Voucher Cadou 2 beri Ursus (draft) la City Grill
Oem Voucher Cadou 2 beri Ursus (draft) la City Grill Cadou 2 beri URSUS (draft) daca achizitionezi "Platoul Micilor"       Bun venit la City Grill!   În orașul în care Dâmbovița curgea cu determinare și melancolie, în Bucureștiul plin de povești vechi și petreceri nebune,  t 3599061
15.00 Limited Availability

Voucher Cadou 2 beri Ursus (draft) la City Grill

COD: [ Voucher Cadou 2 beri Ursus (draft) la City Grill ] ID: 3599061
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Voucher Cadou 2 beri Ursus (draft) la City Grill

Descrierea produsului Voucher Cadou 2 beri Ursus (draft) la City Grill

Cadou 2 beri URSUS (draft) daca achizitionezi "Platoul Micilor"
 
 
 
Bun venit la City Grill!
 
În orașul în care Dâmbovița curgea cu determinare și melancolie, în Bucureștiul plin de povești vechi și petreceri nebune,  trăiau la începutul secolului și chiar și astăzi la fel de bine, cetățeni din toată Europa, ce erau în căutarea unui loc pentru afacerile lor înfloritoare. 
De aceea, în jurul anilor 1800 capitala era una multiculturală: evrei, greci, germani, sârbi, bulgari, ruși, turci, italieni,  toți având dorința să lucreze și să se stabilească aici. Cu toții au venit în orașul lui Bucur încărcați cu un bagaj cultural și social al propriei țări. Și de atunci am căpătat o multitudine de influențe: moda franțuzească, teatrul austriac, arta germană, arta negocierii evreilor. Însă mare parte dintre aceste influențe și-au lăsat cel mai mult amprenta culinară. 
 
Bucătăria românească este rezultatul bucătăriei rurale, simple și vechi combinată cu miresmele orientale și occidentale. 
Un amestec de gusturi și arome îmbinate cu finețea gastronomiei franceze, simplitatea mâncărurilor grecești  și turcești și nu în ultimul rând cu consistența celor germane. 
 
Vă invităm să vizitați Restaurantele City Grill pentru a putea savura bucătăria tradițional urbană, o reinterpretare a preparatelor vechi.
 
 
Regulament: Apasati aici!

Detalii tehnice

Vezi mai mult