Raporteaza o problema
Bec smart Magic Blue MBBEC, E27, 4.5W, RGB (Alb)
Magic Bec smart Magic Blue MBBEC, E27, 4.5W, RGB (Alb) Tehnologia evolueaza pe zi ce trece, iar tehnologia inteligenta, "smart", este cea mai rapida in dezvoltare. Pana acum ati intalnit televizoare smart, telefoane mobile smart, ceasuri smart. Acum va prezentam si becurile smart.   Dupa cum le spune s 3675540
74.99 Out of stock

Bec smart Magic Blue MBBEC, E27, 4.5W, RGB (Alb)

COD: [ MBBEC ] ID: 3675540
74,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
74,99 Lei
(TVA inclus)
Bec smart Magic Blue MBBEC, E27, 4.5W, RGB (Alb)

Scurta descriere

Tehnologia evolueaza pe zi ce trece, iar tehnologia inteligenta, "smart", este cea mai rapida in dezvoltare. Pana acum ati intalnit televizoare smart, telefoane mobile smart, ceasuri smart. Acum va prezentam si becurile smart.
 
Dupa cum le spune si numele, acestea sunt niste becuri inteligente, capabile sa lumineze in 16 milioane de culori RGB, totul printr-un control foarte usor cu ajutorul telefonului mobil, prin Bluetooth.
 
Este de ajuns sa montati un astfel de bec E27, sa instalati aplicatia dedicata si apoi sa incepeti distractia. Puteti controla becul de la maxim 40 de metri sau 20 de metri pentru spatiile inchise.
 
Becul smart este unul foarte economic si este potrivit pentru acasa, pentru baruri, restaurante sau cafenele.
 
Becul inteligent poate fi programat sa isi schimbe culorile pe ritmul muzicii, sau il puteti seta in modul pentru dormit sau citit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBec inteligent
CuloareAlb