Raporteaza o problema
Bec Smart Widjit OS-BB06, WiFi, RGBW, 7W E27, compatibil cu Alexa si Google Home
Widjit Bec Smart Widjit OS-BB06, WiFi, RGBW, 7W E27, compatibil cu Alexa si Google Home In prezent, becurile inteligente sunt unele dintre cele mai utile smart gadgeturi din jur. Va permit sa controlati lumina dintr-o incapere printr-o simpla aplicatie de pe smartphone. Puteti sa le activati sau sa le dezactivati de la distanta, sa le dimi 3675399
99.99 Out of stock

Bec Smart Widjit OS-BB06, WiFi, RGBW, 7W E27, compatibil cu Alexa si Google Home

COD: [ OS-BB06 ] ID: 3675399
99,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
99,99 Lei
(TVA inclus)
Bec Smart Widjit OS-BB06, WiFi, RGBW, 7W E27, compatibil cu Alexa si Google Home

Scurta descriere

In prezent, becurile inteligente sunt unele dintre cele mai utile smart gadgeturi din jur. Va permit sa controlati lumina dintr-o incapere printr-o simpla aplicatie de pe smartphone. Puteti sa le activati sau sa le dezactivati de la distanta, sa le diminuati puterea sau sa schimbati culoarea luminii.
 
Becul inteligent este compatibil cu soclul E27.
 
Compatibil cu Amazon Alexa si Google Home – puteti controla becul vocal, prin intermediul asistentilor inteligenti Amazon Echo sau Echo Dot, precum si prin Google Home Assistant.
 
Control inteligent – functioneaza atat cu retelele Wi-Fi cat si cu cele mobile. Puteti controla becul cu ajutorul smartphone-ului cu sistem de operare iOS sau Android. Aplicatia dedicata va ajuta sa controlati un singur bec sau pe toate impreuna, daca detineti mai multe. Cu functiile de programare, puteti seta ora de pornire / oprire, conform calendarului zilnic. De asemenea, luminozitatea luminii poate fi ajustata pentru a alege o lumina mai confortabila atunci cand lucrati sau cititi. Preluati controlul iluminarii direct prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete. Aveti disponibile toate culorile RGB si variantele de rece sau cald. 
 
Economisiti energie – iluminarea cu LED va ajuta sa economisiti cu pana la 80% energie electrica in comparatie cu becurile traditionale. De asemenea, au o durata de viata indelungata si o reducere a timpului de inlocuire.
 
Usor de configurat – este suficient sa scanati codul QR pentru a descarca aplicatia pe smartphone, sa montati becul si apoi sa faceti conexiunea intre aplicatie si acesta.
 
 
 
 
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBec inteligent
WirelessDa