Raporteaza o problema
Bec Led Xiaomi Mi Yeelight Inteligent, E27, 9 W echivalent 60 W, 600 Lumeni, WiFi, Multicolor (Argintiu)
Xiaomi Bec Led Xiaomi Mi Yeelight Inteligent, E27, 9 W echivalent 60 W, 600 Lumeni, WiFi, Multicolor (Argintiu) 16 MILIOANE DE CULORI - POSIBILITĂȚI INFINITE   Jucați-va cu lumină și alegeți din 16 milioane de culori pentru a potrivi lumina cu starea dumneavoastră de spirit. Utilizați o fotografie preferată și retrăiți acel moment special. S 3673697 5 5
72.99 Out of stock
Bec Led Xiaomi Mi Yeelight Inteligent, E27, 9 W echivalent 60 W, 600 Lumeni, WiFi, Multicolor (Argintiu) Am cumparat doua bucati pentru a lumina si separa living-ul prin doua corpuri de iluminat, un lampadar si o veioza cu picior. Isi face treaba foarte bine si ai suficienta lumina la putere maxima pentru o incapere de 18-23 mp dar si lumina redusa atunci cand vrei sa creezi un ambient placut. Ma declar multumit de produs, ar trebui sa luati in calcul in cazul in care achitionati modelul 2, de 800 w si vreti sa-l folositi prin xiaomi home, merge doar pe serverul de china dar daca folositi aplicatia yeelight se poate si pe europa.
5
Bec Led Xiaomi Mi Yeelight Inteligent, E27, 9 W echivalent 60 W, 600 Lumeni, WiFi, Multicolor (Argintiu) Sunt foarte multumit. Am pus in toata casa. Am luat in total 8 becuri. Recomand. E foarte fain sa ajung acasa, deschid usa si lumina sa se aprinda singura. Sau sa ajung in fata scarilor si lumina sa se aprinda singura, dar doar cand e seara. Recomand!
Bec Led Xiaomi Mi Yeelight Inteligent, E27, 9 W echivalent 60 W, 600 Lumeni, WiFi, Multicolor (Argintiu) Pret bun, pot fi controlate de pe telefon folosind aplicatia Yeelight sau Mi Home. Se poate controla temperatura si intensitatea + tot felul de automatizari cu Amazon Alexa sau google home.
Bec Led Xiaomi Mi Yeelight Inteligent, E27, 9 W echivalent 60 W, 600 Lumeni, WiFi, Multicolor (Argintiu) Vom vedea cat va rezista deocamdata sunt multumit
Bec Led Xiaomi Mi Yeelight Inteligent, E27, 9 W echivalent 60 W, 600 Lumeni, WiFi, Multicolor (Argintiu) calitate exceptionala, control foarte bu prin aplicatia MiHome

Bec Led Xiaomi Mi Yeelight Inteligent, E27, 9 W echivalent 60 W, 600 Lumeni, WiFi, Multicolor (Argintiu)

COD: [ GPX4014GL ] ID: 3673697
72,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
72,99 Lei
(TVA inclus)
Bec Led Xiaomi Mi Yeelight Inteligent, E27, 9 W echivalent 60 W, 600 Lumeni, WiFi, Multicolor (Argintiu)

Scurta descriere

16 MILIOANE DE CULORI - POSIBILITĂȚI INFINITE
 
Jucați-va cu lumină și alegeți din 16 milioane de culori pentru a potrivi lumina cu starea dumneavoastră de spirit. Utilizați o fotografie preferată și retrăiți acel moment special. Salvați setările de lumină preferată și le recuperați ori de câte ori doriți cu atingerea unui deget.
 
 
DESIGN OPTIC PROFESIONAL
 
Designul optic profesional și LED-ul de înaltă calitate asigură o performanță de iluminare stabilă și vă protejează ochii. Cu reglajul temperaturii de culoare de la 1700K la 6500K și lumina reglabilă, lampa cu LED-uri Yeelight satisface toate nevoile dvs.
 
LUMINEAZA NOAPTEA CU O CALDURA PUTERNICA
 
Culoarea luminii are un efect profund asupra simțurilor umane. Poate stimula sistemul nervos și are o influență semnificativă asupra stărilor emoționale și psihologice. Temperaturile diferite ale culorilor pot contribui, de asemenea, la îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Creșterea lentă a intensității iluminării până la un anumit punct înainte de trezire vă poate îmbunătăți starea de spirit și vă va ușura ușor. Dar iluminarea poate face chiar mai mult decât atât, poate aduce magie în viața ta.
 
 
LUMINĂ CARE VA AJUTA SA CREATI CEVA FRUMOS
 
Lampa cu LED-uri Yeelight are o structură optică profesională, combinată cu LED-uri de înaltă calitate (diode emițătoare de lumină), creând o sursă stabilă de lumină fără nici o oscilație care oferă ochilor dvs. cea mai mare protecție posibilă. În același timp, are temperaturi de culoare cuprinse între 1700K și 6500K și sunt complet reglabile.
 
LUMINA CALDA CARE RELAXEAZĂ CORPUL TĂU ȘI MINTEA
 
Când primiți oaspeții, o lumină ușor mai caldă poate crea un mediu relaxant care să permită o interacțiune mai fluidă și mai naturală între prieteni. Temperaturile reglabile ale culorii și nivelul luminozității oferite de Yeelight asigură exact iluminarea dorită.
 
 
AJUSTARI ÎN ORICE TIMP ȘI ÎN ORICE LOC
 
Wi-Fi și interacționează cu senzorii inteligenți ai Xiaomi, vă puteți conecta la lămpile dvs. fără niciun gateway și le puteți controla cu o simplă atingere a smartphone-urilor Android sau iOS. Opriți-vă lumina copiilor fără să faceți zgomot, diminuați lumina fără a părăsi patul, opriți automat când părăsiți casa. Este vorba despre simplificarea vieții tale.
 
ECONOMISITI ENERGIE ȘI BANI
 
Cu o luminozitate de 800 de lumeni în doar 10 wați, Yeelight vă ajută să economisiți energie fără a sacrifica luminozitatea sau calitatea și are o speranță de viață de până la 22,8 ani.
 
CUM SĂ CONECTAȚI CU SMARTFONUL DVS.
 
Puneți becul Yeelight în soclu și apoi instalați aplicația Mi Home sau aplicația Yeelight *, căutați becul, confirmați conexiunea și bucurați-vă de o lume plină de culoare și control deplin.
 
* Pentru o mai bună interacțiune, experiență de utilizare și integrare cu serviciile AI, se recomandă utilizarea acestor lămpi cu APP Yeelight.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBec inteligent
WirelessDa
CuloareMulticolor
AlteleTemperatura de culoare reglabila
Controlat cu Google Asistent ?i Amazon Alexa
Programabile pentru a porni
opri sau a schimba culoarea in momentul alegerii tale
Controlul la distanta oricand si oriunde cu Mi Home App
Adauga review

Review-uri

Butnar Alin 20.02.2020 15:53
calitate exceptionala, control foarte bu prin aplicatia MiHome

Pro

foarte bune

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Monai Péter Levente 30.12.2019 13:19
Vom vedea cat va rezista deocamdata sunt multumit

Pro

......

Contra

......
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
RUSU RADU FLORIN 09.11.2019 12:30
Pret bun, pot fi controlate de pe telefon folosind aplicatia Yeelight sau Mi Home. Se poate controla temperatura si intensitatea + tot felul de automatizari cu Amazon Alexa sau google home.

Pro

Pretul foarte bune pentru ceea ce face
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dan Sergiu Ionut 22.10.2019 08:36
Sunt foarte multumit. Am pus in toata casa. Am luat in total 8 becuri. Recomand. E foarte fain sa ajung acasa, deschid usa si lumina sa se aprinda singura. Sau sa ajung in fata scarilor si lumina sa se aprinda singura, dar doar cand e seara. Recomand!

Pro

Lumineaza puternic Chiar poti seta orice nunata de culoare Impreuna cu senzorii xiaomi poti automatiza lumina in casa Ai acces la becuri de oriunde din lume. Internet sa ai

Contra

Aplicatia nu le gaseste intodeauna. Am incercat mai multe servere din setarile aplicatiei, si am descoperit ca Singapore merge fara probleme
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bogdan 27.05.2019 14:46
Am cumparat doua bucati pentru a lumina si separa living-ul prin doua corpuri de iluminat, un lampadar si o veioza cu picior. Isi face treaba foarte bine si ai suficienta lumina la putere maxima pentru o incapere de 18-23 mp dar si lumina redusa atunci cand vrei sa creezi un ambient placut. Ma declar multumit de produs, ar trebui sa luati in calcul in cazul in care achitionati modelul 2, de 800 w si vreti sa-l folositi prin xiaomi home, merge doar pe serverul de china dar daca folositi aplicatia yeelight se poate si pe europa.

Pro

- se conecteaza foarte usor - posibilitatea de a alege intre lumina calda si rece
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu