Raporteaza o problema
Senzor de miscare Aqara ZigBee RTCGQ11LM, WiFi (Alb)
Aqara Senzor de miscare Aqara ZigBee RTCGQ11LM, WiFi (Alb) Prinde tot ce misca folosind senzorul de detectie miscare, prezenta cu detectie luminozitate   Senzor wireless care detecteaza miscarea la o distanta de pana la 7 metri si la un unghi de 170 grade, inclusiv pe intuneric.   Beneficii:   - 3804613 5 1
72.99 Out of stock
Senzor de miscare Aqara ZigBee RTCGQ11LM, WiFi (Alb) Folosesc cu Home Assistant, cu un gateway zigbee proprietar. Merge perfect. Are senzor de temperatura (cu precizie de numai 1grad), senzor de luminozitate (lux), nivel baterie, nivel semnal zigbee. Poti face cu el automatizari pe baza de luminozitate, adica sa aprinda becul daca este miscare si este intuneric/putina lumina in camera. Default luminozitatea raporteaza NUMAI daca este miscare ! Daca vede miscare 60secunde "doarme", iar daca in urmatoarele 30secunde nu este miscare numai atunci raporteaza ca nu este miscare. Practic daca aprinzi un bec pe baza de miscare TREBUIE sa-l tii aprins minim 90secunde.
5

Senzor de miscare Aqara ZigBee RTCGQ11LM, WiFi (Alb)

COD: [ 255987 ] ID: 3804613
72,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 72,39 Lei)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
72,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 72,39 Lei)
Senzor de miscare Aqara ZigBee RTCGQ11LM, WiFi (Alb)

Scurta descriere

Prinde tot ce misca folosind senzorul de detectie miscare, prezenta cu detectie luminozitate
 
Senzor wireless care detecteaza miscarea la o distanta de pana la 7 metri si la un unghi de 170 grade, inclusiv pe intuneric.
 
Beneficii:
 
- Detecteaza miscarea cu ajutorul lentilei US Polyolefin Fresnel si declanseaza alarma, trimitand in acelasi timp o notificare catre telefonul dvs., atunci cand nu sunteti acasa iar alarma a fost activata;
- Conectat cu un HUB Zigbee poate fi parte din scenarii complexe gandite de dvs. cum ar fi pornirea alarmei, aprinderea/stingerea luminilor si multe altele.
 
Specificatii:
 
- Conectivitate Wireless, compatibill cu un HUB Zigbee (Xiaomi/Aqara Gateway, Samsung SmartThings, etc.);
- Distanta detectie aprox. 7 metri, unghi de 170 de grade, atat pe lumina cat si in intuneric;
- Portabil, poate fi montat oriunde (adeziv inclus) sau amplasat pe mobila;
- Alimentare: baterie CR2450 (inclusa);
- Temperatura de functionare: -10 - +45 grade Celsius;
- Umiditate de functionare: 0 - 95% umiditate relativa
Detalii tehnice
CaracteristiciTip senzorSenzor de miscare
BaterieCR2450
CuloareAlb
Adauga review

Review-uri

Istvan D 23.02.2021 11:12
Folosesc cu Home Assistant, cu un gateway zigbee proprietar. Merge perfect. Are senzor de temperatura (cu precizie de numai 1grad), senzor de luminozitate (lux), nivel baterie, nivel semnal zigbee. Poti face cu el automatizari pe baza de luminozitate, adica sa aprinda becul daca este miscare si este intuneric/putina lumina in camera. Default luminozitatea raporteaza NUMAI daca este miscare ! Daca vede miscare 60secunde "doarme", iar daca in urmatoarele 30secunde nu este miscare numai atunci raporteaza ca nu este miscare. Practic daca aprinzi un bec pe baza de miscare TREBUIE sa-l tii aprins minim 90secunde.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu