Pentru rapiditate în comunicare vă recomandăm să ne contactați pe email la adresa customercare@evomag.ro. Vă mulțumim! 

Raporteaza o problema
Telecomanda LG Magic Remote AN-MR18BA (Pentru Gama 2018)
Lg Telecomanda LG Magic Remote AN-MR18BA (Pentru Gama 2018) Control facil & pointing    Acum ai mai mult control asupra surselor tale de divertisment cu ajutorul Magic Remote. Controlul televizorului este la fel de usor precum utilizarea unui mouse. Point & Click, Drag & Drop : poti indrepta cu 3640528 5 6 229.00 In stock
Telecomanda LG Magic Remote AN-MR18BA (Pentru Gama 2018) Deosebită, aproape obligatoriu de achiziționat dacă doriți o ușurință deosebită în folosirea televizorului.
Telecomanda LG Magic Remote AN-MR18BA (Pentru Gama 2018) Recomand
Telecomanda LG Magic Remote AN-MR18BA (Pentru Gama 2018) Foarte bun
Telecomanda LG Magic Remote AN-MR18BA (Pentru Gama 2018) Nu neaparat exceptionala, dar destul de buna. Experienta e mai usoara, intradevar, folosind telecomanda asta. Daca nu costa mai mult de 100-150 maxim, o recomand cu incredere.
Telecomanda LG Magic Remote AN-MR18BA (Pentru Gama 2018) Super și foarte utila la un tv Smart mai ales că are și comandă vocală in română
Telecomanda LG Magic Remote AN-MR18BA (Pentru Gama 2018) Este chiar de ajutor pe aplicații și nu numai.

Telecomanda LG Magic Remote AN-MR18BA (Pentru Gama 2018)

COD: [ AN-MR18BA ] ID: 3640528
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier în București:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Livrare prin curier în țară:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Telecomanda LG Magic Remote AN-MR18BA (Pentru Gama 2018)

Scurta descriere

Control facil & pointing 
 
Acum ai mai mult control asupra surselor tale de divertisment cu ajutorul Magic Remote. Controlul televizorului este la fel de usor precum utilizarea unui mouse. Point & Click, Drag & Drop : poti indrepta cursorul, poti face click si fixa pointerul oriunde doresti pe ecranul televizorului LG Smart TV cu webOS 3.5.
 
 
Buton dedicat Netflix 
 
De acum aplicatiile tale favorite de streaming: Netflix si Amazon, pornesc imediat doar la apasarea unui buton. Telecomanda Magic Remote 2017 integreaza butoane dedicate pentru Netflix si Amazon care faciliteaza accesul usor si rapid la aceste aplicati populare de streaming video. Acestea functioneaza chiar si cand TV-ul este inchis, la apasare pornind imediat televizorul si accesand aplicatia favorita.
 
 
Magic Zoom 
 
Aceasta functie permite zoom pe un subiect selectat cu ajutorul Magic Remote. Cu ajutorul aceste functii esti sigur ca vezi toate detaliile din zona ta de interes. Magic Zoom functioneaza pe orice sursa video si are diferite moduri de utilizare de la o lupa rotunda dinamica la un chenar ce poate fi pozitionat fix sau dinamic. Acum poti chiar sa inregistrezi doar continut marit cu Magic Zoom.
 
 
Mod vizualizare 360 
 
De acum nu mai este nevoie de casca dedicata 360 VR.Functia noua de vizualizare 360 grade integrata in webOS 3.5 iti permite sa te bucuri la maxim de video-urile sau fotografiile tale realizate in 360 grade cu telefonul mobil sau camera 360 dedicata. Poti chiar descarca de pe internet video-uri sau fotografii realizate in 360 grade pe care le poti vizualiza direct pe televizor. Unghiul de vizionare poate fi controlat dinamic cu ajutorul LG Magic Remote prin point & click, drag & drop iar cu ajutorul scroll-ului de pe telecomanda poti chiar controla zoom-ul de pe imagine.
 
 
Acces rapid 
 
Pentru ca accesul rapid la aplicatii este foarte important in utilizarea unui Smart TV am inclus pe LG Magic Remote 2017 functia de Quick Access. Aceasta iti permite sa programezi tastele numerice de pe telecomanda astfel incat la o apasare lunga de 2 secunde a unei taste numerice TV-ul va accesa automat aplicatia programata pe acea tasta. Programarea tastelor este foarte usoara trebuie doar sa pornesti aplicatia preferata iar atunci cand aceasta se deschide sa apesi lung timp de 3 secunde pe tasta numerica pe care doresti sa programezi acea aplicatia. Atat de simplu.
 
 
Cautare vocala & scroll
 
Cu ajutorul LG Magic Remote poti sa folosesti functia de cautare vocala disponibila pe televizorul tau Smart LG cu webOS. Acum este foarte simplu sa cauti continutul favorit de pe internet sau Youtube, apesi butonul dedicat de pe telecomanda si rostesti ceea ce doresti sa cauti. Cautarea vocala functioneaza chiar si in limba romana.  Pe langa aceasta functie foarte utila schimbarea canalelor sau navigarea in paginile web este acum mult imbunatatita datorita rotitei de scroll integrata in telecomanda. Aceasta reactioneaza foarte rapid la orice comanda de scroll, paginilie web sau canalele TV derulandu-se instant.
Adauga review

Review-uri

Anghel Adrian Stefan 26.11.2018 23:11
Este chiar de ajutor pe aplicații și nu numai.

Pro

Se mișcă foarte bine. Accesezi mult mai ușor meniul, in special aplicațiile pe net

Contra

Nu funcționează la doua tv in camere diferite, decât după ce ii dai remove de la unul dintre tv :(, dar e normal sa fie așa
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ștefănescu Radu 24.11.2018 16:43
Super și foarte utila la un tv Smart mai ales că are și comandă vocală in română

Pro

Excelentă,utila la un tv Smart mai ales comanda vocala in limba romana

Contra

Nu am găsit ceva contra
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Clamba Alin 23.11.2018 16:29
Nu neaparat exceptionala, dar destul de buna. Experienta e mai usoara, intradevar, folosind telecomanda asta. Daca nu costa mai mult de 100-150 maxim, o recomand cu incredere.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Konya Laszlo 03.10.2018 16:19
Foarte bun
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
24.09.2018 11:07
Recomand

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Giulieta 10.09.2018 10:17
Deosebită, aproape obligatoriu de achiziționat dacă doriți o ușurință deosebită în folosirea televizorului.

Pro

- ușurează mult utilizarea televizorului; - ergonomică.

Contra

nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu