Receptor Bluetooth pentru TV Kruger&Matz KM0355 (Negru)
Kruger&matz Receptor Bluetooth pentru TV Kruger&Matz KM0355 (Negru) Toti mebrii familiei sunt adormiti, dar tu vrei sa urmaresti un maraton al serialului preferat? Sau poate ai vecini care nu au aceleasi gusturi muzicale ca si tine? In ambele cazuri, transmitatorul Bluetoorh BT-2 de la Kruger&Matz iti va veni in 3606844
59.99 Out of stock

Receptor Bluetooth pentru TV Kruger&Matz KM0355 (Negru)

COD: [ KM0355 ] ID: 3606844
59,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,60 Lei
(Pret fara taxa verde: 59,39 Lei)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
59,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,60 Lei
(Pret fara taxa verde: 59,39 Lei)
Receptor Bluetooth pentru TV Kruger&Matz KM0355 (Negru)

Scurta descriere

Toti mebrii familiei sunt adormiti, dar tu vrei sa urmaresti un maraton al serialului preferat? Sau poate ai vecini care nu au aceleasi gusturi muzicale ca si tine? In ambele cazuri, transmitatorul Bluetoorh BT-2 de la Kruger&Matz iti va veni in ajutor. Acest dispozitiv de mici dimensiuni este folosit pentru a transmite wireless semnal audio de la dispozitive care nu au functie Bluetooth, cum ar fi televizoare sau sisteme audio catre dispoztive care au receiver Bluetooth, cum ar fi castile wireless. Acest gadget este solutia perfecta in special pentru cei care stau la bloc. Un avantaj suplimentar este dat de faptul ca se poate conecta cu doua dispozitive, astfel jumatatea ta poate urmari filmul cu tine, fara sa va faceti griji ca veti trezi copiii.
 
Prin conectarea transmitatorului BT-2 de la Kruger&Matz cu castile vei avea liniste in casa, dar exista si alte modalitati in care poti sa folosesti dispozitivul. Daca ai boxe sau soundbar dotate cu functie Bluetooth, poti conecta sistemul home audio cu televizorul, imbunatatind calitatea sunetului filmelor sau concertelor pe care le urmaresti. Cumpara-l si convinge-te de avantajele oferite de acest dispozitiv de mici dimensiuni.
 
 
Carcateristici:
 
Bluetooth: 4.2
Distanta de actiune Bluetooth: pana la 10 m
Profile Bluetooth: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Codecuri: SBC
Frecventa de esantionare: Mod USB: 44 kHz; mod analogic: 32 kHz
Intrari/Iesiri: Intrare linie (3,5 mm); port USB
Alimentare: 5 V; 0,5 A
Include: cablu RCA jack (conector 3.5 mm jack - 2 conectori RCA)
Detalii tehnice
CaracteristiciTip AccesoriuReceptor audio bluetooth