Raporteaza o problema
Receptor PNI AV601 audio wireless si retea, AirFun si AirControl
Pni Receptor PNI AV601 audio wireless si retea, AirFun si AirControl     Modul Miracast / AllSharecast   Va puteti bucura acum alaturi de familie de imaginile sau clipurile video de pe Smartphone, tableta sau calculatorului deoarece acestea pot fi redate in timp real pe televizor sau proiector cu ajutorul m 518386
245.00 In stock

Receptor PNI AV601 audio wireless si retea, AirFun si AirControl

COD: [ PNI-AV601 ] ID: 518386
245,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 5 zile dupa ora 13:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
245,00 Lei
(TVA inclus)
Receptor PNI AV601 audio wireless si retea, AirFun si AirControl

Scurta descriere

 
 
Modul Miracast / AllSharecast
 
Va puteti bucura acum alaturi de familie de imaginile sau clipurile video de pe Smartphone, tableta sau calculatorului deoarece acestea pot fi redate in timp real pe televizor sau proiector cu ajutorul modului Miracast. Astfel puteti utiliza TV-ul sau proiectorul ca si clona a Smartphone-ului, tabletei, laptopului si va puteti bucura de aplicatii, filme poze pe un ecran mult mai mare.
 
 
 
 
 
Modul DLNA / MirrorOp
 
In modul DLNA pteti reda pe televizor/proiector imagini si filme HD redare prin internet de pe telefonul/tableta/calculatorul dumneavoastra. Dispozitivul suporta redarea in timp real a continului online la rezolutie 1080P de pe telefonul / tableta dv pe televizor sau proiector.
 
 
 
Redare fisiere de pe tableta/smartphone
 
O aplicatie deosebit de interesanta este AirFun, cu ajutorul careia puteti reda direct pe ecran fisierele selectate din telefon sau tableta: filme, muzica, poze.
 
 
 
 
 
 
 
Telecomanda virtuala
 
Aplicatia AirFun are integrate mai multe functii printre care si cea de telecomanda virtuala pentru acest produs. Astfel puteti folosi Smartphone-ul ca si o telecomanda virtuala, in locul celei din pachet.
 
 
 
Redare fisiere de pe o memorie USB
 
Pentru ca este de ultima generatie, dispozitivul PNI AV601 are si o functie suplimentara integrata de media player. Astfel puteti rula de pe o memorie externa ( stick USB sau HDDextern ) o gama variata de fisiere multimedia: filme, muzica, poze.
 
 
 
 
 
 
Acces Point
 
Si nu in ultimul rand, PNI AV601 poate functiona si ca Acces Point ce permite extinderea unei retele wireless pe suprafata mai mare, sau chiar intre etaje, oferind astfel o sursa de internet fara fir in zone ce nu erau accesibile in mob normal.