Raporteaza o problema
Tastatura RII RTMWK24T, Smart TV, cu touchpad, compatibila Android OS, TV Box, iPad
Rii Tastatura RII RTMWK24T, Smart TV, cu touchpad, compatibila Android OS, TV Box, iPad Mini tastatura Rii i24T full QWERTY cu 83 taste si TouchPad dispunde de functie Audio chat (optional) fiind perfecta pentru trimiterea de email-uri, cat si pentru diferite aplicatii de chat sau pentru jocurile tale favorite avand compatibilitate deplina 1722500 4 1
75.99 Out of stock
Tastatura RII RTMWK24T, Smart TV, cu touchpad, compatibila Android OS, TV Box, iPad Tastatura are dimensiunile unei telecomenzi clasice de TV. Cu toate ca tastele sunt mici, se pot folosi foarte comod cu ambele maini deoarece sunt impartite in doua jumatati iar in mijloc se afla touch-pad-ul pe post pe mouse. Daca o incarcati de la televizor folosind cablul USB inclus, dispuneti de o extensie USB pe cablu pentru a nu tine ocupat un port USB din televizor pe perioada incarcarii tastaturii. Am cumparat-o la un pret sub 70 de lei, si ma felicit! Este o tastatura de buna calitate care isi face treaba si nu este scumpa. Serviciile evoMAG sunt foarte bune, ca de obicei. Recomand!
5

Tastatura RII RTMWK24T, Smart TV, cu touchpad, compatibila Android OS, TV Box, iPad

COD: [ RTMWK24T ] ID: 1722500
75,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
75,99 Lei
(TVA inclus)
Tastatura RII RTMWK24T, Smart TV, cu touchpad, compatibila Android OS, TV Box, iPad

Scurta descriere

Mini tastatura Rii i24T full QWERTY cu 83 taste si TouchPad dispunde de functie Audio chat (optional) fiind perfecta pentru trimiterea de email-uri, cat si pentru diferite aplicatii de chat sau pentru jocurile tale favorite avand compatibilitate deplina cu Playstation 3 si Android OS cat si cu Smart TV, TV BOX, home theater PC users, IPTV, Internet TV, Google TV, and Xbox 360.

Cu o conexiune pe baza de receiver/adaptor Nano cu transmisiune wireless GFSK 2.4GHs pana la 10 metri  aceasta se alimenteaza cu o baterie reincarcabila de 550mAh Lithium-ion.
Dimensiunile sale sunt 20 x 6 x 2 cm si are o greutate  de 108 g.

Pachetul de livrare include tastatura mini wireless, receiver/adaptor, cablu USB pentru incarcare.

Detalii tehnice
CaracteristiciTip produsTastatura
CompatibilitateSmart TV
Alimentare550 mAh Li-Ion
CuloareNegru
Adauga review

Review-uri

Aurelian Constantin 20.06.2018 20:51
Tastatura are dimensiunile unei telecomenzi clasice de TV. Cu toate ca tastele sunt mici, se pot folosi foarte comod cu ambele maini deoarece sunt impartite in doua jumatati iar in mijloc se afla touch-pad-ul pe post pe mouse. Daca o incarcati de la televizor folosind cablul USB inclus, dispuneti de o extensie USB pe cablu pentru a nu tine ocupat un port USB din televizor pe perioada incarcarii tastaturii. Am cumparat-o la un pret sub 70 de lei, si ma felicit! Este o tastatura de buna calitate care isi face treaba si nu este scumpa. Serviciile evoMAG sunt foarte bune, ca de obicei. Recomand!

Pro

Folosire comoda si usoara datorita dimensiunilor optimizate pentru tastatura si pentru taste. Are baterie reincarcabila incorporata, din Li-Po (se incarca prin cablul USB inclus in pachet care are o extensie USB disponibila).

Contra

Tastatura s-a conectat destul de greu, a durat cam 2 minute. Credeam ca nici nu functioneaza. Nu este AirMouse, iar touch-pad-ul din mijloc este pozitionat destul de incomod, as fi preferat sa fie in marginea dreapta a tastaturii.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu