Raporteaza o problema
Intrerupator inteligent simplu PNI SmartHome WS121, Wi-Fi, 800W, cu revenire, App Tuya Smart, compatibil Amazon Alexa/Google Home (Alb)
Pni Intrerupator inteligent simplu PNI SmartHome WS121, Wi-Fi, 800W, cu revenire, App Tuya Smart, compatibil Amazon Alexa/Google Home (Alb) Pentru un camin sigur si inteligent Control de pe telefonul mobil Cu aplicatia dedicata Tuya Smart (sau Smart Life) puteti folosi telefonul si ca o telecomanda pentru dispozitivul inteligent, in cazul in care credeti ca ati uitat lumina aprinsa. 3803559
80.00 In stock

Intrerupator inteligent simplu PNI SmartHome WS121, Wi-Fi, 800W, cu revenire, App Tuya Smart, compatibil Amazon Alexa/Google Home (Alb)

COD: [ PNI-WS121 ] ID: 3803559
80,00 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 13:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
80,00 Lei
(TVA inclus)
Intrerupator inteligent simplu PNI SmartHome WS121, Wi-Fi, 800W, cu revenire, App Tuya Smart, compatibil Amazon Alexa/Google Home (Alb)

Scurta descriere

Pentru un camin sigur si inteligent

Control de pe telefonul mobil

Cu aplicatia dedicata Tuya Smart (sau Smart Life) puteti folosi telefonul si ca o telecomanda pentru dispozitivul inteligent, in cazul in care credeti ca ati uitat lumina aprinsa. Deasemeni, puteti programa aprinderea/stingerea luminii la ce ora doriti si de cate ori doriti, simuland de exemplu prezenta dumneavoastra acasa.
 
 
Integrare in scenarii cu alte dispozitive compatibile Tuya
 
Compatibilitatea cu aplicatia Tuya Smart alaturi de alte dispozitive Smart sau electrocasnice smart din casa, permite crearea de scenarii si legaturi de Pornire-Oprire / If-Then intre acestea.
 
Astfel, prin intermediul aplicatiei dedicata Tuya Smart puteti crea scenarii: de pornirea a unor dispozitive, de oprire a altor dispozitive in functie de perioada orara, cand plecati sau veniti acasa sau chiar raportat la actiunea altor dispozitive smart.
 
 
Control Smart de la distanta si comenzi vocale
 
Nu este doar un intrerupator deoarece cu ajutorul telefonului smart tau il puteti configura si utiliza ca si intrerupator inteligent si il puteti controla de la distanta din aplicatia dedicata. Mergem mai departe si daca il legati din aplicatie cu un serviciu inteligent indiferent ca e Google Assistant sau Amazon Alexa veti putea aprinde sau stinge lumina si prin comenzi vocale.
 
 
Apasare usoara
 
Cu o singura apasare usoara in partea de jos pe butonul intrerupatorului PNI SmartHome WS121 puteti aprinde sau stinge lumina in incapere.
 
LED-ul indicator va confirma daca lumina este stinsa sau aprinsa aspect util cand nu aveti intrerupatorul si corpul de iluminat in aceeasi incapere.
 
 
Design modern - rama magnetica
 
Design-ul modern, sistemul de prindere cu suruburi ca si dotare standard este completat de un sistem inovativ de de prindere al ramei si anume: prindere magnetica.
 
 
Conexiuni si mod instalare
 
Conexiunea acestui intrerupator inteligent / smart necesita prezenta alimentarii 230V in doza de aparataj a dispozitivului ce urmeaza a fi inlocuit.
 
Pentru a veni in sprijinul instalatorilor regasiti atat in manualul produsului cat si pe cutie schema de conectare la instalatia electrica a intrerupatorului PNI SmartHome WS121.
 
Atentie: montajul trebuie efectuat doar de catre electrician autorizat.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsIntrerupator
WirelessDa
CuloareAlb