Raporteaza o problema
Ceas activity outdoor tracker Garmin Fenix 6S Pro, GPS, HR, 10 ATM (Alb/Auriu)
Garmin Ceas activity outdoor tracker Garmin Fenix 6S Pro, GPS, HR, 10 ATM (Alb/Auriu)   Înregistraţi progrese uriaşe cu un ceas de dimensiuni mai mici   Proiectat pentru a se potrivi confortabil pe încheieturile mai subţiri, modelul nostru 1.2" fēnix 6S este ceasul cu GPS pentru activităţi multisport destinat atleţilo 3763043
3299.99 Out of stock

Ceas activity outdoor tracker Garmin Fenix 6S Pro, GPS, HR, 10 ATM (Alb/Auriu)

COD: [ 010-02159-11 ] ID: 3763043
3.299,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 3.298,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
3.300,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 3.299,00 Lei)
Ceas activity outdoor tracker Garmin Fenix 6S Pro, GPS, HR, 10 ATM (Alb/Auriu)

Scurta descriere

 

Înregistraţi progrese uriaşe cu un ceas de dimensiuni mai mici
 
Proiectat pentru a se potrivi confortabil pe încheieturile mai subţiri, modelul nostru 1.2" fēnix 6S este ceasul cu GPS pentru activităţi multisport destinat atleţilor şi exploratorilor care îşi doresc să facă mai multe, nu să poarte mai mult echipament.
 
 • Senzorii pentru monitorizarea pulsului la încheietura mâinii1 şi Pulse Ox2 permit monitorizarea mai detaliată a activităţilor dvs. de fitness
 • Funcţia Dynamic PacePro™ vă permite să alergaţi în mod mai inteligent pe diverse tipuri de teren
 • Hărţi de schi preîncărcate pentru peste 2.000 de staţiuni de schi din întreaga lume
 • Măsuraţi performanţele de alergare şi ciclism în moduri despre care nu ştiaţi că sunt posibile
 • Parcurgeţi toate traseele dorite cu ajutorul senzorilor de orientare în aer liber şi prin referire la sateliţii multi-GNSS
 • Sincronizaţi-vă serviciile de streaming selectate şi ascultaţi muzică fără a utiliza telefonul
 
 
Calitate prin proiectare
 
Designul robust, dar sofisticat include un afişaj 1.2" activ permanent, o ramă din oţel inoxidabil sau cu finisaj DLC şi o carcasă testată la standardele militare americane.
 
 
Tehnologie PacePro
 
Funcţia PacePro, prima de acest fel, vă ajută să vă menţineţi ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergaţi pe un anumit traseu.
 
 
Gestionarea alimentării
 
Vizualizaţi în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei acestuia, astfel încât să puteţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.
 
 
Statistici performanţă
 
Vizualizare funcţii avansate de antrenament dinamica alergării1, monitorizarea valorii VO2 max. ajustate în funcţie de temperatură şi altitudine, consultantul pentru recuperare şi altele.
 
 
Aplicaţii pentru sport
 
Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi practicat în afara pistelor şi traseelor sau în staţiuni, golf şi altele.
 
 
 
Funcţia ClimbPro
 
Utilizaţi planificatorul de urcare pante ClimbPro pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine.
 
 
Terenuri de golf
 
Accesaţi hărţi în întregime color CourseView pentru peste 41000 de terenuri de golf din întreaga lume şi beneficiaţi de ţintirea prin buton şi funcţia Distanţă PlaysLike.
 
 
Navigare pas cu pas
 
Urmaţi o rută sau un traseu cu ajutorul indicaţiilor pas cu pas, care vă permit să ştiţi din timp când urmează să schimbaţi direcţia.
 
 
Rută dus-întors
 
Introduceţi o distanţă pe care doriţi să o parcurgeţi şi primiţi sugestii de rute pe care să reveniţi în punctul de plecare. Funcţia Trendline™ de sugerare a rutelor care se bucură de popularitate vă ajută să găsiţi cele mai bune trasee locale.
 
 
Compatibilitate multi-GNSS
 
Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.
 
 
Senzori ABC
 
Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu trei axe.
 
Funcţii de siguranţă şi monitorizare
 
Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează faptul că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor3 comunică locaţia dvs. contactelor dvs. de urgenţă.
 
 
Aplicaţii pentru muzică
 
Stocaţi până la 2.000 de melodii sau accesaţi aplicaţii de streaming preîncărcate de la servicii compatibile, inclusiv de la Spotify® şi Deezer, şi ascultaţi muzică în căşti cu ajutorul tehnologiei Bluetooth®.
 
 
Serviciul Garmin Pay™
 
Evitaţi cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.
 
 
Notificări inteligente
 
Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.

Puls măsurat la încheietura mâinii
 
Tehnologia îmbunătăţită a monitorizării optice a pulsului1 indică nivelul de intensitate al activităţilor dvs. de fitness, precum şi variaţia pulsului, pentru a calcula scorul nivelului dvs. de stres. Monitorizarea este posibilă şi sub apă, fără utilizarea unui dispozitiv de măsurare a pulsului ataşat cu curea.
 
 
Senzor Pulse Ox
 
Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul dvs. absoarbe oxigenul.
 
 
Monitor de energie Body Battery™
 
Optimizează rezervele de energie ale corpului dvs. utilizând datele privind variabilitatea pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când sunteţi pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să aveţi nevoie de odihnă.
 
 
Monitorizarea ciclului menstrual
 
Monitorizaţi detaliile perioadei menstruale, înregistraţi în jurnal simptomele fizice şi emoţionale şi notaţi tipurile de ciclu, regulat, neregulat sau tranziţie către menopauză, pentru a vă înţelege mai bine organismul.
 
 
Magazinul Connect IQ™
 
Descărcaţi fețe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din magazinul Connect IQ.
 
 
Mod Expediţie
 
Aventuraţi-vă departe în necunoscut între două reîncărcări succesive. Modul Expediţie, un mod de funcţionare bazat pe GPS cu consum de energie ultra-redus, durează săptămâni întregi.
 
 
Baterie
 
Bateria de litiu internă reîncărcabilă are o durată de viaţă de până la 9 zile în modul Ceas inteligent, 6 ore în modul GPS cu muzică şi de până la 34 zile în modul de economisire a energiei.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsTracker
ConectivitateBluetooth
Wi-Fi
ANT+
Diagonala ecran (inch)1.2
Memorie RAM32 GB
CompatibilitateIOS & Android
GPSDa
AlteleMuzica
Alarma
Cronometru
Calendar
Temporizator
Notificari
Rezistenta la apa
Vremea
Garmin Pay
Localizare telefon
Mod sports
Rezistent la apaDa (10ATM)
CuloareAuriu/Alb
Tip BrataraSilicon
Dimesiune42 x 42 x 1380
Greutate61 g