Raporteaza o problema
Ceas activity tracker Garmin Instinct Tactical Edition, GPS, Rezistent a apa 10 ATM, Bluetooth (Bej)
Garmin Ceas activity tracker Garmin Instinct Tactical Edition, GPS, Rezistent a apa 10 ATM, Bluetooth (Bej) ATUNCI CÂND VĂ PUTEŢI BAZA PE INSTINCT, LUMEA SE POATE BAZA PE DVS.! Nu aţi fost niciodată genul de persoană care urmează calea bătătorită de alţii şi de aceea este important instinctul. Acest ceas solid cu GPS este pregătit de acţiune, 3804277
1306.99 In stock

Ceas activity tracker Garmin Instinct Tactical Edition, GPS, Rezistent a apa 10 ATM, Bluetooth (Bej)

COD: [ 010-02064-71 ] ID: 3804277
1.306,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.305,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 17 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 20 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.307,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.306,00 Lei)
Ceas activity tracker Garmin Instinct Tactical Edition, GPS, Rezistent a apa 10 ATM, Bluetooth (Bej)

Scurta descriere

ATUNCI CÂND VĂ PUTEŢI BAZA PE INSTINCT, LUMEA SE POATE BAZA PE DVS.!
Nu aţi fost niciodată genul de persoană care urmează calea bătătorită de alţii şi de aceea este important instinctul. Acest ceas solid cu GPS este pregătit de acţiune, fiind construit să reziste în cele mai dure medii.
 
Rezistă la intemperii cu duritatea impusă de un standard militar
 
 
Funcţii specifice pentru tactică, precum compatibilitatea cu vederea pe timp de noapte şi multe alte funcţii pentru operaţiuni pe teren
 
Parcurgeţi toate traseele dorite cu ajutorul senzorilor de orientare în aer liber şi compatibilităţii cu sateliţii multi-GNSS
 
Asociaţi-l cu un smartphone compatibil pentru a primi mesaje, alerte şi notificări pe încheietura mâinii
 
Cartografiaţi, urmăriţi, sincronizaţi şi distribuiţi traseul parcurs, de oriunde, cu aplicaţia noastră exclusivă
 
 
STANDARDUL MILITAR 810
Instinct Tactical a fost construit conform standardului militar S.U.A. 810 privind rezistenţa termică, la şocuri şi la apă (până la adâncimea de 100 de metri).
 
CARCASĂ ȘI AFIŞAJ DURABILE
Carcasa din polimeri ranforsaţi cu fibre conferă rezistenţă, iar afişajul rezistent la zgârieturi ranforsat chimic are contrast ridicat şi este lizibil în lumina soarelui.
 
BRĂŢĂRI SPECIAL PROIECTATE
Brăţările din silicon complet ventilate includ 2 bucle independente de prindere pentru a asigură o fixare fermă şi pentru ca dvs. să nu vă agăţaţi de lucruri.
 
DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI
Bateria cu litiu reîncărcabilă, internă oferă o autonomie de până la 14 zile în modul de ceas inteligent, până la 16 ore în modul GPS şi până la 40 ore în modul de economisire a bateriei UltraTrac™.
 
 
MODUL DISIMULARE
Activaţi modul Disimulare pentru a opri stocarea şi partajarea poziţiei dvs. GPS şi pentru a dezactiva conectivitatea şi comunicaţiile wireless.
 
 
MODUL JUMPMASTER
Această funcţie calculează punctele de paraşutare de la înaltă altitudine în conformitate cu regulile militare şi vă ajută să navigaţi către obiectiv după salt.
 
PUNCTE INTERMEDIARE PROIECTATE
Pentru mai multă linişte sufletească, puteţi crea un punct intermediar pentru a marca locaţia vehiculului înainte de a începe călătoria.
 
FORMAT CU DUBLĂ POZIŢIONARE
Sincronizaţi-vă uşor locaţia cu cea a alor persoane, observând pe acelaşi ecran atât proiecţia cartografică universal transversală Mercator (UTM), cât şi caroiajul rectangular militar de referinţă (MGRS).
 
 
MOD DE COMPATIBILITATE CU VEDEREA PE TIMP DE NOAPTE
Comutaţi uşor între vederea pe timp de zi şi cea pe timp de noapte cu un ecran care este lizibil cu ochelarii pentru vedere pe timp de noapte.
 
 
COMPATIBILITATE MULTI-GNSS
Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.
 
SENZORI ABC
Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu trei axe.
 
 
RUTE TRACBACK®
Renunţaţi la presupuneri în timpul călătoriei de întoarcere, utilizând această funcţie pentru a naviga pe aceeaşi rută înapoi, către punctul de pornire.
 
PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII
Tehnologia îmbunătăţită a monitorizării optice a pulsului1 indică nivelul de intensitate al activităţilor de fitness.
 
 
MONITORIZAREA STRESULUI
Variaţiile pulsului sunt folosite pentru calcularea nivelului de stres, pentru a stabili dacă aveţi o zi calmă, echilibrată sau stresantă.
 
 
APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE
Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergare, drumeţii, ciclism montan, înot şi multe altele.
 
 
NOTIFICĂRI INTELIGENTE
Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un smartphone compatibil. Puteţi inclusiv răspunde la mesajele text, dacă aveţi un telefon Android™.
 
ASOCIERE PENTRU COMUNICAREA CU SATELIŢII
Asociaţi instinctul cu un dispozitiv inReach (comercializat separat; este necesar un abonament la satelit activ) pentru a vedea şi trimite mesaje, pentru a primi alerte meteo pe încheietura mâinii şi pentru a declanşa o alertă SOS către echipa GEOS de intervenţie non-stop în caz de urgenţă.
 
ASOCIAŢI CU DISPOZITIVELE DE MONITORIZARE A CÂINILOR
Conectaţi cu dispozitivele de monitorizare a câinilor Astro® sau Alpha® pentru a primi actualizări de stare pentru câine şi alerte chiar pe încheietura mâinii.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsTracker
ConectivitateBluetooth 4.1
Memorie Flash16 MB
Versiune Bluetoothv4.1
GPSDa
Rezistent la apaDa (10ATM)
CuloareBej
Tip BrataraSilicon
Dimesiune45 x 45 x 15.3
Greutate52 g