Ceas activity tracker Garmin Instinct, GPS, Rezistent la apa, Bluetooth (Gri)
Garmin Ceas activity tracker Garmin Instinct, GPS, Rezistent la apa, Bluetooth (Gri) Ceas solid cu GPS, construit să reziste în cele mai dure medii Realizat la standardul militar S.U.A. 810G pentru rezistenţă termică, la şocuri şi la apă (rezistă la apă la 100 metri) Compatibilitatea cu busola încorporată cu 3 axe şi 3688121
1110.99 In stock

Ceas activity tracker Garmin Instinct, GPS, Rezistent la apa, Bluetooth (Gri)

COD: [ 010-02064-05 ] ID: 3688121
1.110,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.109,99 Lei)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 15 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 18 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
1.111,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.110,00 Lei)
Ceas activity tracker Garmin Instinct, GPS, Rezistent la apa, Bluetooth (Gri)

Scurta descriere

Ceas solid cu GPS, construit să reziste în cele mai dure medii
 • Realizat la standardul militar S.U.A. 810G pentru rezistenţă termică, la şocuri şi la apă (rezistă la apă la 100 metri)
 • Compatibilitatea cu busola încorporată cu 3 axe şi altimetrul barometric plus sistemele multiple globale de navigare prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) vă ajută să monitorizaţi medii mai dificile decât prin utilizarea exclusivă a GPS-ului
 • Monitorizaţi-vă pulsul, activitatea şi nivelul de stres, antrenaţi-vă cu profiluri de activitate preîncărcate
 • Rămâneţi conectaţi cu notificări inteligente şi încărcări automate de date în comunitatea online de fitness Garmin Connect™
 • Utilizaţi funcţia TracBack® pentru a naviga pe aceeaşi rută înapoi la punctul de pornire; utilizaţi site-ul web şi aplicaţia Garmin Explore™ ca să vă planificaţi călătoriile în avans
 • Durata de viaţă a bateriei: până la 14 zile în modul de ceas inteligent, până la 16 ore în modul GPS şi până la 40 ore în modul de economisire a bateriei UltraTrac™ (în funcţie de setări)

Conceput să reziste, ca şi dvs.
 
Atunci când vă puteţi baza pe Instinct, lumea se poate baza pe dvs. Acest ceas solid, fiabil, cu GPS pentru exterior este realizat la standardul militar S.U.A. 810G pentru rezistenţă termică, la şocuri şi la apă (rezistă la apă la 100 metri). Carcasa din polimer ranforsat cu fibre adaugă rezistenţă şi durabilitate, iar afişajul ranforsat chimic, rezistent la zgârieturi are un contrast suficient de ridicat pentru a fi lizibil în lumina strălucitoare a soarelui, astfel încât îl puteţi lua cu dvs. în condiţiile extreme pe care le înfruntaţi în fiecare zi. În plus, brăţările din silicon complet ventilate includ două bucle independente de prindere pentru a asigură o fixare fermă şi pentru ca dvs. să nu vă agăţaţi de lucruri.
 
 
GPS-ul pe care puteţi conta
 
Nu aţi fost niciodată genul care să urmeze rutele deja cunoscute — aici intervine Instinct. Capabilitatea reţelelor de sateliţi GPS, GLONASS şi Galileo monitorizează medii mai dificile decât prin utilizarea exclusivă a GPS-ului. Busola încorporată cu 3 axe şi altimetrul barometric vă ajută să ştiţi unde vă aflaţi. Renunţaţi la presupuneri în timpul călătoriei dvs. la întoarcere, utilizând funcţia TracBack pentru a naviga pe aceeaşi rută înapoi, către punctul de pornire.
 
Monitorizare şi antrenament
 
Ceasul Instinct cu GPS vă monitorizează pulsul, activitatea şi stresul pe parcursul zilei, astfel încât să ştiţi cât de multe aţi realizat — şi cât efort aţi depus pentru a le realiza. Când sunteţi pregătiţi să vă antrenaţi, vă punem la dispoziţie profiluri de activitate preîncărcate pentru alergare, ciclism, înot şi multe altele.
 
Rămâneţi conectaţi
 
Notificările inteligente vă permit să vă lăsaţi telefonul în buzunar. Asociaţi-vă telefonul cu Instinct şi cu comunitatea noastră online de fitness Garmin Connect pentru actualizări automate, monitorizare în timp real şi funcţia GroupTrack. Sau, asociaţi cu site-ul web Garmin Explore şi aplicaţie pentru a planifica aventurile înainte de a pleca.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsTracker
ConectivitateBluetooth 4.1
Memorie Flash16 MB
GPSDa
Rezistent la apaDa (10ATM)
CuloareGri
Tip BrataraSilicon
Dimesiune45 x 45 x 15.3
Greutate52 g