Raporteaza o problema
Kit Supraveghere Video Panasonic KX-HN6002FXW
Panasonic Kit Supraveghere Video Panasonic KX-HN6002FXW Home Monitoring Kit reprezinta un sistem de monitorizare si control usor de instalat si de controlat.  Monitorizarea casei si controlul aplicatiilor se pot face foarte usor prin intermediul smartphone-ului sau a tabletei. Softul este gratuit si se pot 3199974
2063.99 Out of stock

Kit Supraveghere Video Panasonic KX-HN6002FXW

COD: [ KX-HN6002FXW ] ID: 3199974
2.063,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.058,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.064,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.059,00 Lei)
Kit Supraveghere Video Panasonic KX-HN6002FXW

Scurta descriere

Home Monitoring Kit reprezinta un sistem de monitorizare si control usor de instalat si de controlat.  Monitorizarea casei si controlul aplicatiilor se pot face foarte usor prin intermediul smartphone-ului sau a tabletei. Softul este gratuit si se pot face numeroase upgrade-uri in functie de necesitatile tale. Acesta contine o unitate de receptie insotita de doua camere video outdoor. Poti atasa pana la 4 camere video indoor/outdoor si poti conecta un total de 50 de senzori, de miscare, usa/fereastra, scurgeri apa, antiefractie, alarme interioare. Cu o usurinta uimitoare, doar prin apasarea unui buton poti conecta dispozitivele dorite, acestea comunicand intre ele prin wireless. Raza mare de actiune de pana la 300 metri asigura un control eficient si sigur.

Home Safety Starter Kit contine: 1 unitate receptie, 2 camere video exterior. Conexiune cu wireless pentru alarme. Conexiune prin cablu pentru apeluri de intrare/iesire. Inregistrare simultana de la maxim 4 camere conectate la unitatea de receptie cu stocare pe MicroSD/MicroSDHC.  Unitatea de receptie inregistreaza pana la 50 de senzori, de miscare, usa/fereastra, scurgeri apa, antiefractie, alarme interioare. Aplicatii cu download gratuit. Maxim 8 tablete/smartphone suportate Iphone/Ipad/Android.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipKit Supraveghere Video
Continut pachet1 unitate receptie
2 camere video exterior