Bratara fitness Garmin Vivosmart 4, Small/Medium, Bluetooth (Rosu inchis)
Garmin Bratara fitness Garmin Vivosmart 4, Small/Medium, Bluetooth (Rosu inchis) Monitorizaţi activităţile de wellness şi fitness cu stil   Tracker-ul de activitate inteligent şi subţire1 combină designul modern cu accente metalice elegante cu un afişaj luminos uşor de citit Include monitorizare avansată a somnul 3669814
438.99 Out of stock

Bratara fitness Garmin Vivosmart 4, Small/Medium, Bluetooth (Rosu inchis)

COD: [ 010-01995-21 ] ID: 3669814
799,00 Lei
-45%
(mai ieftin cu 360,01 lei)
438,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 437,99 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
799,00 Lei
-45%
(mai ieftin cu 360,00 lei)
439,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 438,00 Lei)
Bratara fitness Garmin Vivosmart 4, Small/Medium, Bluetooth (Rosu inchis)

Scurta descriere

Monitorizaţi activităţile de wellness şi fitness cu stil
 
 • Tracker-ul de activitate inteligent şi subţire1 combină designul modern cu accente metalice elegante cu un afişaj luminos uşor de citit
 • Include monitorizare avansată a somnului în faze REM şi poate măsura nivelurile de saturaţie a oxigenului din sânge pe durata nopţii cu senzorul la încheietura mâinii Pulse Ox2
 • Instrumentele de monitorizare a sănătăţii şi de fitness includ pulsul măsurat la încheietura mâinii,3 monitorizarea stresului pe durata întregii zile, cronometrul exerciţiilor de relaxare prin respiraţie, VO2 max, monitorul de energie Body Battery™ şi altele
 • Cronometre de activitate cu funcţii dedicate pentru mers pe jos, alergat, antrenament de forţă, yoga, înot în bazin şi altele
 • Alerte prin vibraţii pentru toate notificările, inclusiv apeluri, mesaje text şi altele (răspunsuri text disponibile pentru utilizatorii de dispozitive Android™)
 • Durata de viaţă a bateriei se mulează pe ritmul dvs.; bateria durează până la 7 zile (fără monitorizarea somnului Pulse Ox) şi este sigur pentru înot şi sub duş

Accentuaţi-vă stilul în timp ce vă îmbunătăţiţi condiţia fizică cu tracker-ul nostru de activitate vívosmart 4. Acest accesoriu subţire, potrivit pentru înot, dispune de numeroase funcţii de fitness şi wellness care vă vor ajuta să profitaţi de un stil de viaţă mai activ şi mai sănătos. Un senzor Pulse Ox la încheietura mâinii vă permite să estimaţi saturaţia oxigenului din sânge în timpul somnului sau puteţi verifica nivelurile de oxigen oricând pe parcursul zilei. Acest dispozitiv monitorizează şi pulsul la încheietură şi include instrumente utile, precum monitorizarea stresului pe durata întregii zile, cronometru al exerciţiilor de relaxare prin respiraţie şi citiri ale VO2 max. În plus, monitorul de energie Body Battery vă ajută să conştientizaţi când sunteţi pregătit pentru a fi activ şi când aveţi nevoie de odihnă. Sigur pentru bazin sau sub duş, vívosmart 4 vă menţine în activitate cu până la 7 zile de autonomie a bateriei - în timp ce notificările inteligente cu vibraţii vă ajută să rămâneţi conectat atunci când sunteţi în deplasare (cu conectare la un smartphone compatibil).
 
Design elegant
 
Acest tracker subţire cu curea pentru încheietură, disponibil în culori multiple, vă completează stilul cu un design aparte, accente metalice şi un afişaj luminos uşor de citit. Afişajul se activează doar atunci când aveţi nevoie de el. Atunci când este pornit, se reglează automat la nivelurile de lumină ambientală, fiind vizibil chiar şi în lumina puternică a soarelui. Indiferent dacă mergeţi la birou, la sală, la bazin sau oriunde între acestea, vívosmart 4 se potriveşte perfect pentru stilul dvs. de viaţă.
 
Pulse Ox la încheietura dvs.
 
Senzorul Pulse Ox al dispozitivului vívosmart 4 estimează nivelul de saturaţie a oxigenului din sânge. Măsurările Pulse Ox depind de mai mulţi factori, printre care se numără sănătatea dvs. generală şi condiţia fizică. Verificarea valorii Pulse Ox poate contribui la estimarea modului în care organismul dvs. absoarbe oxigenul. Activaţi funcţia pentru a măsura SpO2 pe durata nopţii sau utilizaţi-o pentru a verifica oricând valorile şi a afla mai multe despre organismul dvs.
 
 
Monitorizarea avansată a somnului
 
Somnul este important pentru starea dvs. generală de sănătate şi de bine, cât şi pentru performanţele fizice. Pentru a vă face o idee despre modul în care dormiţi, vívosmart 4 monitorizează fazele de somn uşor, profund şi REM, împreună cu mişcarea pe parcursul nopţii. Pentru informaţii suplimentare, activaţi funcţia Pulse Ox pentru a verifica nivelul de oxigen din sânge în timpul somnului. La trezire, puteţi verifica uşor şi compara statisticile legate de somn în aplicaţia mobilă Garmin Connect™.
 
 
Optimizaţi energia organismului dvs.
 
Monitorul de energie Body Battery al vívosmart 4 utilizează o combinaţie de date privind stresul, variaţiile pulsului (HRV), somnul şi activităţile pentru a măsura rezerva de energie a corpului dvs. în orice moment, astfel încât să vă puteţi planifica ziua cu optimizarea timpilor de activitate şi repaus. Un număr mai mare indică faptul că sunteţi pregătit să fiţi activ, iar un număr mai mic sugerează faptul că este posibil să aveţi nevoie de repaus şi relaxare înainte de a iniţia antrenamentele. Body Battery vă poate ajuta, de asemenea, să înţelegeţi tiparele de-a lungul săptămânilor dvs. şi modul în care zilele anterioare au influenţat modul în care vă simţiţi astăzi.
Monitorizarea nivelului de stres pe tot parcursul zilei
 
Cel mai probabil aveţi parte de stres la un moment dat în timpul zilei, dar la ce nivel? Dispozitivul dvs. vívosmart 4 vă informează atunci când aveţi o zi calmă, echilibrată, stresantă sau de nivel intermediar. Prin monitorizarea HRV (intervalul de timp între bătăile pulsului), vívosmart 4 poate calcula şi afişa nivelul dvs. de stres. Există, de asemenea, funcţia opţională „Memento de relaxare”, pe care o puteţi activa în aplicaţia Garmin Connect. Dacă nivelul de stres este ridicat pe parcursul zilei, aceasta va declanşa o alertă cu vibraţii pe încheietura mâinii şi va afişa un mesaj („Luaţi o mică pauză de relaxare?”) pentru a vă anunţa că este momentul să vă relaxaţi. Utilizaţi cronometrul exerciţiilor de relaxare prin respiraţie, care vă ghidează la abordarea tehnicii de respiraţie în patru timpi.
Monitorizaţi viaţa dvs. activă
 
Dispozitivul dvs. vívosmart 4 vă întâmpină în fiecare zi cu un obiectiv de paşi personalizat. Apoi vă monitorizează şi afişează progresul. Pe lângă paşi, funcţiile acestuia de monitorizare a activităţii includ numărul de etaje urcate, caloriile arse, minutele de activitate intensă şi altele. Veţi vedea, de asemenea, o bară de mişcare şi veţi primi alerte prin vibraţii pentru a vă reaminti când este timpul să vă ridicaţi şi să faceţi mişcare.
 
Monitorizaţi antrenamentele
 
Puteţi utiliza cronometrele de activitate preîncărcate pentru a vă monitoriza timpii exerciţiilor şi altele. Când efectuaţi o activitate de antrenament de forţă, dispozitivul va înregistra exerciţiile, repetiţiile şi seturile, împreună cu durata de efort şi de odihnă, aşa că vă puteţi lăsa carneţelul acasă. Dacă uitaţi să porniţi cronometrul, funcţia Move IQ® a vívosmart 4 va detecta automat exerciţii precum mersul pe jos, înotul, ciclismul şi antrenamentul pe bicicleta eliptică şi va începe chiar cronometrarea anumitor activităţi. După ce terminaţi, activităţile dvs. sunt transmise către Garmin Connect, comunitatea noastră online, unde puteţi revizui, edita şi partaja activităţile cu contactele şi prietenii dvs.
 
Monitorizarea zilnică a valorilor fitness şi wellness
 
Folosind datele privind pulsul Elevate™ colectate de la încheietura dvs., vívosmart 4 poate - cu o estimare a VO2 max. - să vă ofere o imagine a nivelului dvs. curent de fitness. În general, pe măsură ce condiţia dvs. fizică creşte, acelaşi lucru se întâmplă cu VO2 max. Pe baza VO2 max., vívosmart 4 poate estima, de asemenea, vârsta dvs. în funcţie de nivelul de fitness, o statistică ce poate fi redusă în timp prin exerciţii şi efort susţinut. Pentru a avea mai multe informaţii, vívosmart 4 vă va notifica dacă pulsul dvs. creşte în mod neaşteptat peste un prag setat. Dacă sunteţi inactiv timp de peste 10 minute şi pulsul rămâne peste pragul stabilit, veţi primi o alertă

Rămâneţi conectaţi
 
Cu tracker-ul vívosmart 4 la încheietura mâinii, nu trebuie să alegeţi între a rămâne conectat şi a rămâne activ. Verificaţi prognoza meteo, controlaţi muzica, primiţi notificări inteligente, găsiţi-vă telefonul, răspundeţi chiar cu mesaje text presetate (doar pentru Android) şi accesaţi notificările de pe reţelele de socializare pe afişajul tracker-ului dvs., în timp ce smartphone-ul dvs. rămâne ascuns.
Partajaţi şi participaţi la competiţii
 
Urmărirea activităţilor şi a reuşitelor este uşoară cu vívosmart 4. Tracker-ul dvs. se sincronizează automat cu comunitatea online Garmin Connect, unde puteţi să verificaţi progresele realizate, să vă alăturaţi competiţiilor, să câştigaţi ecusoane şi chiar să partajaţi date prin reţelele de socializare. Garmin Connect este gratuită şi disponibilă pe web sau pe smartphone, prin aplicaţia Garmin Connect.
 
1 Necesită configurare iniţială prin Garmin Connect sau Garmin Express™
2 Acesta nu este un dispozitiv medical şi nu este destinat utilizării pentru diagnosticarea sau monitorizarea niciunei afecţiuni medicale; consultaţi Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nu este disponibilă în toate ţările.

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBratara
ConectivitateBluetooth 4.1
EcranOLED
CompatibilitateIOS & Android
AltelePasi
Distanta parcursa
Calitatea somnului
Monitorizare ritm cardiac
Altimetru
Accelerometru
Lumina ambientala
Ox Acclimation
Rezistent la apaDa
CuloareRosu inchis
Tip BrataraSilicon
Dimesiune15 x 10.5 x 197 mm
Greutate16.5 g