Raporteaza o problema
Ceas activity outdoor tracker Garmin vívomove™ HR, Bluetooth, Rezistent la apa (Negru/Roz-Auriu)
Garmin Ceas activity outdoor tracker Garmin vívomove™ HR, Bluetooth, Rezistent la apa (Negru/Roz-Auriu) Ceas inteligent hibrid, elegant, cu afişaj discret şi limbi de ceas de mare precizie   Monitorizare cardiacă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână1 cu tehnologie Elevate™ de măsurare a pulsului la încheietură Instrumentele de monito 3681343
951.99 Out of stock

Ceas activity outdoor tracker Garmin vívomove™ HR, Bluetooth, Rezistent la apa (Negru/Roz-Auriu)

COD: [ 010-01850-06 ] ID: 3681343
951,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 950,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
952,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 951,00 Lei)
Ceas activity outdoor tracker Garmin vívomove™ HR, Bluetooth, Rezistent la apa (Negru/Roz-Auriu)

Scurta descriere

Ceas inteligent hibrid, elegant, cu afişaj discret şi limbi de ceas de mare precizie
 
 • Monitorizare cardiacă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână1 cu tehnologie Elevate™ de măsurare a pulsului la încheietură
 • Instrumentele de monitorizare a stării de bine, cum ar fi monitorizarea stresului pe parcursul întregii zile şi temporizatorul de relaxare, vă ajută să ţineţi stresul sub control
 • Include instrumente de monitorizare a pregătirii fizice, precum valoarea VO2 max. şi vârsta de fitness
 • Afişează paşii, numărul de calorii, distanţa, pulsul şi minutele de activitate intensă1
 • Rămâneţi conectat cu ajutorul caracteristicilor inteligente2, precum încărcările automate, notificările inteligente, comenzile pentru muzică şi altele
 • Durata de viaţă a bateriei3: până la 5 zile în modul inteligent, până la 2 săptămâni în modul ceas

Cu vívomove HR, este uşor să fiţi în formă şi să ţineţi totodată pasul cu tendinţele. Acest ceas hibrid inteligent şi elegant dispune de un ecran tactil cu afişaj discret. Limbile de mare precizie indică ora şi dispar în mod dinamic atunci când glisaţi printre mesaje, afişaţi pulsul1 şi altele. Vă numără paşii şi caloriile arse în timp ce vă monitorizează starea de bine, inclusiv monitorizarea stresului pe parcursul întregii zile1.
 
Ceas inteligent hibrid
 
Cu limbile de ceas fizice şi ecranul tactil cu afişaj discret, obţineţi ce e mai bun din ambele lumi. Afişajul inteligent apare doar când vă întoarceţi rapid încheietura pentru a vă uita la ceas. Mai mult, limbile de ceas dispar în mod dinamic atunci când interacţionaţi cu ecranul tactil, apoi revin pentru a indica ora corectă când aţi terminat.
 
Aspect modern şi funcţii pentru puls
 
Nu trebuie să renunţaţi la aspectul modern în favoarea funcţiilor multiple, deoarece acest ceas sofisticat vă monitorizează pulsul la încheietura mâinii. Pe lângă numărarea paşilor şi monitorizarea somnului, vívomove HR utilizează pulsul pentru a oferi informaţii privind caloriile arse şi a cuantifica intensitatea1 activităţilor dvs. de fitness.
 
 
Elegant şi sofisticat
 
Nu pierdeţi niciun mesaj text şi nicio notificare cu notificările inteligente care apar pe afişajul digital. Datele de monitorizare a pregătirii fizice şi a stării de bine vor fi încărcate automat în comunitatea online gratuită Garmin Connect™. Puteţi chiar să vă controlaţi muzica de pe ceas.
 
Monitorizarea stresului
 
Cel mai probabil aveţi parte de stres la un moment dat în timpul zilei, dar la ce nivel? Ceasul inteligent vívomove HR vă anunţă când aveţi o zi liniştită, echilibrată sau stresantă (şi orice alte variaţii) graţie monitorizării stresului pe parcursul întregii zile. Dacă nivelul de stres creşte pa parcursul zilei, veţi ştii că trebuie să faceţi o pauză, evitând astfel o posibilă durere de cap sau alte simptome fizice. Folosiţi temporizatorul de relaxare pentru a face un exerciţiu de respiraţie profundă şi a vă reduce nivelul de stres.
 
Monitorizarea avansată a somnului
 
Somnul vă poate îmbunătăţi sănătatea, dispoziţia şi starea generală de bine. vívomove HR beneficiază de o monitorizare avansată a somnului pentru a vă ajuta să măsuraţi cât de mult dormiţi şi cât timp petreceţi în fiecare etapă a somnului². Ceasul înregistrează date despre pulsul dvs. şi variabilitatea pulsului pentru a măsura cât timp aţi petrecut în fiecare etapă a somnului: somn uşor, somn adânc şi REM. Puteţi revizui datele mai târziu în Garmin Connect.
 
 
Monitorizarea pregătirii fizice
 
vívomove HR este creat pentru a vă face să arătaţi bine şi să vă simţiţi bine. Acest ceas dispune de instrumente de monitorizare a pregătirii fizice pentru a vă putea face o idee mai bună asupra condiţiei fizice actuale. Graţie monitorului cardiac la încheietură, puteţi obţine o estimare a valorii VO2 maxime. Vă poate totodată măsura vârsta de fitness — aşa încât, cu eforturi susţinute şi un program regulat de exerciţii să puteţi ajunge în timp la un număr mai mic.
 
Funcţia Move IQ™
 
Nu este necesar să porniţi şi să opriţi temporizatorul de activitate de fiecare dată când începeţi o activitate precum mersul pe jos. Ceasul inteligent vívomove HR porneşte automat activităţile de mers pe jos, apoi vă permite să vă examinaţi activităţile zilnice pe Garmin Connect.
 
Partajare şi competiţie
 
Sincronizarea activităţilor dvs. cu Garmin Connect înseamnă mai mult decât memorarea datelor. Garmin Connect este o comunitate online în care persoanele aflate în deplasare se pot conecta şi se pot întrece, participând la provocări, se pot încuraja unii pe alţii să aibă succes şi îşi pot chiar partaja triumfurile pe reţelele de socializare. Garmin Connect este gratuită şi disponibilă pe web sau pe smartphone, prin aplicaţia mobilă Garmin Connect™.
 
 
Îmbunătăţiţi-vă stilul
 
Orice aţi purta, vívomove HR este accesoriul perfect. Acesta este compatibil cu standardele industriei brăţări cu eliberare rapidă de 20 mm, astfel că puteţi avea o brăţară în orice culoare şi le puteţi schimba foarte simplu oricând doriţi.
 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsTracker
ConectivitateBluetooth 4.1
EcranOLED
CompatibilitateIOS & Android
Rezistent la apaDa (5ATM)
CuloareNegru/Roz-Auriu
Tip BrataraSilicon
Dimesiune43 x 43 x 11.6 mm