Air Share DLNA Miracast Kruger&Matz KM0178 (Negru)
Kruger&matz Air Share DLNA Miracast Kruger&Matz KM0178 (Negru) Pe ecran mare   Televiziunea digitala nu este deajuns pentru tine? Vrei ceva mai mult fara sa cheluiesti in plus pe un televizor Smart? Air Share de la Kruger&Matz este solutia ideala pentru tine. Acest dispozitiv de mici dimensiuni iti perm 3605566 5 1
169.99 Out of stock
Air Share DLNA Miracast Kruger&Matz KM0178 (Negru) L-am nimerit ok!
5

Air Share DLNA Miracast Kruger&Matz KM0178 (Negru)

COD: [ KM0178 ] ID: 3605566
169,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
170,00 Lei
(TVA inclus)
Air Share DLNA Miracast Kruger&Matz KM0178 (Negru)

Descrierea produsului Air Share DLNA Miracast Kruger&Matz KM0178 (Negru)

Pe ecran mare
 
Televiziunea digitala nu este deajuns pentru tine? Vrei ceva mai mult fara sa cheluiesti in plus pe un televizor Smart? Air Share de la Kruger&Matz este solutia ideala pentru tine. Acest dispozitiv de mici dimensiuni iti permite sa transferi imagini si sunet de la dispozitive mobile pe ecranul televizorului tau.Datorita faptului ca suporta diverse protocoale, inclusiv AirPlay, Miracast si MirrorOp adaptorul permite transmisia de date de la diverse dispozitive ce opereaza cu sisteme de operare, atat Android, cat si Windows sau iOS.
 
Produsul este dotat cu modul Wi-Fi, datorita caruia streamingul de date are loc wireless. Poze din galeria telefonului tau, jocuri descarcate pe tableta sau videoclipuri de pe laptop - acum le poti vedea pe toate pe un ecran mare, fara sa ai nevoie de cabluri suplimentare. Nu conteaza daca materialele pe care doresti sa le vezi vin de pe un browser web sau sunt stocate in memoria dispozitivului, Air Share de la Kruger&Matz va arata cu usurinta toate informatiile pe ecranului televizorului.
 
Nu esti convins inca? Air Share are si iesire audio. Nu este nevoie decat sa conectezi dispozitivul la sistemul audio pentru a te bucura de calitatea sunetului melodiilor stocate pe smartphone-ul tau. Produsul te va surprinde prin estetica.
 
Conectat la televizor prin cablu HDMI, adaptorul are dimensiuni compacte, astfel ca ii vei gasi cu usurinta loc, iar carcasa neagra plina de stil garanteaza ca Air Share se va potrivi decorului sufrageriei tale.
 

Detalii tehnice

Adauga review

Review-uri

Necunoscut 11.05.2019 20:11
★★★★★
L-am nimerit ok!
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult