Raporteaza o problema
Starter Kit Mio Essential
Mio Starter Kit Mio Essential Essential Kit este tot ceea ce va trebuie pentru a incepe monitorizarea locuintei dvs. in cel mai eficient mod cu putinta. Acest pachet complet acopera fiecare aspect: vedere, miscare si intrari neasteptate. Kitul contine o camera video pentru locuinta 3086006
699.00 Out of stock

Starter Kit Mio Essential

COD: [ ESSENTIALKIT ] ID: 3086006

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Starter Kit Mio Essential

Scurta descriere

Essential Kit este tot ceea ce va trebuie pentru a incepe monitorizarea locuintei dvs. in cel mai eficient mod cu putinta. Acest pachet complet acopera fiecare aspect: vedere, miscare si intrari neasteptate. Kitul contine o camera video pentru locuinta VixCam C10, un card SD de 16 GB, un Personal Cloud Gateway S10, un senzor R12 pentru usa si fereastra, un senzor de miscare R14 si un Hub G10.

Cu ajutorul dispozitivului VixCam C10, veti putea vedea daca bebelusul dvs. sau alti membri ai familiei dvs. sunt in siguranta; de asemenea, veti putea sa comunicati prin sistemul audio cu 2 sensuri, prin intermediul aplicatiei MioSMART. Este inclus si un Personal Cloud Gateway S10, astfel incat puteti opta sa salvati videoclipul pe cardul SD sau in cloudul dvs. personal.

Cu ajutorul senzorului R12 pentru usa si fereastra si al senzorului de miscare R14, veti sti intotdeauna daca se produce vreo miscare sau daca usile ori ferestrele locuintei dvs. se deschid in mod neasteptat. Hubul G10 inclus conecteaza cu usurinta senzorii la routerul din locuinta dvs.

De ce sa monitorizeze casa ta?

Montarea in locurile strategice din locuinta dvs. a unei camere video cu senzori de miscare si cu senzori pentru usa si fereastra va poate aduce linistea sufleteasca mult dorita. Simpla sa prezenta va va aduce un sentiment de relaxare, deoarece veti sti ca locuinta dvs. si cei dragi sunt in siguranta. Cunoscand aceste lucruri, veti putea sa va canalizati atentia asupra vietii dvs., fara a va face griji in legatura cu situatia de acasa.

Gata de utilizare

Toate solutiile incluse in Essential Kit sunt gata de utilizare. Am inclus un card SD de 16 GB, astfel incat sa nu mai aveti nevoie de nimic altceva pentru a incepe. Dispozitivul foloseste compresia H.264, datorita careia puteti salva fisierele in dimensiuni mai mici, astfel incat sa nu ramaneti fara spatiu de stocare chiar atunci cand va trebuie cel mai mult. Puteti salva ceea ce inregistrati in cloud sau pe cardul SD inclus, la alegerea dvs.

VixCam C10

Va prezentam VixCam C10, o camera video subtire si discreta cu inregistrare HD (720p) pentru monitorizarea locuintei, a copilului sau a altor membri ai familiei si chiar pentru comunicare prin sistemul audio cu 2 sensuri, cu ajutorul aplicatiei MioSMART.

Dispozitivul VixCam C10 are un unghi de vizualizare larg de 85° si vedere pe timp de noapte. Acest lucru inseamna ca are o raza de vedere de pana la opt metri in conditii de luminozitate scazuta, ceea ce este excelent atunci cand nu sunteti acasa seara sau in perioada vacantelor. De asemenea, este usor de montat; trebuie doar sa instalati placa magnetica intr-un loc adecvat, de unde camera video poate vizualiza partea de locuinta pe care doriti sa o monitorizati, si apoi sa lipiti camera video de placa.

Personal Cloud Gateway S10

Este inclus si Personal Cloud Gateway S10, un gateway compact si discret pe care puteti salva atat inregistrarile efectuate cu camera video, cat si alte fisiere si care va ofera posibilitatea de a va partaja contul cu pana la patru persoane. Poate stoca fisiere de pana la 4 TB si este compatibil cu stickurile de memorie USB 2.0 standard si cu toate unitatile de disc.

Dispozitivul VixCam C10 functioneaza perfect cu Personal Cloud Gateway* MioSMART.

Asadar, daca optati pentru a va salva inregistrarile in cloud si nu pe cardul SD, puteti utiliza gateway-ul. Inregistrarile dvs. vor fi salvate in siguranta in cloud, iar un avantaj suplimentar il constituie faptul ca gateway-ul poate fi amplasat intr-o locatie alternativa, pentru a fi ferit de intrusi. Imaginati-va un hot care crede ca poate lua cu el camera video si ca poate avea acces la inregistrarile video; acest lucru nu se va intampla niciodata daca gateway-ul se afla, de exemplu, in casa vecinului sau la birou, departe de locuinta dvs. In acest fel, veti avea intotdeauna o copie de rezerva a inregistrarilor, fara a trebui sa va bazati pe serviciile sau abonamentele costisitoare pentru stocarea in cloud.

Puteti incarca si descarca imediat toate fisierele de pe gateway: videoclipurile, fotografiile, muzica, fisierele de la birou si, bineinteles, inregistrarile efectuate de camerele video din locuinta dvs. Puteti reda, vizualiza si trimite fisiere in orice moment, oriunde v-ati afla.

* Personal Cloud Gateway S10 poate fi conectat doar la 2 dispozitive VixCam; utilizarea este limitata la 2 camere video.

Senzorii si hubul din pachet

Senzorii si hubul din pachet reprezinta tot ceea ce va trebuie pentru a incepe monitorizarea locuintei dvs. cu scopul de a detecta orice miscare si orice intrare neasteptata, prin simpla amplasare a senzorilor in locuri strategice. Cu ajutorul acestui kit, veti sti intotdeauna daca se produce vreo miscare in locuinta dvs. sau daca usile ori ferestrele acesteia se deschid in mod neasteptat. Din acest moment, nu va mai trebui sa va faceti griji pentru locuinta dvs. sau pentru cei dragi, deoarece veti primi o alerta pe smartphone prin intermediul aplicatiei, imediat ce se detecteaza ceva.

Senzorul R12 pentru usa si fereastra este un mic senzor elegant si discret pentru monitorizarea intrarilor in locuinta dvs. Daca o fereastra, o usa sau chiar un sertar se va deschide in mod neasteptat, veti primi imediat o alerta pe telefon prin intermediul aplicatiei MioSMART. Senzorul de miscare R14 va monitorizeaza locuinta in mod similar, insa detecteaza miscarea. Prin urmare, ori de cate ori se inregistreaza o miscare in raza de acoperire a senzorului (3 metri), veti primi imediat si o alerta pe telefon.

Pentru a completa pachetul, Hubul G10 functioneaza ca un „punct central” intre routerul din locuinta dvs., senzorul de miscare si senzorul pentru usa si fereastra.

Cum functioneaza?

Camera video este foarte usor de configurat; instalati aplicatia MioSMART pe smartphone, scanati codul QR, conectati camera video la routerul din locuinta dvs. prin reteaua Wi-Fi si puteti incepe sa monitorizati locuinta. Din acest moment, nu va mai trebui sa va faceti griji pentru locuinta dvs. sau pentru cei dragi, deoarece veti primi alerte pe telefon prin intermediul aplicatiei, imediat ce respectiva camera video detecteaza ceva in unghiul sau de vizualizare.

Pentru a conecta gateway-ul, cuplati unitatea de stocare USB externa preferata si conectati gateway-ul la routerul din locuinta dvs. prin cablul ethernet R45. Scanati apoi codul QR cu ajutorul aplicatiei MioSMART si veti fi gata sa lucrati cu Personal Cloud Gateway.

Cu ajutorul aplicatiei MioSMART, senzorii R12 si R14 pot fi conectati cu usurinta la Hub G10 MioSMART, acest dispozitiv elegant fiind „punctul central” intre senzori si routerul din locuinta dvs. Pentru instalarea senzorilor, trebuie doar sa descarcati aplicatia MioSMART pe smartphone si sa scanati codul QR de pe hub. Dupa aceea, conectati hubul la routerul din locuinta dvs. prin reteaua Wi-Fi sau prin cablul ethernet RJ45 si adaugati senzorii prin semnalul RF de 2,4 GHz.

Cu 2 sau 3 baterii AAA standard (usor de inlocuit), senzorii au o durata de functionare a bateriei de pana la 1 an si ofera o notificare inteligenta de baterie descarcata, astfel incat veti sti cand trebuie sa inlocuiti bateriile*.

*cand se declanseaza de doua ori pe zi.

Controlati toate solutiile MioSMART cu o singura aplicatie

Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat doar cu o singura aplicatie. Nu va trebui sa omutati intre aplicatii pentru a trece de la Personal Cloud Gateway la VixCam. Iar in eventualitatea in care achizitionati solutii MioSMART suplimentare, acestea vor fi intotdeauna controlate doar prin aceasta aplicatie, pentru confortul dvs.

Aplicatia poate fi folosita de pana la patru utilizatori; de aceea, daca v-ati pierdut telefonul, puteti avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalti trei utilizatori, lucru care va ofera sentimentul linistitor al accesibilitatii partajate. In plus, aplicatia MioSMART are o functie pentru grup; aceasta va permite sa organizati produsele MioSMART intr-un grup care poate fi gestionat printr-o singura pagina. De exemplu, puteti crea grupuri precum „Acasa” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapida in loc sa selectati un dispozitiv din lista. In acest fel, veti obtine o imagine de ansamblu mai clara, iar metoda se va dovedi practica atunci cand veti avea mai multe solutii MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

Include: 1 Camera de locuinta cu un card SD, 1 Cloud Personal, 1 Senzor de miscare, 1 Senzor de fereastra & usa si 1 Hub pentru conectare

Caracteristici:

VixCam C10


- WLAN: 802.11 b/g/n
- Rezolutie: 720P
- Compresie: H.264
- Unghi de vizualizare: 85°
- Audio: 2 cai
- Leduri infrarosu: 10
- Suport card Micro SD: max. 32GB
- Suport inregistrare Personal Cloud: Da
- Montare perete/plafon: Da
- Putere: Adaptor priza micro USB 5V/2A

Hub G10

- Standard RF: 2.4GHz
- WiFi incorporat: 802.11 b/g/n
- Suport card Micro SD: Max. 32GB
- USB UART intern: Da
- Putere: Adaptor priza micro USB 5V/2A

Personal Cloud Gateway S10

- Port Ethernet: RJ45
- Suport unitate de disc externa 2.5\" si 3.5\" max. 4TB:USB 2.0
- Format unitate de disc: FAT si NTFS
- Dimensiune: 10cm x 3.5cm x 1.5cm
- Putere: Adaptor priza micro USB 5V/2A

Door/Window Sensor R12

- Standard RF: 2.4GHz
- Distanta RF    100 metri (spatiu deschis)
- Baterie    2 baterii AAA
- Durata de viata a bateriilor    1 an (2 declansari pe zi)
- Notificare nivel scazut al bateriei    Da

Motion Sensor S10

- Standard RF: 2.4GHz
- Distanta RF: 100 metri (spatiu deschis)
- Baterie: 3 baterii AAA
- Durata de viata a bateriilor: 1 an (2 declansari pe zi)
- Notificare nivel scazut al bateriei: Da

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipStarter Kit
Continut pachetVixCam C10
Hub G10
Personal Cloud Gateway S10
Senzor pentru usa si fereastra R12
Senzor de miscare S10