Bratara Fitness Garmin Vivofit Jr.3, Disney Black Panther, Bluetooth (Negru)
Garmin Bratara Fitness Garmin Vivofit Jr.3, Disney Black Panther, Bluetooth (Negru) ECHIPAŢI-VĂ   vívofit® jr. 3 nu este doar un tracker de fitness pentru copii. Este o experienţă interactivă în care activitatea copilului dvs. deblochează aventuri interesate Marvel Avengers în aplicaţie.   Descoperă un univers gra 3805649
389.99 In stock

Bratara Fitness Garmin Vivofit Jr.3, Disney Black Panther, Bluetooth (Negru)

COD: [ 010-02441-10 ] ID: 3805649
463,99 Lei
-16%
(mai ieftin cu 74,00 lei)
389,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 388,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 13 zile dupa ora 14:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 16 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
463,99 Lei
-16%
(mai ieftin cu 73,99 lei)
390,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 389,00 Lei)
Bratara Fitness Garmin Vivofit Jr.3, Disney Black Panther, Bluetooth (Negru)

Scurta descriere

ECHIPAŢI-VĂ
 
vívofit® jr. 3 nu este doar un tracker de fitness pentru copii. Este o experienţă interactivă în care activitatea copilului dvs. deblochează aventuri interesate Marvel Avengers în aplicaţie.
 
Descoperă un univers grandios.
 
 
ACTIVITĂŢILE DEBLOCHEAZĂ AVENTURI
 
Cu dvs. ca ajutor, copilul dvs. va debloca noi aventuri şi va retrăi cele mai incitante momente ale Infinity Saga alături de personajele lor preferate Marvel Avengers.
 
JOCUL COMPETIŢIA ATINGERILOR
 
Nu numai că 60 de minute de activitate zilnică deblochează aventuri, ci, cu cât copiii înregistrează mai multe minute active, cu atât au mai multe şanse să joace palpitanta competiţie a atingerilor.
 
PUNCTE PIETRELE INFINITULUI DE COLECTAT
 
Dacă îşi îndeplinesc obiectivele zilnice de activitate, copiii câştigă şi puncte sub formă de Pietre ale Infinitului. Pot folosi aceste puncte pentru a descoperi noi imagini spectaculoase cu Marvel Avengers.
 
CARDURI DE FITNESS
 
Participă la provocarea de fitness a Căpitanului America. Copiii dvs. vor învăţa mişcări de bază din carduri pentru antrenamente de fitness, inclusiv sărituri cu mâinile împreunate, poziţia câinelui cu faţa la sol, căţărătorul şi multe altele.
 
 
Puneţi mai mult pe încheietura copilului dvs.
 
 
ACTIVITĂŢI CRONOMETRATE
 
Noile activităţi cronometrate permit copiilor să-şi monitorizeze paşii şi distanţa estimată în timp ce se joacă în parc, joacă fotbal şi multe altele. Puteţi vizualiza mai târziu activităţile salvate în aplicaţia Garmin Jr.™.
 
 
AFIŞAJ COLOR
 
Chiar şi în zilele foarte însorite, copiii vor putea vedea totul pe afişajul color. Şi îi puteţi ajuta să-l personalizeze cu feţe de ceas cu Captain America, Spider-Man şi mulţi alţi eroi favoriţi Marvel Avengers.
 
 
WIDGETUL ICU (ÎN CAZ DE URGENŢĂ)
 
Nu strică niciodată să fiţi pregătiţi. Introduceţi informaţiile de contact în caz de urgenţă ale copilului dvs. în widgetul ICU, astfel încât acestea să poată fi accesate rapid, dacă este cazul.
 
 
O mână de ajutor pentru părinţi.
 
 
MONITORIZAŢI ACTIVITATEA
 
Cu aplicaţia Garmin Jr., părinţii pot vedea activitatea, responsabilităţile, datele despre somn şi sarcini şi multe altele după sincronizarea cu dispozitivele compatibile.
 
 
SARCINI ŞI RECOMPENSE
 
Atribuiţi activităţi şi sarcini din aplicaţie1 şi desemnaţi o valoare a recompensei în monedă virtuală. Aceste monede din aplicaţie pot fi valorificate de cei mici pentru a obţine recompensele convenite.
 
MEMENTOURI PRIETENOASE
 
Când atribuiţi sarcini şi programaţi alerte, trackerul copilului îl va anunţa printr-o pictogramă ce are de făcut. Acestea pot fi configurate să se repete săptămânal sau chiar zilnic.
 
 
COMPETIŢII DE PAŞI
 
Cu competiţiile de paşi Toe-to-Toe™, copiii se pot sincroniza cu prietenii din apropiere pentru a concura în competiţii de paşi cronometrate. Părinţii se pot alătura şi ei distracţiei cu aplicaţia Toe-to-Toe şi un dispozitiv Garmin compatibil.
 
RĂMÂNEŢI ACTIVI ÎMPREUNĂ
 
Conectaţi-vă cu prietenii copilului dvs. în aplicaţia Garmin Connect™ şi cu alte familii în aplicaţia Garmin Jr.1. Interacţionaţi cu acestea şi participaţi în competiţii săptămânale de paşi cu mai multe familii.
 
MODUL COPII
 
Activaţi Modul Copii în aplicaţia Garmin jr.1 pentru a oferi copiilor acces limitat pentru a-şi monitoriza şi verifica sarcinile şi pentru a vedea cea mai nouă misiune în aventura din aplicaţie.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBratara
ConectivitateBluetooth
CompatibilitateIOS & Android
Rezistent la apaDa (5ATM)
CuloareNegru
Tip BrataraSilicon
Greutate25 g