Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Releu jaluzele rulou 2 Fibaro
Fibaro Releu jaluzele rulou 2 Fibaro FIBARO Roller Shutter 2 (FIBARO Releu Rulou 2) este un controller universal de motoare de rulouri electrice de fereastra, parasolare, storuri, jaluzele, ferestre de mansarda si porti de garaj alimentate AC monofazic.  FIBARO Roller Shutter 2 este cel 1688592
270.99 Out of stock

Releu jaluzele rulou 2 Fibaro

COD: [ FGR-222 ] ID: 1688592
270,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
271,00 Lei
(TVA inclus)
Releu jaluzele rulou 2 Fibaro

Descrierea produsului Releu jaluzele rulou 2 Fibaro

FIBARO Roller Shutter 2 (FIBARO Releu Rulou 2) este un controller universal de motoare de rulouri electrice de fereastra, parasolare, storuri, jaluzele, ferestre de mansarda si porti de garaj alimentate AC monofazic. 

FIBARO Roller Shutter 2 este cel mai avansat dispozitiv de acest fel din piata, ce asigura controlul unei game largi de dispozitive, incluzand si functia de masurare a consumului de energie.
 
Integrarea sistemului FIBARO in draperii si jaluzele permite reducerea consumului electric aferent aparatului de aer conditionat sau incalzirii centrale. In zilele senine de iarna, cand soarele straluceste, FIBARO Roller Shutter 2 va trage jaluzelele, iar lumina puternica va ajuta incaperea sa se incalzeasca ca urmare a efectului de sera. Acelasi lucru este valabil si vara insa cu efect invers, cand jaluzelele trase opresc lumina sa intre si sa incalzeasca excesiv camera.  
 
Releul Rulou 2 FIBARO permite pozitionarea exacta a lamelelor de la jaluzele. Pozitionarea precisa este posibila pentru motoare echipate cu intrerupatoare cu revenire sau on/off. Dispozitivul poate fi controlat wireless, prin controller-ul Z-Wave, sau prin switch keys.
Calibrare perfecta
 
FIBARO Releu Rulou 2 necesita calibrare pentru a functiona cu un motor electric. Mecanismul implementat de calibrare permite stabilirea foarte exacta a pozitiei ruloului.
Prin calibrare, sistemul FIBARO recunoaste pozitia exacta a ruloului, precum si daca jaluzelele sunt inchise sau deschise. 
 
5 moduri individuale de operare
 
Functie de tipul de dispozitiv controlat exista cinci moduri individuale de operare care asigura functionarea corecta a oricarui rulou, parasolar, jaluzea sau usa de garaj.
Alege un mod de operare functie de tipul si functionalitatea dispozitivului. Astfel vei avea posibilitatea sa configurezi si sa controlezi dispozitivul si sa te bucuri de toate beneficiile pe care ti le ofera.
Operare manuala si de la distanta
 
Indiferent daca esti la job, in vacanta sau la cumparaturi, poti sa deschizi jaluzele sau sa inchizi usa de la garaj de la distanta, prin intermediul aplicatiei FIBARO de pe smartphone sau tableta. De asemenea, poti face acest lucru si de la fata locului, cu ajutorul unui intrerupator.
Combinatia perfecta
 
Posibilitatea avansata de asociere permite crearea unor grupuri formate din mai multe relee rulou sau orice alt dispozitiv FIBARO - priza inteligenta de perete, dimmer-ul, releul dublu, controller-ul RGBW. Un singur click si toate jaluzelele se vor inchide, pentru ca apoi sistemul FIBARO sa aprinda toate luminile din interior, functie de scenariul prestabilit de tine.
Monitorizare consum de energie
 
Functia incorporata de masurare a energiei permite monitorizarea consumului. Folosind aceasta functie, Home Center 2 te ajuta sa estimezi valoarea facturii de electricitate. Informatiile despre consum pot fi folosite si in programarea scenariilor.
Tester acoperire retea Z-Wave
 
LED-ul incorporat va semnaliza daca releul de rulou FIBARO comunica corect cu Home Center 2. Tehnologia wireless Z-Wave permite comunicarea pe o raza de pana la 50 metri de la controller-ul principal. Protocolul de comunicare permite comunicarea prin alte noduri Z-Wave care functioneaza in aceeasi retea.
Specificatii tehnice:
 
Sursa de alimentare: 110-230V +- 10% 50/60Hz
Tip motor: Faza unica, VAC
Tip intrerupator compatibil: electronic sau mecanic
Putere motor: pana la 1kW pentru 230V si  pana la 500W pentru 110V
Conformitate cu directive EU: LVD 2006/95/EC, EMC 2004/10B/EC, R&TTE 1999/5/EC
Limita temperatura circuit: 105°C
Temperatura de functionare: 0 - 40°C
Pentru instalare in doze: Ø >= 50mm
Protocol radio: Z-Wave
Frecventa radio: 868,4 MHz EU; 908,4 MHz US; 921,4 MHz ANZ; 869,2 MHz RU
Raza de functionare: pana la 100m in spatii deschise si pana la 30m in spatii inchise, functie de structura cladirii
Dimensiuni (L x W x H): 42 x 37 x 17 mm
Consum: <0,8W

 

Detalii tehnice

Vezi mai mult