Bratara Fitness Garmin Vivofit Jr.3, Digi Camo, Bluetooth (Verde)
Garmin Bratara Fitness Garmin Vivofit Jr.3, Digi Camo, Bluetooth (Verde) EXPLORAŢI LUMEA DVS.   vívofit® jr. 3 nu este doar un tracker de fitness pentru copii. Este o experienţă interactivă în care activitatea copilului dvs. deblochează în aplicaţie aventuri educative din jurul lumii. Interacţionaţi cu min 3805644
358.99 In stock

Bratara Fitness Garmin Vivofit Jr.3, Digi Camo, Bluetooth (Verde)

COD: [ 010-02441-00 ] ID: 3805644
421,99 Lei
-15%
(mai ieftin cu 63,00 lei)
358,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 357,99 Lei)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 18 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 19 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
421,99 Lei
-15%
(mai ieftin cu 62,99 lei)
359,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 358,00 Lei)
Bratara Fitness Garmin Vivofit Jr.3, Digi Camo, Bluetooth (Verde)

Scurta descriere

EXPLORAŢI LUMEA DVS.
 
vívofit® jr. 3 nu este doar un tracker de fitness pentru copii. Este o experienţă interactivă în care activitatea copilului dvs. deblochează în aplicaţie aventuri educative din jurul lumii.

Interacţionaţi cu minunile lumii noastre.

ACTIVITĂŢILE DEBLOCHEAZĂ AVENTURI
 
Cu dvs. ca partener de călătorie, copilul dvs. va avea parte de aventuri educative, va descoperi locaţii faimoase şi va elucida mistere în timp ce explorează locuri noi de la Grecia antică la Muntele Everest.
 
 
TESTE ŞI JOCURI
 
Nu numai că 60 de minute de activitate zilnică deblochează aventuri, ci, cu cât copiii înregistrează mai multe minute active, cu atât au mai multe şanse să participe la teste rapide, să înveţe mişcări de fitness şi să joace competiţia atingerilor şi jocuri de potrivire.
 
 
PIETRE PREŢIOASE DE COLECTAT
 
Dacă îşi îndeplinesc obiectivele zilnice de activitate, copiii câştigă şi pietre preţioase colorate. Aceştia pot folosi pietrele preţioase pentru a descoperi imagini într-un album cu amintiri din toate aventurile lor.
 
 
CARDURI DE FITNESS
 
Antrenaţi de partenerii lor de călătorie, copiii vor învăţa mişcări de bază din carduri pentru antrenamente de fitness, inclusiv sărituri cu mâinile împreunate, poziţia câinelui cu faţa la sol, căţărătorul şi multe altele.
 
Puneţi mai mult pe încheietura copilului dvs.
 
 
ACTIVITĂŢI CRONOMETRATE
 
Noile activităţi cronometrate permit copiilor să-şi monitorizeze paşii şi distanţa estimată în timp ce se joacă în parc, joacă fotbal şi multe altele. Puteţi vizualiza mai târziu activităţile salvate în aplicaţia Garmin Jr.™1.
 
 
AFIŞAJ COLOR
 
Chiar şi în zilele foarte însorite, copiii vor putea vedea totul pe afişajul color. Şi îi puteţi ajuta să-l personalizeze cu feţe de ceas distractive.
 
WIDGETUL ICU (ÎN CAZ DE URGENŢĂ)
 
Nu strică niciodată să fiţi pregătiţi. Introduceţi informaţiile de contact în caz de urgenţă ale copilului dvs. în widgetul ICU, astfel încât acestea să poată fi accesate rapid, dacă este cazul.
 
 
O mână de ajutor pentru părinţi.
 
 
MONITORIZAŢI ACTIVITATEA
 
Cu aplicaţia Garmin Jr., părinţii pot vedea activitatea, responsabilităţile, datele despre somn şi sarcini şi multe altele după sincronizarea cu dispozitivele compatibile.
 
 
SARCINI ŞI RECOMPENSE
 
Atribuiţi activităţi şi sarcini din aplicaţie şi desemnaţi o valoare a recompensei în monedă virtuală. Aceste monede din aplicaţie pot fi valorificate de cei mici pentru a obţine recompensele convenite.
 
MEMENTOURI PRIETENOASE
 
Când atribuiţi sarcini şi programaţi alerte, trackerul copilului îl va anunţa printr-o pictogramă ce are de făcut. Acestea pot fi configurate să se repete săptămânal sau chiar zilnic.
 
 
COMPETIŢII DE PAŞI
 
Cu competiţiile de paşi Toe-to-Toe™, copiii se pot sincroniza cu prietenii din apropiere pentru a concura în competiţii de paşi cronometrate. Părinţii se pot alătura şi ei distracţiei cu aplicaţia Toe-to-Toe şi un dispozitiv Garmin compatibil.
 
RĂMÂNEŢI ACTIVI ÎMPREUNĂ
 
Conectaţi-vă cu prietenii copilului dvs. în aplicaţia Garmin Connect™ şi cu alte familii în aplicaţia Garmin Jr. Interacţionaţi cu acestea şi participaţi în competiţii săptămânale de paşi cu mai multe familii.
 
MODUL COPII
 
Activaţi Modul Copii în aplicaţia Garmin jr. pentru a oferi copiilor acces limitat pentru a-şi monitoriza şi verifica sarcinile şi pentru a vedea cea mai nouă misiune în aventura din aplicaţie.
 
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBratara
ConectivitateBluetooth
CompatibilitateIOS & Android
Rezistent la apaDa (5ATM)
CuloareVerde
Tip BrataraSilicon
Greutate25 g