Bratara Fitness Garmin Vivofit Jr.3, Disney Little Mermaid, Bluetooth (Verde)
Garmin Bratara Fitness Garmin Vivofit Jr.3, Disney Little Mermaid, Bluetooth (Verde) AVENTURA TE AŞTEAPTĂ   vívofit® jr. 3 nu este doar un tracker de fitness pentru copii. Este o experienţă interactivă în care activitatea copilului dvs. deblochează aventuri interesante în aplicaţia Disney Princess.   Intră într-o 3805655
358.99 In stock

Bratara Fitness Garmin Vivofit Jr.3, Disney Little Mermaid, Bluetooth (Verde)

COD: [ 010-02441-13 ] ID: 3805655
391,99 Lei
-8%
(mai ieftin cu 33,00 lei)
358,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 357,99 Lei)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 18 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 19 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
391,99 Lei
-8%
(mai ieftin cu 32,99 lei)
359,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 358,00 Lei)
Bratara Fitness Garmin Vivofit Jr.3, Disney Little Mermaid, Bluetooth (Verde)

Scurta descriere

AVENTURA TE AŞTEAPTĂ

 

vívofit® jr. 3 nu este doar un tracker de fitness pentru copii. Este o experienţă interactivă în care activitatea copilului dvs. deblochează aventuri interesante în aplicaţia Disney Princess.
 
Intră într-o lume magică.
 
 
ACTIVITĂŢILE DEBLOCHEAZĂ AVENTURI
 
Cu dvs. ca ajutor, copilul dvs. va descoperi noi aventuri şi va explora regate magice alături de Ariel, Belle, Jasmine, Mulan şi Rapunzel.
 
JOCUL COMPETIŢIA ATINGERILOR
 
Nu numai că 60 de minute de activitate zilnică deblochează aventuri, ci, cu cât copiii înregistrează mai multe minute active, cu atât au mai multe şanse să joace palpitanta competiţie a atingerilor.

PIETRE PREŢIOASE DE COLECTAT
 
Dacă îşi îndeplinesc obiectivele zilnice de activitate, copiii câştigă şi pietre preţioase colorate. Aceştia pot folosi pietre preţioase pentru a descoperi noi părţi din harta de aventuri şi chiar şi propriul regat.
 
INFORMAŢII INTERESANTE DESPRE CONDIŢIA FIZICĂ
 
Activitatea este bună pentru orice prinţesă şi orice copil. Aplicaţia Garmin Jr.™1 îi încurajează să fie mereu activi cu informaţii despre condiţia fizică, învăţându-i câte ceva despre exerciţiile fizice.
 
Puneţi mai mult pe încheietura copilului dvs.
 
 
ACTIVITĂŢI CRONOMETRATE
 
Noile activităţi cronometrate permit copiilor să-şi monitorizeze paşii şi distanţa estimată în timp ce se joacă în parc, joacă fotbal şi multe altele. Vizualizaţi mai târziu activităţile salvate în aplicaţia Garmin Jr.1.
 
AFIŞAJ COLOR
 
Chiar şi în zilele foarte însorite, copiii vor putea vedea totul pe afişajul color. Şi îi puteţi ajuta să-l personalizeze cu feţe de ceas care le permit să aleagă dintre toate cele 12 prinţese Disney.
 
WIDGETUL ICU (ÎN CAZ DE URGENŢĂ)
 
Nu strică niciodată să fiţi pregătiţi. Introduceţi informaţiile de contact în caz de urgenţă ale copilului dvs. în widgetul ICU, astfel încât acestea să poată fi accesate rapid, dacă este cazul.
 
O mână de ajutor pentru părinţi.
 
 
MONITORIZAŢI ACTIVITATEA
 
Cu aplicaţia Garmin Jr., părinţii pot vedea activitatea, responsabilităţile, datele despre somn şi sarcini şi multe altele după sincronizarea cu dispozitivele compatibile.
 
SARCINI ŞI RECOMPENSE
 
Atribuiţi activităţi şi sarcini din aplicaţie1 şi desemnaţi o valoare a recompensei în monedă virtuală. Aceste monede din aplicaţie pot fi valorificate de cei mici pentru a obţine recompensele convenite.
 
MEMENTOURI PRIETENOASE
 
Când atribuiţi sarcini şi programaţi alerte, trackerul copilului îl va anunţa printr-o pictogramă ce are de făcut. Acestea pot fi configurate să se repete săptămânal sau chiar zilnic.
 
COMPETIŢII DE PAŞI
 
Cu competiţiile de paşi Toe-to-Toe™, copiii se pot sincroniza cu prietenii din apropiere pentru a concura în competiţii de paşi cronometrate. Părinţii se pot alătura şi ei distracţiei cu aplicaţia Toe-to-Toe şi un dispozitiv Garmin compatibil.
 
RĂMÂNEŢI ACTIVI ÎMPREUNĂ
 
Conectaţi-vă cu prietenii copilului dvs. în aplicaţia Garmin Connect™ şi cu alte familii în aplicaţia Garmin Jr.1. Interacţionaţi cu acestea şi participaţi în competiţii săptămânale de paşi cu mai multe familii.
 
MODUL COPII
 
Activaţi Modul Copii în aplicaţia Garmin jr.1 pentru a oferi copiilor acces limitat pentru a-şi monitoriza şi verifica sarcinile şi pentru a vedea cea mai nouă misiune în aventura din aplicaţie.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBratara
ConectivitateBluetooth
CompatibilitateIOS & Android
Rezistent la apaDa (5ATM)
CuloareVerde
Tip BrataraSilicon
Greutate25 g