Aparat de vaslit WaterRower Oxibridge S4
Waterrower Aparat de vaslit WaterRower Oxibridge S4 WaterRower Oxibridge S4 este un aparat de canotaj, realizat din lemn de cires masiv si finisat manual prin aplicarea uleiului danez ce ii ofera un luciu profund. Ciresul, la fel ca toate tipurile de lemn, poate varia in culoare de la rosu-brun la rosu-i 3598765 8729.00 Out of stock

Aparat de vaslit WaterRower Oxibridge S4

COD: [ OXBRIDGE S4 ] ID: 3598765
8.729,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
8.729,00 Lei
(TVA inclus)
Aparat de vaslit WaterRower Oxibridge S4

Scurta descriere

WaterRower Oxibridge S4 este un aparat de canotaj, realizat din lemn de cires masiv si finisat manual prin aplicarea uleiului danez ce ii ofera un luciu profund. Ciresul, la fel ca toate tipurile de lemn, poate varia in culoare de la rosu-brun la rosu-inchis. Lemnul se inchide la culoare atunci cand este expus la lumina, tocmai din acest motiv lemnul de cires din care sunt construite componentele WaterRower-ului este pastrat in incaperi in care nu patrunde lumina soarelui. Chiar dupa fabricare, WaterRower Oxibridge va aparea intr-o culoare mai deschisa, dar aceasta se va inchide usor, luand tente rosiatice, odata cu trecerea timpului.
Lemnul de cires este ales datorita proprietatilor sale de inginerie, cea mai importanta dintre acestea fiind capacitatea de a absorbi sunetele si vibratiile, consolidand functionarea silentioasa si fara probleme a WaterRower-ului.
Oxibridge face parte din Seria Designer, o clasa superioara de aparate WaterRower.
 
WaterRower Oxibridge este ideal pentru zonele unde traficul este intens, cum ar fi salile de sport comerciale, studiourile si clinicile de reabilitare.
 
Aparatul produce un zgomot silentios si relaxant chiar si atunci cand vine vorba despe un antrenament extrem de intens. Pedalele bine pozitionate, manerul ergonomic si scaunul confortabil creeaza o experienta de vaslit deosebita. Posibilitatile de accidentare sunt minime deoarece impactul asupra incheieturilor este redus.
 
Patenta pentru WaterFlywheel simuleaza misarea dinamica a vaslitului.
 
Rezistenta autoreglabila prin alegerea vitezei de vaslire, infinit variabila, potrivita pentru orice utilizator.
 
Include monitor performant seria S4 – special conceput pentru a accesa functiile printr-o simpla apasare pe buton. Afiseaza intensitatea antrenamentului, timpul, pulsul, distanta, numarul de vasliri/ minut.
 
Aparatul lucreaza toate grupele musculare principale (84% din masa musculara).
 
Inaltime maxima utilizator: 1.97 cm.
 
Nivelul de acces: 28 cm.
 
Dimensiunea la stocare: stocat vertical, ocupa 51 x 57 x 209 cm.
 
Greutate aparat: 30.5 kg gol/ 47 kg incarcat cu 17 L apa.
 
Aparatul WaterRower Oxibridge S4 funtioneaza fara electricitate, nu necesita lubrifianti sau mentenanta speciala. Se adauga o tableta de Clor in rezervor, o data la 2-6 luni.
 
Producator: WaterRower
Detalii tehnice
Caracteristici principaleFunctii afisajIntensitatea antrenamentului, timpul, pulsul, distanta, numarul de vasliri/ minut
Greutate (kg)30.5 kg gol/ 47 kg incarcat cu 17 L apa