Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Telefon Mobil HTC 10, Procesor Quad-Core 2.2GHz, Super LCD 6 Quad HD Capacitive touchscreen 5.2", 4GB RAM, 32GB Flash, 12MP, 4G, Wi-Fi, Android (Auriu)
Htc Telefon Mobil HTC 10, Procesor Quad-Core 2.2GHz, Super LCD 6 Quad HD Capacitive touchscreen 5.2", 4GB RAM, 32GB Flash, 12MP, 4G, Wi-Fi, Android (Auriu) HTC 10 HTC One M9   PUTEREA 10   HTC 10. Ai și mai mult din ceea ce vrei de la un telefon vârf de gamă. Performanţă fără egal. Sunet superb de înaltă rezoluţie, pe 24 de biţi. Pentru prima dată* în lume atât camera foto frontală 1729810
2399.99 Out of stock
Telefoanele nu sunt blocate in nicio retea, sunt la liber si sunt comercializate fara abonament!

Telefon Mobil HTC 10, Procesor Quad-Core 2.2GHz, Super LCD 6 Quad HD Capacitive touchscreen 5.2", 4GB RAM, 32GB Flash, 12MP, 4G, Wi-Fi, Android (Auriu)

COD: [ 4718487688210 ] ID: 1729810
  • Servicii evoMAG
2.399,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,6 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.399,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.400,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,6 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.400,00 Lei)
Telefon Mobil HTC 10, Procesor Quad-Core 2.2GHz, Super LCD 6 Quad HD Capacitive touchscreen 5.2", 4GB RAM, 32GB Flash, 12MP, 4G, Wi-Fi, Android (Auriu)

Scurta descriere


HTC One M9

 

PUTEREA 10
 
HTC 10. Ai și mai mult din ceea ce vrei de la un telefon vârf de gamă. Performanţă fără egal. Sunet superb de înaltă rezoluţie, pe 24 de biţi. Pentru prima dată* în lume atât camera foto frontală cât şi cea principală beneficiază de stabilizare optică a imaginii. Şi a obținut de la DxOMark unul dintre cele mai bune punctaje primite vreodată de o cameră foto de smartphone. Toate acestea într-o carcasă metalică unitară, creată cu măiestrie.
Îți prezentăm noul HTC 10. Smartphone-ul creat cu o atenţie deosebită la detalii. Beneficiezi de control fără precedent. Performanţe excepţionale. Şi inovaţii precum stabilizare optică a imaginii pentru fotografii profesioniste în faţă şi în spate, în premieră mondială, precum şi sunet integrat de înaltă rezoluţie, pe 24 de biţi. Redefinim conceptul de telefon de top. Şi credem că rezultatul îţi va plăcea foarte mult.
 
Inspiraţie într-o carcasă de metal
 
Este frumusețea luminii, surprinsă într-o nouă carcasă unitară, complet metalică. Fiecare element al noului HTC 10 a fost proiectat, rafinat şi perfecţionat. De la conturul teșit, nou și îndrăzneţ, până la excepţionalul finisaj cu textură dublă şi construcția de calitate. Și până la obținerea clic-ului perfect al butonului de pornire.
Sculptat de lumină
 
Imaginează-ţi un răsărit de soare definind curbele unei sculpturi moderne. Lumina în creștere sclipește pe metal şi sticlă, creând o reflexie de culori şi contrast în continuă schimbare. Asta ne-a inspirat când am creat noul HTC 10. Telefonul care sărbătoreşte frumuseţea luminii, cu un nou contur, îndrăzneț și teşit, şi un finisaj sofisticat, cu textură dublă. Este o poezie a luminii, în mâna ta.
Construit solid, pentru a rezista provocărilor vieții
 
HTC 10 a fost construit cu hotărâre pentru a suporta loviturile, şocurile şi zgârieturile de zi cu zi. L-am supus la peste 168 de ore de teste de temperaturi extreme, de la un -20 °C înghețat până la 60 °C arzătoare, plus peste 10.000 de teste dificile, în care a fost scăpat, zgâriat şi corodat. Nu ne-am oprit până când calitatea construcției nu s-a ridicat la nivelul standardelor noastre exigente.
Cameră foto de ultimă generaţie
 
HTC 10 îți oferă probabil cea mai bună cameră de smartphone disponibilă în prezent. Cu inovaţii precum prezența OIS, în premieră mondială, pe ambele camere foto; 12 milioane de UltraPixeli; focalizare automată laser mai rapidă – şi multe altele. Punctajul DxOMark de 88*, unul dintre cele mai mari obținute până acum pentru calitatea camerei foto de pe un smartphone, arată că suntem clar pe drumul cel bun.
Primul sistem OIS dual din lume
 
Pentru prima dată în lume*, HTC 10 introduce sistemul de stabilizare optică a imaginii (OIS) atât pe camera foto frontală, cât pe cea principală. Rezultă fotografii luminoase, clare şi stabile, indiferent de camera foto utilizată. Echiparea cu OIS a ambelor camere foto a fost o provocare incredibilă, însă rezultatele merită efortul fără nicio îndoială.
* Pe baza cercetărilor HTC din martie 2016 asupra modelelor principalilor producători de smartphone-uri, folosind statistici GSMArena și din alte surse de informații despre producătorii de dispozitive mobile.
Campion în condiţii de iluminare redusă
 
Fotografiile excepţionale nu aşteaptă lumina perfectă. Camera foto principală a modelului HTC 10 îți oferă cu până la 136 % mai multă lumină în fiecare fotografie, datorită senzorului UltraPixel de ultimă generaţie cu OIS şi obiectivului luminos cu ƒ/1.8. Am adunat 12 milioane de UltraPixeli (1,55 um per UltraPixel) pentru ca tu să poți face fotografii excelente de înaltă rezoluţie chiar şi în condiţii de iluminare redusă.
Autoportrete mai luminoase
 
Camera foto frontală de pe HTC 10 este la fel de impresionantă ca și cea principală. Are un senzor mare, un obiectiv cu ƒ/1.8 şi un bliţ pe ecran, pentru ca fotografiile să fie mai luminoase şi mai bogate. Datorită obiectivului superangular, în fiecare fotografie încap mai mulţi prieteni și mai multă distracție. Şi, în premieră mondială, este singura cameră foto frontală cu OIS, pentru ca ficareselfie să fie și mai bun.
Calitate certificată - una dintre cele mai bune camere foto
 
HTC 10 a primit un punctaj de 88 din partea DxOMark pentru calitatea camerei foto. Unul dintre cele mai mari punctaje din acest moment*. Acesta este rezultatul a mii de ore de optimizare a camerelor foto pentru a realiza fotografii şi înregistrări video de top. Pentru că echipamentul hardware potrivit este doar primul pas. Trebuie adăugată şi multă inteligenţă.
Amintiri păstrate perfect
 
Imaginile video realiste merită un sunet veridic. HTC 10 îmbină într-un smartphone filmarea 4K și primul sistem de înregistrare audio Hi-Res pe 24 de biţi din lume, pentru a surprinde de 256 de ori mai multe detalii pe un spectru de frecvență de două ori mai larg. Este excelent pentru a retrăi concertele rock, cu sunet și imagini care te transportă înapoi la locul acțiunii.
Fotografii focalizate într-o clipă
 
Nu pierde niciun moment. Camera foto a noului HTC 10 este proiectată pentru a se declanşa aproape instantaneu, în doar 0,6 secunde. Iar focalizarea automată laser de a doua generaţie îți asigură fotografii bine focalizate mai rapid. Focalizează suficient de rapid chiar și pentru modul în rafală - perfect pentru fotografii epice de acţiune pe plajă.
Fotografii epice cu ușurință
 
Camera foto a noului HTC 10 a fost reproiectată de la zero pentru a fi mai intuitivă. Acum, realizarea de fotografii excelente este la fel de simplă ca apăsarea unui buton. Şi toate setările sunt la îndemână, pentru ca tu să poți face reglaje fine fără efort. Uşor de utilizat nu înseamnă însă și mai puțin capabil. Modul Pro oferă opţiuni avansate pentru utilizatorii profesionişti, inclusiv formatul RAW.
Sunet Hi-Res uimitor
 
HTC 10 stabileşte un nou standard în privința calității sunetului, prin noile difuzoare BoomSound ediție Hi-Fi, funcția Profil Audio Personal şi căştile audio Hi-Res. Toate acestea funcţionează de minune împreună cu sistemul audio de înaltă rezoluţie pe 24 de biţi al noului HTC 10. Muzica nu s-a auzit niciodată atât de bine pe un smartphone.
Proiectat pentru audiofili
 
Sunetul excepţional stă la baza noului HTC 10. De fapt, este unul dintre puținele telefoane cu sistem audio Hi-Res certificat*. E suficient să apeşi butonul de redare şi vei auzi cum procesarea audio Hi-Res, procesorul DAC pe 24 de biţi şi noul amplificator de înaltă performanţă au fost optimizate cu atenţie pentru a funcţiona împreună, oferind o adevărată simfonie a sunetelor.
Redefinirea difuzoarelor de smartphone
 
Sunetul noului HTC 10 e atât de bun încât am reproiectat renumitele noastre difuzoare pentru a-l pune în valoare. Noile difuzoare HTC BoomSound™ ediţia Hi-Fi au acelaşi design cu difuzare separată a frecvenţelor înalte şi joase precum sistemele audio de top, având un amplificator dedicat pentru fiecare difuzor pentru a-ți oferi o calitate audio fără precedent pentru un smartphone.
Calitate a sunetului care te va impresiona
 
Un sunet excelent merită nişte căşti audio pe măsură*. Acestea reprezintă pasul final între smartphone şi urechile tale. Aşadar, îţi prezentăm cele mai bune căşti audio oferite standard de până acum. Aceste căşti audio certificate Hi-Res au o diafragmă subţire de 8 µm dintr-un polimer folosit în industria aerospaţială, şi drivere mai mari cu 70 % pentru a emite un sunet mai bogat, pe un spectru de frecvenţă de două ori mai larg.
Optimizat pentru urechile tale
 
Fiecare persoană aude diferit. De aceea, HTC 10 introduce sistemul Profil Audio Personal, care-ți poate măsura auzul individual pentru a ajusta dinamic anumite frecvenţe sonore specifice pentru fiecare ureche, oferindu-ţi libertatea de a te bucura de muzică aşa cum a fost compusă de artist.
Atingerea perfectă
 
În momentul în care atingi noul HTC 10, totul se îmbină perfect. Ecranul este cu 50 % mai sensibil*; chiar şi cele mai mici şi mai rapide mişcări ale degetelor sunt detectate perfect şi cursiv. Iar aplicaţiile se lansează de două ori mai rapid, datorită algoritmului nostru de auto-optimizare automată*.
* În comparaţie cu HTC One M9.
Securitate la îndemână
 
Sistemul de securitate prin amprente al noului HTC 10 îţi păstrează datele în siguranţă, dar se deblochează la o simplă atingere cu degetul - și cu o viteză fulgerătoare, de 0,2 secunde. Senzorul nostru îţi recunoaşte amprenta din aproape orice unghi şi poziţie. Iar algoritmul inteligent învaţă în timp să te recunoască mai rapid şi cu mai multă precizie.
Cele mai bune componente din clasa sa
 
HTC 10 este echipat cu cel mai nou procesor Qualcomm Snapdragon, pentru cea mai bună performanţă. Plus suport îmbunătățit pentru 4G LTE, oferindu-ți viteze mai mari în reţea şi roaming fără probleme în mai multe ţări. Iar ecranul LCD 2K de ultimă generaţie este cu 30% mai plin de culoare, şi este optimizat special pentru standardul color de cinema, pentru ca filmele să redea întocmai viziunea regizorului.
Îmbunătăţirea performanței
 
Menţine-ți telefonul într-o stare perfectă de funcţionare cu Boost+. Capabil să aloce dinamic resursele după necesități, acesta realizează mai uşor trecerea de la o aplicaţie la alta şi maximizează durata acumulatorului, reducând consumul de energie al aplicaţiilor din fundal. Poate chiar să îmbunătățescă performanţa jocurilor, ajutându-le totodată să consume mai puţină energie.
 
Performanţă de excepţie
 
Pe HTC 10, aplicaţiile pornesc mai rapid şi rulează mai bine, ecranul reacţionează instantaneu la fiecare atingere şi totul funcţionează excelent. Asta te și aştepţi să primești dintr-o combinaţie de hardware şi software de vârf, calibrate aproape la perfecțiune.
Control fără precedent
 
Unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemului Android este libertatea pe care ți- oferă. Noul HTC 10 îți sporeşte nivelul de control şi îţi permite să personalizezi cu uşurinţă telefonul în moduri despre care credeai că sunt imposibile. Și toate astea, în timp ce-ți oferă un nivel de control mai fin ca niciodată asupra aplicaţiilor.
Mai mult spaţiu doar al tău
 
Noua configurație HTC Freestyle Layout te eliberează de constrângerile grilei de pe ecran şi îţi permite să fii creativ. Poți glisa oriunde iconițele, etichetele şi widget-urile. Le poți dispune în straturi, suprapuse, grupate şi multe alte feluri. Poţi chiar să asociezi etichetele cu aplicaţii şi să elimini în întregime iconițele de pe ecran. Acest spaţiu îţi aparţine, foloseşte-l aşa cum doreşti.
Teme care te reprezintă 100%
 
HTC 10 vine cu cea mai nouă versiune de HTC Teme, oferindu-ți acces la mii de teme cu aspect profesionist, fiecare cu propriile iconițe, fundaluri, sunete şi multe altele. Poţi crea cu uşurinţă o temă instantanee, pornind de la o fotografie, şi poţi chiar să combini elementele pentru a-ți crea propriul tău stil.
Funcționare mai eficientă
 
Preia controlul asupra telefonului tău. Noul HTC 10 a fost proiectat de la zero pentru a funcţiona mai rapid, mai eficient, şi utilizând mai puţină memorie. De asemenea, am redus aplicaţiile-duplicat şi bloatware. HTC 10 vine cu mai puţine aplicaţii preinstalate; am ales ce-i mai bun de la Google şi HTC, pentru ca tu să primești mai multă memorie şi mai mult spaţiu.
Preia din nou controlul
 
Funcția Boost+ îţi oferă un control mai bun asupra telefonului. Funcţia App Lock adaugă un nivel suplimentar de securitate, simplificând blocarea oricărei aplicaţii. În acelaşi timp, managerul de aplicaţii îţi permite să vezi cine utilizează resurse suplimentare şi îți oferă un control bine calibrat asupra aplicaţiilor tale. Îți oferă chiar şi un remediu instantaneu pentru cazul în care o aplicaţie nu se comportă normal.
Conceput să tot dureze
 
Fiecare componentă a noului HTC 10 a fost optimizată de la zero pentru a funcţiona mai eficient. Tu obții până la 2 zile* de utilizare. De asemenea, rămâne mai rece, deși se încarcă mai rapid ca niciodată – până la 50 % în doar 30 de minute – suficient pentru o zi pe drumuri.
* Durata de viaţă a acumulatorului poate varia în funcţie de reţeaua de telefonie mobilă, de locaţie, de puterea semnalului, de utilizarea telefonului şi de mulţi alţi factori. Rezultatele reale pot varia.
Acumulatorul durează până la 2 zile*
 
Iată un telefon care poate ţine pasul cu tine. Am proiectat noul HTC 10 de la început pentru a funcționa mai îndelung – până la 2 zile de utilizare normală. Suficient pentru ca tu să te poți distra cu orele. Acest lucru se datorează noului nostru sistem PowerBotics – care îmbunătăţeşte eficienţa hardware şi software, oferindu-ți o durată a acumulatorului cu 30% mai mare.
* Durata de viaţă a acumulatorului poate varia în funcţie de reţeaua de telefonie mobilă, de locaţie, de puterea semnalului, de configurația funcțiilor, de utilizarea telefonului şi de mulţi alţi factori. Rezultatele reale pot varia.

 

Detalii tehnice
GeneralSmartphoneDa
ModelHTC 10
Dual SIMNu
Tastatura QWERTYNu
ReteaRetea 2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Retea 3GHSDPA 900 / 2100
Retea 4GLTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 28(700), 38(2600), 40(2300), 41(2500)
Tip SIMNano-Sim
EcranTip ecranSuper LCD 6 Quad HD
TouchscreenDa
Diagonala (inch)5.2
Rezolutie maxima (px)1440 x 2560
Numar culori16M
ProtectieCorning Gorilla Glass 4
ProcesorChipset ProcesorQualcomm MSM8956 Snapdragon 820
Frecventa (MHz)2200
Numar nuclee4 (Quad-Core)
GraficaAdreno 530
MemorieIstoric apeluriDa
Memorie RAM4096 MB
AgendaDa
Memorie Flash32GB
Card / TipDa / microSD (pana la maxim 2TB)
Mentiune memorieSpatiu de stocare disponibil pentru utilizatori: cca 23 GB
Foto/VideoCameraDa
Camera Fata (MP)5
Camera Spate (MP)12
Blitz Camera SpateDa, dual-LED
Inregistrare videoDa
Rezolutie inregistrare video2160p@30fps, 1080p@60fps, 720p@120fps, HDR, stereo sound rec.
Caracteristici cameraCamera fata: f/1.8, 23mm, OIS, autofocus, 1.34 µm pixel size, 1080p, HDR
Camera spate: f/1.8, 26mm, OIS, laser autofocus, 1/2.3'' sensor size, 1.55µm pixel size, geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama
AudioMP3Da
VibratiiDa
BoxeStereo
Transmisie dateGPRSDa
EDGEDa
LTECat9 450/50
3GDa
4GDa
4G LTE Banda 38 (2600)Da
Wi-FiDa
Standard Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac
Wi-Fi DirectDa
Wi-Fi HotspotDa
DNLADa
Dual bandDa
BluetoothDa
Versiune Bluetoothv4.2, A2DP, apt-X
InfrarosuNu
USBType-C 1.0 reversible connector
NFCDa
FacilitatiSistem de operareAndroid
Versiune Sistem de operarev6.0.1 (Marshmallow)
Rezistent la apa si prafNu
MesagerieSMS, MMS, Email, Push Email
BrowserHTML5
Radio FMNu
GPSSuport A-GPS si GLONASS
AcumulatorTipLithium Ion
Capacitate3000 mAh
Durata in regim de convorbire3G: Pana la 27 ore
Durata in regim de stand-by3G: Pana la 456 ore
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) (mm)145.9 x 71.9 x 9
Greutate (grame)161
CuloareAuriu