Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu SQ Music Edition, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM, GPS (Verde)
Garmin Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu SQ Music Edition, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM, GPS (Verde)   ACUM ESTE MOMENTUL PERFECT SĂ FACEŢI MIŞCARE Cu un afişaj color luminos, ceasul inteligent cu GPS Venu® Sq – Music Edition combină stilul zilnic cu monitorizarea stării de sănătate şi cu funcţiile de fitness care vă inspiră să 3804268
1599.99 Out of stock

Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu SQ Music Edition, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM, GPS (Verde)

COD: [ 010-02426-13 ] ID: 3804268
1.599,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.599,99 Lei
(TVA inclus)
Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu SQ Music Edition, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM, GPS (Verde)

Descrierea produsului Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu SQ Music Edition, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM, GPS (Verde)

 
ACUM ESTE MOMENTUL PERFECT SĂ FACEŢI MIŞCARE
Cu un afişaj color luminos, ceasul inteligent cu GPS Venu® Sq – Music Edition combină stilul zilnic cu monitorizarea stării de sănătate şi cu funcţiile de fitness care vă inspiră să rămâneţi în mişcare.
 
Monitorizarea la încheietură a sănătăţii şi a stării de bine nu a fost niciodată mai detaliată.
 
 
Lăsaţi telefonul acasă. Muzica şi listele de redare preferate se află chiar pe ceasul dvs.
 
 
Alergare, mers, ciclism, golf — alegeţi din peste 20 de aplicaţii de sport preîncărcate.
 
 
Lăsaţi ceasul să vă planifice antrenamentele, inclusiv pe cele de yoga, forţă, cardio, chiar şi Pilates.
 
 
Atingeţi încheietura şi plecaţi. Este modalitatea de plată uşoară, fără atingere1.
 
 
Afişaj color luminos şi durată de viaţă a bateriei de până la 6 zile? Da — încă două motive să iubiţi acest ceas.
 
 
UN ASPECT MAI INTELIGENT LA ÎNCHEIETURA MÂINII
Cu un design subţire potrivit pentru orice ţinută şi orice moment al zilei, acest ceas dispune de un afişaj color luminos şi un mod mereu pornit opţional, pentru a putea vedea totul printr-o privire rapidă.
 
CONCEPUT SPECIAL PENTRU DVS.
De la sticla durabilă Corning® Gorilla® Glass 3 la rama uşoară din aluminiu şi cureaua confortabilă din silicon, acest ceas inteligent a fost conceput pentru a ţine pasul cu stilul dvs. de viaţă.
 
 
MONITORIZAREA REZERVEI DE ENERGIE BODY BATTERY™
Vizualizaţi nivelurile de energie ale corpului dvs. pe tot parcursul zilei, astfel încât să puteţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.
 
SENZOR PULSE OX
Senzorul Pulse Ox3 măsoară saturaţia oxigenului în sânge în timpul zilei şi în timp ce dormiţi, pentru a vedea cât de bine absoarbe corpul dvs. oxigenul.
 
 
MONITORIZAREA STRESULUI
Aflaţi dacă aveţi o zi calmă, echilibrată sau stresantă. Mementourile de relaxare vă vor solicita chiar să efectuaţi o scurtă activitate de respiraţie atunci când vă simţiţi stresaţi.
 
MONITORIZAREA CICLULUI MENSTRUAL
Utilizaţi aplicaţia Garmin Connect™ pe smartphone-ul dvs. compatibil pentru a vă monitoriza ciclul menstrual, să înregistraţi în jurnal simptomele fizice şi emoţionale şi să aflaţi despre recomandările privind antrenamentele şi nutriţia în fiecare fază a ciclului. Primiţi chiar şi informaţii despre monitorizarea ciclului menstrual la încheietura mâinii dvs.
 
 
MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE
Înregistraţi în jurnal consumul zilnic de apă, pentru a vă aminti să vă menţineţi hidrataţi. Puteţi chiar să obţineţi un obiectiv automat pentru hidratare care se ajustează în funcţie de cantitatea de transpiraţie pe care o pierdeţi în timpul activităţilor.
 
 
MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI
Vizualizaţi modul în care respiraţi pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.
 
 
MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI
Obţineţi o imagine completă a modului în care dormiţi cu detalii despre fazele de somn uşor, profund şi REM, precum şi date Pulse Ox3 şi date despre respiraţie.
 
 
PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII
Ceasul măsoară în permanenţă pulsul dvs.4 şi vă va alerta dacă acesta se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce vă odihniţi. De asemenea, vă ajută să estimaţi intensitatea efortului depus în timpul activităţilor, chiar şi sub apă.
 
RESPIRAŢIE CONŞTIENTĂ
Când doriţi să vă relaxaţi sau să vă concentraţi, puteţi începe o activitate de respiraţie, iar acest ceas vă va monitoriza stresul şi respiraţia pentru a vă ajuta să înţelegeţi mai bine cum respiraţi.
 
ANTRENAMENTE PREÎNCĂRCATE
Lăsaţi ceasul să planifice pentru dvs. Cu antrenamente preîncărcate de cardio, forţă, yoga şi Pilates, tot ce trebuie să faceţi este să vă antrenaţi. Utilizaţi aplicaţia Garmin Connect4 pentru a descărca gratuit mai multe antrenamente.
 
APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE
Monitorizaţi toate modurile în care faceţi mişcare cu peste 20 de aplicaţii pentru sport preîncărcate pentru GPS şi interior — inclusiv mers pe jos, alergare, ciclism, înot în bazin şi multe altele.
 
 
ANTRENOR GARMIN
Primiţi un antrenor personal de alergare la încheietura mâinii, gratuit, pentru a vă ajuta să vă antrenaţi pentru următoarea cursă de 5K, 10K sau semimaraton .
 
CREAŢI EXERCIŢII
Creaţi-vă propriile antrenamente în Garmin Connect şi descărcaţi-le pe ceas.
 
 
MONITORIZAREA CONDIŢIEI FIZICE
Când sunteţi în mişcare, Venu Sq monitorizează paşii, minutele de activitate, caloriile arse şi multe altele4.
 
NOTIFICĂRI INTELIGENTE
Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu smartphone-ul dvs. compatibil. Puteţi inclusiv răspunde la mesajele text, dacă aveţi un telefon Android™.
 
 
MUZICĂ
Descărcaţi melodii şi liste de redare din conturile dvs. de Spotify®, Deezer sau Amazon Music (ar putea fi necesar un abonament). Utilizaţi căştile wireless (comercializate separat) pentru a asculta fără a utiliza telefonul.
 
FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE
În timp ce aveţi ceasul şi telefonul asociate, locaţia dvs. în timp real poate fi trimisă manual către contactele dvs., sau – în timpul activităţilor în aer liber – în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a accidentelor5.
 
PLĂŢI FĂRĂ CONTACT GARMIN PAY™
Evitaţi cozile de la casă şi selectaţi sistemele de tranzit cu soluţia de plată fără contact Garmin Pay1 prin furnizorii participanţi.
 
 
MAGAZINUL CONNECT IQ™
Adăugaţi personalitate ceasului dvs. descărcând aplicaţii, widget-uri, feţe de ceas şi altele6. Este uşor şi — chiar mai bine — gratuit.
 
DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI
Rămâneţi în mişcare mai mult timp cu o durată de viaţă a bateriei de până la 6 zile în modul ceas inteligent şi de până la 14 ore în modul GPS.
 
 
NIVEL DE REZISTENŢĂ LA APĂ
Acest ceas este rezistent la apă la 5 ATM, făcându-l perfect pentru înot, duş sau o zi la spa.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsTracker
Diagonala ecran (inch)1.3
GPSDa
Rezistent la apaDa (5ATM)
CuloareVerde
Tip BrataraSilicon
Dimesiune40,6 x 37,0 x 11,5mm
Greutate37,6 g
Vezi mai mult