Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Telefon Mobil Samsung Galaxy S20 FE, Procesor Exynos 990 Octa-Core, Super AMOLED Capacitive Touchscreen 6.5", 120Hz refresh rate, 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 12+8+12MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Cloud Navy)
Samsung Telefon Mobil Samsung Galaxy S20 FE, Procesor Exynos 990 Octa-Core, Super AMOLED Capacitive Touchscreen 6.5", 120Hz refresh rate, 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 12+8+12MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Cloud Navy) Samsung Galaxy S20 FE     Tot ce vrei, pentru a face tot ce îți place Acesta este un telefonul pentru cei care își doresc totul. V-am ascultat pe voi, fanii, iar ceea ce am creat este un telefon care nu acceptă niciun compromis. Acesta este telefonul creat sp 3799161
1917.99 Out of stock
Telefoanele nu sunt blocate in nicio retea, sunt la liber si sunt comercializate fara abonament!

Telefon Mobil Samsung Galaxy S20 FE, Procesor Exynos 990 Octa-Core, Super AMOLED Capacitive Touchscreen 6.5", 120Hz refresh rate, 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 12+8+12MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Cloud Navy)

COD: [ SM-G780FZBDEUE ] ID: 3799161
  • Servicii evoMAG
1.917,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.917,99 Lei
(TVA inclus)
Telefon Mobil Samsung Galaxy S20 FE, Procesor Exynos 990 Octa-Core, Super AMOLED Capacitive Touchscreen 6.5", 120Hz refresh rate, 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 12+8+12MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Cloud Navy)

Descrierea produsului Telefon Mobil Samsung Galaxy S20 FE, Procesor Exynos 990 Octa-Core, Super AMOLED Capacitive Touchscreen 6.5", 120Hz refresh rate, 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 12+8+12MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Cloud Navy)

 
 
Tot ce vrei, pentru a face tot ce îți place

Acesta este un telefonul pentru cei care își doresc totul. V-am ascultat pe voi, fanii, iar ceea ce am creat este un telefon care nu acceptă niciun compromis. Acesta este telefonul creat special pentru fanii de toate tipurile. Așa că, indiferent dacă ești fan al fotografiei, al jocurilor sau al transmiterii în feed-ul tău a tot ceea ce te inspiră, îți oferim un telefon care conține tot ce poate fi mai bun în materie de inovație din gama S20. Acesta este telefonul care îți oferă tot ce vrei, pentru a face cât mai mult din ceea ce îți place.

Nuanțe care vor stârni gelozia curcubeului
 
 
Telefonul nu îți părăsește mâna aproape niciodată, așa că trebuie să se asorteze perfect stilului tău. Alege dintr-o gamă largă de nuanțe în trend, cu un finisaj mat elegant, de la spectaculos și îndrăzneț la subtil și clasic.
 
Toate privirile sunt îndreptate spre ecranul Infinity-O
 
 
Upgradează ceea ce vezi. Ecranul Full HD + Infinity-O de 6,5" are rame abia vizibile care înconjoară marginile plate și un orificiu mic pentru cameră.2 Ceea ce înseamnă un ecran mai captivant care face jocurile, streaming-ul și apelurile video mult mai distractive.
 
Ieși din mulțime și stai în primul rând
 
 
Obține acces VIP din orice ipostază: funcția Space Zoom 30X îți permite să faci zoom dintr-o parte în alta a camerei. Combinația dintre zoom-ul optic 3x și zoom-ul Super Resolution 30x îți permite să obții un prim-plan al scenei fără a te deplasa.
 
Cel mai mare senzor al nostru Dual Pixel, pentru fotografii clare pe timp de noapte
 
 
Cu pixeli mai mari și camera AI îmbunătățită, camera spate de pe Galaxy S20 FE se auto-reglează pentru atrage lumină chiar și atunci când este întuneric, pentru ca fotografiile tale să iasă detaliate și pline de culoare.5 De asemenea, camera preia mai multe cadre dintr-o dată, procesându-le într-o singură fotografie clară pe timp de noapte.
 
De la selfie-uri la autoportrete
 
 
Atunci când ai o cameră frontală de 32 MP, selfie-urile și vlog-urile tale sunt captate la un cu totul alt nivel. Fii vedeta filmării și bucură-te de mai multe detalii în fotografii și videoclipuri.
 
LTE și Wi-Fi 6 îți mențin viteza de streaming
 
 
Rețeaua LTE de până la 1,6 Gbps oferă viteze de transfer ridicate, în timp ce rețeaua Wi-Fi 6 asigură conectarea securizată și cu latență scăzută, chiar și în locuri aglomerate.7 Așa că, indiferent dacă ești conectat la LTE sau Wi-Fi, poți continua jocul în timp real cu lag minim.
 
Mod All-Day inteligent pentru baterie, cu care poți juca ore în șir până când telefonul se descarcă
 
 
Uită de stresul căutării unui loc pentru a-ți încărca telefonul. Bateria de 4500 mAh (tipic) oferă telefonului curentul de care are nevoie pentru a rezista o zi întreagă și este suficient de inteligentă pentru a-și economisi puterea pentru momentele când ai într-adevăr nevoie de ea.
 
Telefonul care gândește incredibil de rapid
 
 
Profită din plin de transferul rapid de date și conținut bazat cu ultimul nostru chipset inovativ pentru S20 și cei 6 GB de RAM.10 Toate acestea, plus un NPU îmbunătățit, duc performanța la un nou nivel, astfel încât trecerea de la o aplicație la alta să fie fluidă, streaming-ul live să se deruleze fără întreruperi, iar jocurile să se desfășoare în cele mai bune condiții.
 
Spațiu pentru mii de fotografii și videoclipuri
 
 
Cu cei 128 GB integrați și posibilitatea de a stoca până la 1 TB pe un card microSD, singura limita la ceea ce poți stoca este doar ceea ce poți crea și descărca tu, personal.

Detalii tehnice

GeneralSmartphoneDa
ModelSamsung Galaxy S20 FE
Dual SIMDa
ReteaSloturi simDual SIM
Retea 2GDa
Retea 3GDa
Retea 4GDa
Tip SIMNano-SIM (Dual stand-by)
EcranTip ecranSuper AMOLED
TouchscreenDa
Diagonala (inch)6.5
Rezolutie maxima (px)2400 x 1080
ProcesorModel ProcesorExynos
Chipset ProcesorExynos 990
Numar nuclee8 (Octa Core)
GraficaMali-G77 MP11
MemorieIstoric apeluriDa
Memorie RAM6 GB
AgendaDa
Memorie Flash128 GB
Card / TipDa / microSD
Foto/VideoCameraDa
Camera Fata (MP)32
Camera Spate (MP)12 + 8 + 12
Blitz Camera SpateDa
Inregistrare videoDa
AudioMP3Da
VibratiiDa
BoxeDa
Transmisie date3GDa
4GDa
Wi-FiDa
Standard Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac/ax
Wi-Fi DirectDa
Wi-Fi HotspotDa
Dual bandDa
BluetoothDa
Versiune Bluetoothv5.0 cu A2DP, LE
USBUSB Type-C
NFCDa
FacilitatiSistem de operareAndroid
Versiune Sistem de operareAndroid 10
GPSYes, with A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
AcumulatorTipLi-Polymer
Capacitate4500 mAh
DetasabilaNu
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) (mm)159.8 x 74.5 x 8.4
Greutate (grame)190
CuloareAlbastru
EditieCloud Navy
Vezi mai mult