Raporteaza o problema
Amortizor de vibratii 0.6mm pentru Xiaomi Mijia M365 (Rosu)
Xiaomi Amortizor de vibratii 0.6mm pentru Xiaomi Mijia M365 (Rosu) Xiaomi Mijia M365 Amortizoarele de vibrații sunt utilizate pentru a elimina jocul și pentru a proteja folia de uzură atunci când suprafețele pliului se freacă unele de altele. Recomandarea est sa folosești cel mai subțire amortizor posibil. Este mai bine să fie 3758380
24.90 Out of stock

Amortizor de vibratii 0.6mm pentru Xiaomi Mijia M365 (Rosu)

COD: [ 20191627 ] ID: 3758380
35,90 Lei
-31%
(mai ieftin cu 11,00 lei)
24,90 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
35,90 Lei
-31%
(mai ieftin cu 11,00 lei)
24,90 Lei
(TVA inclus)
Amortizor de vibratii 0.6mm pentru Xiaomi Mijia M365 (Rosu)

Scurta descriere

Amortizoarele de vibrații sunt utilizate pentru a elimina jocul și pentru a proteja folia de uzură atunci când suprafețele pliului se freacă unele de altele. Recomandarea est sa folosești cel mai subțire amortizor posibil. Este mai bine să fie ajustat mecanismul de blocare, decât sa fie folosit un amortizor mai gros.  
 
Scutere cu joc și uzură mică folosesc amortizoarele de 0.4 mm - nu utilizați forța mare pentru a bloca ori a strange mecanismul. Dacă pliul este ajustat, este important ca, cârligul de blocare să se închidă 
complet și să nu se extindă în afara pliului/tijei. Închizătoarea ar trebui să se închidă cu puțină rezistență – niciodată nu folositi forța pentru a închide încuietoarea. 
 
Scuterele cu mai multă uzură / joc utilizează amortizoarele de 0,6 mm sau amortizoarele de 0, 8 mm pentru a îndepărta contragreutatea și pentru a minimiza uzura continuă. 
 
Datorita forei speciale, acesta ramane fixat in interior chiar si atunci cand trotineta este pliata, el ramanand nemiscat – Se monteaza in interior, dupa surubul de pliere. Amortizorul de vibrații nu este vizibil atunci când este blocat în pliu (se vede o margine foarte putin daca acesta este mai gros). 
 
Compatibilitate:  Xiaomi M365 / M365 Pro 
 
Amortizorul este realizat dintr-un cauciuc special, cu o rezistenta mare si o elasticitate suficienta pentru a acoperi jocul si uzura din sistemul de pliere. 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip ProdusAmortizor
ModelXiaomi Mijia M365
CuloareRosu