive care vor putea sa se integreze fara probleme in reteaua dvs. odata ce vor fi disponibile.

Detalii tehnice
CaracteristiciTip senzorSenzor de miscare
Baterie2 x baterii AA