Priza inteligenta EDIMAX SP-2101W
Edimax Priza inteligenta EDIMAX SP-2101W   Adaptorul smart pentru priză Edimax Smart Plug Switch cu contor de consum energetic conectează oamenii cu locuinţele lor şi cu lucrurile pe care ei le folosesc în fiecare zi. Realizate pentru a face ca locuinţele să fie mai dinamice, mai 1012272
278.99 Out of stock

Priza inteligenta EDIMAX SP-2101W

COD: [ SP-2101W ] ID: 1012272
278,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
279,00 Lei
(TVA inclus)
Priza inteligenta EDIMAX SP-2101W

Descrierea produsului Priza inteligenta EDIMAX SP-2101W

 

Adaptorul smart pentru priză Edimax Smart Plug Switch cu contor de consum energetic conectează oamenii cu locuinţele lor şi cu lucrurile pe care ei le folosesc în fiecare zi. Realizate pentru a face ca locuinţele să fie mai dinamice, mai funcţionale şi să funcţioneze mai bine în contextul unui stil de viaţă modern, adaptoarele smart le oferă utilizatorilor un control inteligent asupra tuturor componentelor electronice din casele lor. Adaptorul smart cu contor de consum energetic se conectează la orice priză de perete şi vă permite să porniţi sau să programaţi pentru pornire/oprire un dispozitiv electronic conectat, folosindu-vă de smartphone, iar contorul de consum energetic încorporat vă permite să monitorizaţi şi să gestionaţi consumul energetic. Alimentarea poate fi automat oprită când este atinsă limita de utilizare definită de utilizator, iar contorul de consum energetic poate trimite email-uri de notificare în legătură cu evenimentele de alarmă. Este suficient să conectaţi un aparat electronic la adaptorul smart cu contor de consum energetic şi să vedeţi cum poate funcţiona pentru dumneavoastră şi pentru locuinţa dumneavoastră.
 
Monitorizare şi gestionare a energiei
 
Adaptorul nostru Smart Plug cu contor de consum energetic este o nouă generaţie de adaptoare inteligente pentru locuinţa dumneavoastră. Folosiţi smartphone-ul sau tableta pentru a porni sau a opri aparatele de oriunde şi pentru a monitoriza starea şi utilizarea energiei de către aparatele electronice. Obţineţi date importante referitoare la consumul energetic din locuinţa dumneavoastră prin notificări zilnice, săptămânale şi lunare, care vă ajută să identificaţi unde puteţi economisi energie, prezentate prin intermediul unor imagini uşor de înţeles în aplicaţia gratuită de gestionare a locuinţei de pe smarthpone şi tabletă; cu ajutorul acesteia puteţi monitoriza, controla şi programa toate dispozitivele conectate la adaptoarele Edimax Smart din locuinţa dumneavoastră.
 
 
Economisire imediată prin caracteristica Auto Budget
 
Începeţi să economisiţi bani chiar de acum prin caracteristica nostră încorporată de gestionare a bugetului. Setaţi o limită de alimentare zilnică, săptămânală sau lunară pentru aparatul electronic, iar adaptorul smart îl va opri automat şi va transmite o alertă prin email când atingeţi limita. Puteţi seta limita şi, de asemenea, puteţi vedea istoricul în kWh sau în moneda reală (dolari) pentru o analiză precisă şi uşoară privind suma pe care o cheltuiţi cu fiecare aparat electronic şi momentul în care ar trebui să îl opriţi. Iar adaptorul smart cu contor de consum energetic stochează istoricul timp de douăsprezece luni, astfel încât puteţi analiza şi afla exact unde cheltuiţi cel mai mult. Veţi fi probabil surprins să aflaţi cât de mult puteţi economisi.

Util, sigur şi eficient
 
Clădiţi o locuinţă inteligentă şi eficientă energetic cu adaptoarele smart, care sunt realizate pentru a face ca locuinţele să funcţioneze mai bine în contextul unui stil de viaţă modern. Adaptorul smart cu contor de consum energetic vă va ajuta să fiţi la curent prin intermediul notificărilor de alarmă utile prin mail, alertele de buget şi rapoartele zilnice, săptămânale şi lunare privind consumul energetic. Veţi avea linişte sufletească ştiind că locuinţa dumneavoastră este în siguranţă - puteţi verifica de la distanţă starea aparatelor electronice atunci când sunteţi plecat, astfel încât nu trebuie să va mai faceţi griji că aţi uitat un aparat pornit. Economisiţi bani, duceţi o viaţă eficientă din punct de vedere energetic şi rămâneţi conectat zi de zi la lucrurile care vă înconjoară. 
 
 
Configurare uşoară şi notificări inteligente
 
Configurarea nu putea fi mai simplă şi este efectuată de pe smartphone sau tabletă. Odată ce adaptorul smart este pornit şi este funcţional, notificările prin email va pot ţine la curent cu privire la evenimentele de alarmă şi vă pot indica aparatele electronice care sunt pornite/oprite, prin intermediul aplicaţiei EdiPlug.  Primiţi rapoarte privind consumul energetic şi notificări atunci când consumul depăşeşte bugetul dumneavoastră. Asiguraţi-vă că locuinţa dumneavoastră funcţionează corespunzător şi urmăriţi ce se întâmplă într-o locuinţă de familie aglomerată.

​CARACTERISTICI DE PROGRAM
 
- Pornire şi oprire uşoară prin iPhone, iPad, Android
- Monitorizare şi gestionare a energiei
- Rapoarte automate privind consumul de energie şi alerte pe email
- Caracteristică de control automat al bugetului
- Date în timp reale privind energia şi actualizarea istoricului zilnic, săptămânal şi lunar
- Instalare wireless prin folosirea unui smartphone sau tabletă
- Nu este nevoie de echipament suplimentar
 
AVANTAJE
 
- Economisire: Economiseşte timp şi energie
- Siguranţă: Gestionează aparatele electronice oriunde / oricând
- Inteligent: Controlează aparatele electronice de la smartphone sau tabletă
 
 
 

Detalii tehnice

SpecificatiiWirelessDa
Conector prizaDa
AlteleFirmware actualizabil
Aplicatii pentru iPhone & iPad
Aplicatii pentru Android
Acces de la distanta (Internet)
Notificari prin email
Control planificat
Control buget
Dimensiuni105 x 64 x 60 mm
Greutate170 g
Tip conectorEU
Vezi mai mult