Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu 2S, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, rezistenta la apa 5 ATM (Alb)
Garmin Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu 2S, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, rezistenta la apa 5 ATM (Alb) MINTE ŞI CORP, CONECTATE DE GARMIN Atunci când trăieşti sănătos, trăieşti mai bine. Acest ceas inteligent de dimensiuni reduse cu GPS are funcţii avansate de monitorizare a sănătăţii şi a condiţiei fizice pentru a te ajuta să înţeleg 3815425
1755.99 Limited Availability

Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu 2S, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, rezistenta la apa 5 ATM (Alb)

COD: [ 010-02429-13 ] ID: 3815425
1.755,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.755,99 Lei
(TVA inclus)
Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu 2S, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, rezistenta la apa 5 ATM (Alb)

Descrierea produsului Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu 2S, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, rezistenta la apa 5 ATM (Alb)

MINTE ŞI CORP, CONECTATE DE GARMIN
Atunci când trăieşti sănătos, trăieşti mai bine. Acest ceas inteligent de dimensiuni reduse cu GPS are funcţii avansate de monitorizare a sănătăţii şi a condiţiei fizice pentru a te ajuta să înţelegi mai bine ce se întâmplă în interiorul corpului tău.
 
 
Monitorizează mai multe statistici privind sănătatea şi examinează mai îndeaproape ce se întâmplă în interiorul corpului tău.
 
 
Găseşte moduri noi de a-ţi pune corpul în mişcare cu peste 25 de aplicaţii preîncărcate pentru sport.
 
 
Ai nevoie de coaching? Urmăreşte exerciţiile animate direct la încheietura mâinii tale.
 
 
Stochează muzică pe ceas pentru a nu depinde de telefon.
 
 
Apropie încheietura mâinii la casă pentru a plăti1. Uşor şi fără contact tactil.
 
 
Afişaj AMOLED luminos şi durată de viaţă a bateriei de până la 10 zile? Da, te rog!
 
 
STIL ELEGANT ŞI O VARIETATE DE CULORI
Un afişaj AMOLED minunat care aduce acest ceas la viaţă, chiar şi în lumina puternică a soarelui. Încearcă modul Afişaj întotdeauna activ pentru a păstra afişajul vizibil în permanenţă.
 
CREAT PENTRU UN STIL DE VIAŢĂ ACTIV
De la ecranul rezistent din sticlă Corning® Gorilla® Glass 3 la rama elegantă din oţel inoxidabil şi brăţara confortabilă din silicon, acest ceas inteligent este pregătit pentru orice.
 
 
 
FUNCŢIA HEALTH SNAPSHOT™
Înregistrează o sesiune de 2 minute pentru a beneficia de statistici cheie, care includ pulsul2, variabilitatea pulsului, Pulse Ox3, rata respiratorie şi nivelul de stres. Apoi generează un raport cu aceste statistici prin intermediul aplicaţiei Garmin Connect™ pe smartphone-ul tău compatibil pentru partajare.
 
 
MONITORIZAREA REZERVEI DE ENERGIE BODY BATTERY™
Monitorizează nivelurile de energie ale corpului tău, astfel încât să poţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.
 
 
SENZOR PULSE OX
Utilizează senzorul Pulse Ox3 pentru a verifica saturaţia de oxigen din sânge în orice moment din zi, sau pentru o parte din noapte, în timpul somnului, pentru a arăta cât de bine absoarbe corpul tău oxigen.
 
 
 
MONITORIZAREA STRESULUI
Află dacă ai o zi calmă, echilibrată sau stresantă. Mementourile de relaxare îţi vor solicita chiar să efectuezi o scurtă activitate de respiraţie atunci când te simţi stresat(ă).
 
 
MONITORIZARE MENSTRUALĂ
Utilizează aplicaţia Garmin Connect pentru a-ţi monitoriza ciclul menstrual sau sarcina. Înregistrează simptomele, descarcă exerciţii şi sfaturi educaţionale privind nutriţia şi multe altele. Poţi chiar şi să vezi şi să înregistrezi detalii la încheietura mâinii tale cu aplicaţia de monitorizare a sănătăţii femeilor.
 
 
MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE
Înregistrează în jurnal consumul zilnic de apă, pentru a-ţi aminti să te menţii hidratată. Poţi chiar să obţii un obiectiv automat pentru hidratare care se ajustează în funcţie de cantitatea de transpiraţie pe care o pierzi în timpul activităţilor.
 
 
MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI
Vizualizează modul în care respiri pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.
 
 
SCOR DE SOMN ŞI MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI
Obţine un scor pentru calitatea somnului tău şi informaţii relevante despre modul în care îţi poţi îmbunătăţi somnul. Monitorizează chiar şi diferitele etape ale somnului, precum şi pulsul, nivelul de stres, Pulse Ox3 şi respiraţia.
 
 
PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII
Ceasul măsoară în permanenţă pulsul tău2 şi te va alerta dacă acesta se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce te odihneşti. De asemenea, te ajută să estimezi intensitatea efortului depus în timpul activităţilor, chiar şi în timpul înotului.
 
 
RESPIRAŢIE CONŞTIENTĂ
Când doreşti să te relaxezi sau să te concentezi, poţi începe o activitate de respiraţie, iar acest ceas îţi va monitoriza stresul şi respiraţia pentru a te ajuta să înţelegi mai bine cum respiri.
 
 
VÂRSTA DE FITNESS
Această funcţie foloseşte vârsta ta cronologică, activităţile de intensitate ridicată săptămânale, pulsul în repaus şi indicele de masă corporală sau procentajul de grăsime corporală pentru a estima dacă vârsta corpului tău este mai mare sau mică decât vârsta ta. Poţi obţine, de asemenea, sfaturi pentru a reduce vârsta ta de fitness.
 
 
 
ANTRENAMENTE ANIMATE PE ECRAN
Ceasul vine cu exerciţii animate preîncărcate, uşor de urmărit, care includ exerciţii cardio, de forţă, yoga, Pilates şi exerciţii de antrenament cu intervale de mare intensitate (HIIT), şi poţi descărca mai multe din aplicaţia Garmin Connect.
 
 
APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE
Monitorizează toate modurile în care faci mişcare cu peste 25 de aplicaţii pentru sport preîncărcate pentru GPS şi interior, inclusiv mers pe jos, alergare, ciclism, înot în bazin şi multe altele.
 
 
ANTRENAMENT DE REZISTENŢĂ AVANSAT
Acest profil de activitate detaliat afişează recordurile tale personale pentru scalare şi forţă direct la încheietura mâinii, plus grafice care indică ce grupe de muşchi ai lucrat.
 
 
ANTRENAMENTE HIIT
Foloseşte acest profil nou de activitate cu diferite cronometre pentru a monitoriza antrenamentele HIIT, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata şi antrenamentele personalizate. Setează numărul de runde, intervalele de antrenament/repaus şi multe altele.
 
 
CREAZĂ EXERCIŢII
Alege din peste 1.400 de exerciţii pentru a crea propriile antrenamente în aplicaţia Garmin Connect de pe smartphone-ul tău compatibil tău. Apoi descarcă-le pe ceas.
 
 
ANTRENOR GARMIN
Obţine gratuit un antrenor de alergare personal la încheietura mâinii, care te va ajuta să te antrenezi pentru următoarele competiţii de 5 km, 10 km sau semimaraton.
 
 
 
MINUTE DE EXERCIŢIU
Am actualizat funcţia noastră pentru minute de activitate intensă pentru a-ţi oferi o imagine mai clară asupra momentului din zi în care le-ai efectua şi în cadrul cărei activităţi. Poţi chiar şi să le vizualizezi ca un câmp de date în timpul activităţilor cronometrate.
 
 
 
NOTIFICĂRI INTELIGENTE
Primeşte e-mailuri, mesaje text şi alerte direct pe ceas atunci când este asociat cu un smartphone compatibil. Poţi inclusiv să răspunzi la mesajele text, dacă ai un telefon Android™.
 
 
MUZICĂ
Descarcă melodii şi liste de redare din conturile tale de Spotify®, Deezer sau Amazon Music (ar putea fi necesar un abonament). Utilizează căştile wireless (comercializate separat) pentru a asculta fără a utiliza telefonul.
 
 
FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE
În timp ce ai ceasul şi telefonul asociate, locaţia ta în timp real poate fi trimisă către contactele tale manual sau, în timpul anumitor activităţi în aer liber, în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a incidentelor5.
 
 
GARMIN PAY™
Evită cozile de la casă şi selectează sistemele de tranzit cu soluţia de plată fără contact Garmin Pay1 prin furnizorii participanţi.
 
 
MAGAZINUL CONNECT IQ™
Descarcă feţe de ceas personalizate, adăugă câmpuri de date şi obţine aplicaţii din magazinul Connect IQ.
 
 
SINCRONIZARE CU GARMIN CONNECT
Consultă toate informaţiile despre sănătate şi fitness într-un singur loc. Aplicaţia Garmin Connect este o comunitate online în dezvoltare, unde cei aflaţi în deplasare se pot conecta, pot concura şi pot partaja.
 
 
 
DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI CU REÎNCĂRCARE RAPIDĂ
Obţine o imagine clară asupra stării tale de sănătate cu o durată de viaţă a bateriei de până la 10 zile în modul ceas inteligent, până la 19 ore în modul GPS şi până la 7 ore în modul GPS cu muzică. O încărcare de 10 minute adaugă până la 1 zi la durata de viaţă a bateriei în modul ceas inteligent sau 1 oră în modul GPS cu muzică.
 
 
MODUL DE ECONOMISIRE A BATERIEI
Obţine şi mai multă energie de la ceasul tău inteligent prin modificarea setărilor care afectează cel mai mult durata de viaţă a bateriei.
 
 
REZISTENŢĂ LA APĂ
Acest ceas este rezistent la apă la 5 ATM făcându-l perfect pentru înot, duş sau o zi la spa.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsTracker
ConectivitateBluetooth
Wi-Fi
ANT+
EcranAMOLED
Diagonala ecran (inch)1.1
GPSDa
Rezistent la apaDa (5ATM)
CuloareAlb
Tip BrataraSilicon
Dimesiune40,4 x 40,4 x 12,1
Greutate38.2g
Vezi mai mult